AT&T

Contactgegevens AT&T: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AT&T: address, phone, fax, email, website, opening hours

AT&T

Regio (region): Vilvoorde, België

Adres (address): Medialaan 36,1800, België

Telefoon (phone): 02 418 40 00 02 418 40 00

Fax (fax): 02 418 40 01 02 418 40 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AT&T: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AT&T"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AT&T"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AT&T, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AT&T. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AT&T, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AT&T. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AT&T
Products information AT&T

BTW identificatienummer (tax): BE05239349365
Ondernemingsnummer: 6139953613
Hoofdstad (capital): 190,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 614,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AT&T zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AT&T
(Get full report from official database of BE for AT&T)

Aanvulling soorten activiteiten voor AT&T
Addition kinds of activities for AT&T

732299. Aanpassings- en verzameldiensten, niet inbegrepen | Adjustment and collection services, nec
08310109. Boomzaden verzamelen | Tree seeds gathering
33250000. Staalgieterijen, nec | Steel foundries, nec
35539903. Machines van kabinetmakers | Cabinet makers' machinery
35680303. Aandrijfkettingen, fietsen of motorfietsen | Drive chains, bicycle or motorcycle
42129903. Leveringsdienst, voertuig | Delivery service, vehicular
67999905. Vastgoedbeleggers, behalve exploitanten van onroerend goed | Real estate investors, except property operators
70110300. hotels | Hotels
82490000. Beroepsopleidingen, nec | Vocational schools, nec

Werken bij AT&T: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AT&T: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AT&T. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AT&T. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant(e) Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een laborant voor een groot productiebedrijf in Tienen. Tewerkstelling in dagdienst. tijdelijke opdracht van 4 weken. Als laborant sta je in voor volgende taken: Analyses uitvoeren op suikerstalen / afgewerkte producten Analyses ter controle van tussenstappen in het productieproces

  • WERFLEIDER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider ben je verantwoordelijk voor het project van opstart tot oplevering. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Je organiseert en coördineert op de werf volgt de planning op en houdt de vooropgestelde budgetten in het oog; Door ondersteuning en het motiveren van de medewerkers zorg je ervoor dat de werken perfect verlopen; Je werkt nauw samen met je projectleider. Afhankelijk van je persoonlijke interesse en ervaring kan je expertise opbouwen in de afdeling gebouwen waterbouw gevelrenovatie of betonbouw.

  • orderpicker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als orderpicker sta je in voor het picken van voedingswaren aan de hand van bestelbonnen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Leuven en omgeving

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zele - Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wichelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij jobstudenten die als zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

  • (Betaalde)* Stage Sales & Marketing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LIDITO

    Type: Studentenjob

    Ben je gebeten door Sales en Marketing en op zoek naar een boeiende stageplaats? Schrikt administratie en klantendienst jou niet af? Ben je mondig en kan je goed overweg met klanten? Lees dan snel verder! Wij van Lidito zijn op zoek naar een gedreven stagiair voor onze Sales en Marketing afdeling. Je draait actief mee in ons team en leert al doende het reilen en zeilen van ons bedrijf! Jouw taken: Schrijven van wervende teksten Kwalificeren van leads Opzoekingswerk verrichten om vervolgens nieuwe websites te kunnen bouwen Contacten met klanten en users onderhouden Uitvoeren van online enquêtes en vervolgens conclusies samenvatten voor de klant Prospecteren * Wij geven jou de mogelijkheid om een betaalde stage te lopen in ons bedrijf. Dit kan in het kader van een BIO (Beroepsinlevingsovereenkomst). Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de VDAB.

  • Studierelevante bijbaan: Inside Sales Representative (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als inside salesmedewerker ben je commercieel, resultaatgericht, dynamisch en een echte multitasker! Je bent verantwoordelijk voor: Actieve telefonische verkoop van bieren om de volumes en distributie te verhogen Het optimaliseren van het productgamma van de klant om zo de market share te vergroten Realiseren van gestelde verkoopsdoelstellingen Controleren van orderverkoop en ordergrootte en het signaleren en oplossen van problemen bij afwijkingen Onderhouden van contacten met administratie, customer service en accountmanagement inzake afwikkeling van klantenorders en het onderhouden van succesvolle klantenrelatie

  • Installateur sanitaire installaties en centrale verwarming (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: CAPPAERT GUNTHER

    Type: Vaste Job

    Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Ons bedrijf groeit heel sterk en willen daarom ons team versterken. Wij zoeken een sanitair installateur met een diploma sanitaire installaties en centrale verwarming. U staat in voor het plaatsen van de sanitaire installaties, soms centrale verwarming. U leert andere renovatie werken tot betrekking met badkamers.

  • Centric - BI Designer (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mission   The BI designer structures data for optimal access, performance, and integration. This role is responsible for building new data sets and data structures as required to support business needs, and for managing the distribution, replication, and archival of data. The designer must manage the balance of current and future needs in both design and content. This role requires a blend of skills normally found in the specialized roles of Business Analyst, data modeler, and database analyst.     Core Accountabilities Create functional and technical specifications based on the business requirements Interpret requirements Integration in business enterprise model Create subject area model Create logical and physical data model for the Data Warehouse and the datamarts Validate models with production data, and guarantee consistency of the Data Warehouse Ensure data compliance with the standards Ensure consistency with the integrated data model and other information architecture deliverables. Develop processes for capturing and maintaining metadata from all BI components Support and incident management: 2nd level of support    Essential qualities Experience in BI reporting environments and tools (knowledge of Pentaho and MicroStrategy is an asset): Minimum 5 years' experience functional analysis Minimum 5 years' experience in Data Warehouse modelling Minimum 5 years' experience in creation of ETL specifications Extensive experience with ETL tools Ability to work autonomously Good attention to detail Problem solving Good presentational skills Understanding of current BI industry trends and willingness to learn English is the common work language   Desirable qualities Degree level or equivalent Experience with Post services, express or parcel services High quality interpersonal, written, and oral communication skills Good presentational skills

Zoek naar antwoorden van AT&T in sociale netwerken
Look for responds of AT&T in social networks

Lees alle opmerkingen voor AT&T. Laat een reactie achter voor AT&T. AT&T bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AT&T. Leave a respond for AT&T. AT&T on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AT&T op de google maps. Adres en contacten AT&T
Location of AT&T on the google maps. Address and contacts of AT&T

Andere gerelateerde bedrijven als come AT&T AT&T: Vitr-a-net | Jadi scrl | Agence Ultimmo Koksijde | De Prins Jan Plafonneerwerken BVBA | Robby De Laet,

Other related companies as AT&T: Vitr-a-net | Jadi scrl | Agence Ultimmo Koksijde | De Prins Jan Plafonneerwerken BVBA | Robby De Laet,

AT&T is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Vilvoorde, België. De volledige naam van het bedrijf is AT&T, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05239349365. Het bedrijf AT&T bevindt zich op het adres: Medialaan 36,1800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 190,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 614,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AT&T zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AT&T is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AT&T is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AT&T, openstaande posities, locatie van AT&T op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AT&T is a company, that was registered 1994 in Vilvoorde region, Belgium. Full name of company is AT&T, company assigned to the tax number BE05239349365. The company AT&T is located at the address: Medialaan 36,1800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 190,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 614,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AT&T were not found.
The main activity of AT&T is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AT&T is not available. You also can look at reviews of AT&T, open positions, location of AT&T on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AT&T, Vilvoorde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AT&T, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AT&T, Vilvoorde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AT&T, employees, financial statistics.