ALTERNATIVE BUSINESS CENTER

Contactgegevens ALTERNATIVE BUSINESS CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALTERNATIVE BUSINESS CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALTERNATIVE BUSINESS CENTER

Regio (region): Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve), België

Adres (address): Place de l'Université 16,1348, België

Telefoon (phone): 010 48 35 35 010 48 35 35

Fax (fax): 010 48 35 36 010 48 35 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALTERNATIVE BUSINESS CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALTERNATIVE BUSINESS CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALTERNATIVE BUSINESS CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALTERNATIVE BUSINESS CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALTERNATIVE BUSINESS CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALTERNATIVE BUSINESS CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALTERNATIVE BUSINESS CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALTERNATIVE BUSINESS CENTER
Products information ALTERNATIVE BUSINESS CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE02547698974
Ondernemingsnummer: 2595764160
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 196,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ALTERNATIVE BUSINESS CENTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALTERNATIVE BUSINESS CENTER
(Get full report from official database of BE for ALTERNATIVE BUSINESS CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALTERNATIVE BUSINESS CENTER
Addition kinds of activities for ALTERNATIVE BUSINESS CENTER

509905. Video- en geluidsapparatuur | Video and audio equipment
17310100. Elektriciteitssystemen aannemers | Electric power systems contractors
22419903. Stof, dierlijke vezel: smal geweven | Fabric, animal fiber: narrow woven
39650204. Rechte pennen: staal of messing | Straight pins: steel or brass
63519900. Verzekeringsverzekering, nv | Surety insurance, nec

Werken bij ALTERNATIVE BUSINESS CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALTERNATIVE BUSINESS CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALTERNATIVE BUSINESS CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALTERNATIVE BUSINESS CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Banden wisselen op velg van vrachtwagenbanden met behulp van een bandenmachine Voorraad bijhouden en nakijken Laden en lossen van banden uit vrachtwagen

  • Finance Medewerker - dienstensector - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een leergierige Finance Medewerker die enthousiast uitziet naar een project van enkele maanden in Kontich. Onze klant is actief binnen de dienstensector en gelegen in Kontich. Je komt terecht in een KMO bestaande uit ongeveer 15 medewerkers. Als Finance Medewerker sta je in voor volgende zaken: Je boekt aankoop- en verkoopfacturen alsook de banken Je verricht de betalingen Je biedt ondersteuning bij administratieve taken Je ziet payrollgegevens na Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Monteur middenspanning (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als monteur middenspanning help je bij het installeren, renoveren en onderhouden van de cabines. - Je wordt ingeschakeld in een team dat verantwoordelijk is voor het saneren van middenspanningscabines.

  • Operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Instellen van de machines Afhalen van juiste recepten in samenspraak met je teamleider Je krijgt de volledige controle over je lijn Je voert regelmatig controles uit Je grijpt in wanneer er iets fout gaat Je communiceert met alle posten op de lijn Je doet kwaliteitscontrole op verschillende delen van de lijn

  • CNC Aluminium (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verzagen van aluminium platen in pakvorm naar de juiste gevraagde eindmaten Platen moeten geladen worden op de zaaginstallatie max plaat lengte 8100 mm Rolbrug ervaring is een must Zeer goede met PC kunnen omgaan Een proces denker zijn Zeer nauwkeurig kunnen werken Taak gericht zijn Ervaring met aluminium is een plus Zelfstandig kunnen werken

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Zaventem (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zaventem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Monteur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: HE-CO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitsvolle plaatsing en afwerking van het eindproduct (of onderdelen ervan), binnen de vooropgestelde termijn, conform de plannen en de veiligheidsvoorschriften.

  • Projectleider | sterk bouwbedrijf klasse 7 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als projectleider hebt u verantwoordelijkheden binnen aankoop, project realisatie, facturatie, kwaliteit en veiligheid. U verzorgt contacten met de klant, architect, ingenieur en onderaannemers U legt onderaannemers vast na commerciële besprekingen U tekent het werfinrichtingsplan uit U start de werf op U houdt toezicht op de uitvoering door de werfleider U werkt de uitvoeringsdetails uit en legt de algemene werfplanning en opvolging vast U woont werfvergaderingen bij U controleert de werf, de werken van het eigen personeel en de onderaannemers U bewaakt het budget van de werf U bespreekt de facturatie, maakt de vorderingsstaten, meerwerken, meetstaten en nacalculatie op U werkt mee aan de kwaliteit en veiligheid op de werf

  • ERVAREN MEUBELMAKER VOOR ATELIER (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: WINDELS TOTAALINRICHTING

    Type: Vaste Job

    Je voert alle werken uit in verband met interieurinrichting en binnenschrijnwerk: meubels en deuren maken. Je werkt uitsluitend in het atelier.

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • Technieker Plaatsen Ramen en Deuren (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AMERICA CONSTRUCT WINDOW DIVISION

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding voor het plaaten en monteren van ramen, deuren, rolluken en zonneweringen.

Zoek naar antwoorden van ALTERNATIVE BUSINESS CENTER in sociale netwerken
Look for responds of ALTERNATIVE BUSINESS CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALTERNATIVE BUSINESS CENTER. Laat een reactie achter voor ALTERNATIVE BUSINESS CENTER. ALTERNATIVE BUSINESS CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALTERNATIVE BUSINESS CENTER. Leave a respond for ALTERNATIVE BUSINESS CENTER. ALTERNATIVE BUSINESS CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALTERNATIVE BUSINESS CENTER op de google maps. Adres en contacten ALTERNATIVE BUSINESS CENTER
Location of ALTERNATIVE BUSINESS CENTER on the google maps. Address and contacts of ALTERNATIVE BUSINESS CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come ALTERNATIVE BUSINESS CENTER ALTERNATIVE BUSINESS CENTER: Masset SPRL | TINDELEK BVBA | R.B. Engineering BVBA | Gijsemberg | Kristof Schoenaerts

Other related companies as ALTERNATIVE BUSINESS CENTER: Masset SPRL | TINDELEK BVBA | R.B. Engineering BVBA | Gijsemberg | Kristof Schoenaerts

ALTERNATIVE BUSINESS CENTER is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve), België. De volledige naam van het bedrijf is ALTERNATIVE BUSINESS CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02547698974. Het bedrijf ALTERNATIVE BUSINESS CENTER bevindt zich op het adres: Place de l'Université 16,1348. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 196,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ALTERNATIVE BUSINESS CENTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALTERNATIVE BUSINESS CENTER is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALTERNATIVE BUSINESS CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALTERNATIVE BUSINESS CENTER, openstaande posities, locatie van ALTERNATIVE BUSINESS CENTER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALTERNATIVE BUSINESS CENTER is a company, that was registered 2018 in Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve) region, Belgium. Full name of company is ALTERNATIVE BUSINESS CENTER, company assigned to the tax number BE02547698974. The company ALTERNATIVE BUSINESS CENTER is located at the address: Place de l'Université 16,1348. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 196,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ALTERNATIVE BUSINESS CENTER were not found.
The main activity of ALTERNATIVE BUSINESS CENTER is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALTERNATIVE BUSINESS CENTER is not available. You also can look at reviews of ALTERNATIVE BUSINESS CENTER, open positions, location of ALTERNATIVE BUSINESS CENTER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALTERNATIVE BUSINESS CENTER, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALTERNATIVE BUSINESS CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALTERNATIVE BUSINESS CENTER, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALTERNATIVE BUSINESS CENTER, employees, financial statistics.