FOTOGRAVURE STEURS NV

Contactgegevens FOTOGRAVURE STEURS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOTOGRAVURE STEURS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOTOGRAVURE STEURS NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Lange Elzenstraat 71,2018, België

Telefoon (phone): 03 238 59 44; 03 248 09 12; 03 248 85 33 03 238 59 44; 03 248 09 12; 03 248 85 33

Fax (fax): 03 242 86 01 03 242 86 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOTOGRAVURE STEURS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOTOGRAVURE STEURS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOTOGRAVURE STEURS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOTOGRAVURE STEURS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOTOGRAVURE STEURS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOTOGRAVURE STEURS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOTOGRAVURE STEURS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOTOGRAVURE STEURS NV
Products information FOTOGRAVURE STEURS NV

BTW identificatienummer (tax): BE08136718750
Ondernemingsnummer: 4516448974
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 661,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in FOTOGRAVURE STEURS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOTOGRAVURE STEURS NV
(Get full report from official database of BE for FOTOGRAVURE STEURS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOTOGRAVURE STEURS NV
Addition kinds of activities for FOTOGRAVURE STEURS NV

3142. Huis slippers | House slippers
14119906. Quartziet, afmeting-quarrying | Quartzite, dimension-quarrying
21419903. Tabaksdrasing (mechanische afstoting) | Tobacco thrashing (mechanical stemming)
47410000. Verhuur van spoorwegen | Rental of railroad cars
50820101. straatstenen | Pavers
73590706. Videocassette recorder en accessoire verhuur | Video cassette recorder and accessory rental

Werken bij FOTOGRAVURE STEURS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOTOGRAVURE STEURS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOTOGRAVURE STEURS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOTOGRAVURE STEURS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser van natuursteen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plaatsen van natuursteen bij de mensen thuis. Dit zijn heel zware bladen dus je fysiek moet zeker in orde zijn.

  • Monteur industriebouw m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant gelegen in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw! Je staat in voor de montage van steeldeck panelen.

  • LASSERS (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan kan technische plannen lezen. Je staat in voor het lassen. Je kan zelfstandig te werk gaan. Je mag geen fysieke klachten hebben.

  • Ambachtelijke bakker (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiale, ambachtelijke bakkerij zoeken wij versterking voor het team. Als hulpbakker ben je de rechterhand van de bakker en ben je mede verantwoordelijk voor de bereiding en afwerking van de producten. Dit alles uiteraard op een stressbestendige en hygiënisch verantwoorde manier.

  • Elektrotechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een gepassioneerde elektrotechnieker. Samen met je collega’s van het onderhoudsteam ben je verantwoordelijk voor een correcte werking van de productiemachines binnen het machinepark. Door preventief onderhoud voorkom je defecten. Je bent in staat zelfstandig storingen op te lossen. In samenspraak denk je mee over het verbeteren en elektrisch/elektronisch aanpassen van machines en installaties. Je draagt zorg voor een vlot werkend machinepark.

  • Poetsvrouw /Poetsman - Met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Steenokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

  • Student with knowledge of the Belarusian Language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Belarusian language. The job requires to do data quality checks in Belarusian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • Lassers (SCHENDELBEKE)

    Regio: SCHENDELBEKE

    Bedrijf: bvba db welding

    Type: Vaste Job

    Onze lassers werken bij verschillende klanten Wat houd de job in: Je taak bestaat uit zowel laswerk (tig, mig-mag, halfautomaat, elektrode..) als montagewerk. Plan kunnen lezen, weten welke materialen nodig zijn voor de te doene laswerken Tevens kan je ingeschakeld worden voor onderhoudswerken. Welke kwaliteiten moet je bij ons hebben als lasser? Als lasser moet je vooral veilig werken, flexibel, representatief en betrouwbaar zijn. Maar ook willen wij stiptheid, motivatie. Tot slot is het niet onbelangrijk om over goede communicatievaardigheden te beschikken, dit zowel om zelfstandig te werken alsook met collega's. Welke diploma’s heb je nodig Lascertificaten vereist. Als je voldoende 'hands-on ervaring' op de werkvloer kunt voorleggen en kunt aantonen dat je over de bovenvermelde kwaliteiten beschikt, maak je ook veel kans om een job als lasser in de wacht te slepen. Ook helpen wij jou graag te doen groeien, dit in een bedrijf waar we niet enkel als collega's werken, maar meer werken als '1 grote familie' Zin gekregen om je kans te wagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Bediener Freesmachine - wegenbouw (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: MAES ADIEL

    Type: Vaste Job

    Je taken als bediener freesmachine: Je bedient de freesmachine om asfalt af te frezen. Je staat in voor het instellen van de freesmachine naar diepte & niveau. Je vertrekt dagelijks vanuit Lichtervelde naar onze werven.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van FOTOGRAVURE STEURS NV in sociale netwerken
Look for responds of FOTOGRAVURE STEURS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOTOGRAVURE STEURS NV. Laat een reactie achter voor FOTOGRAVURE STEURS NV. FOTOGRAVURE STEURS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOTOGRAVURE STEURS NV. Leave a respond for FOTOGRAVURE STEURS NV. FOTOGRAVURE STEURS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOTOGRAVURE STEURS NV op de google maps. Adres en contacten FOTOGRAVURE STEURS NV
Location of FOTOGRAVURE STEURS NV on the google maps. Address and contacts of FOTOGRAVURE STEURS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FOTOGRAVURE STEURS NV FOTOGRAVURE STEURS NV: ETS. NONET JEAN & FILS SA | Defisoft SPRL | Combell Group BVBA | VANSTIPHOUT DESIGN | Van Steenkiste L

Other related companies as FOTOGRAVURE STEURS NV: ETS. NONET JEAN & FILS SA | Defisoft SPRL | Combell Group BVBA | VANSTIPHOUT DESIGN | Van Steenkiste L

FOTOGRAVURE STEURS NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FOTOGRAVURE STEURS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08136718750. Het bedrijf FOTOGRAVURE STEURS NV bevindt zich op het adres: Lange Elzenstraat 71,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 661,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in FOTOGRAVURE STEURS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FOTOGRAVURE STEURS NV is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOTOGRAVURE STEURS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOTOGRAVURE STEURS NV, openstaande posities, locatie van FOTOGRAVURE STEURS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FOTOGRAVURE STEURS NV is a company, that was registered 2012 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FOTOGRAVURE STEURS NV, company assigned to the tax number BE08136718750. The company FOTOGRAVURE STEURS NV is located at the address: Lange Elzenstraat 71,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 661,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in FOTOGRAVURE STEURS NV were not found.
The main activity of FOTOGRAVURE STEURS NV is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FOTOGRAVURE STEURS NV is not available. You also can look at reviews of FOTOGRAVURE STEURS NV, open positions, location of FOTOGRAVURE STEURS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOTOGRAVURE STEURS NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOTOGRAVURE STEURS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOTOGRAVURE STEURS NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOTOGRAVURE STEURS NV, employees, financial statistics.