V.D.B. Engineering NV

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • V.D.B. Engineering NV
Private companiesGeneral Merchandise Stores • V.D.B. Engineering NV

Contactgegevens V.D.B. Engineering NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.D.B. Engineering NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.D.B. Engineering NV

Regio (region): Laarne, België

Adres (address): Hof Ter Eken 4,9270, België

Telefoon (phone): 09 232 02 63 09 232 02 63

Fax (fax): 09 231 91 49 09 231 91 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.D.B. Engineering NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.D.B. Engineering NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.D.B. Engineering NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.D.B. Engineering NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.D.B. Engineering NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.D.B. Engineering NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.D.B. Engineering NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.D.B. Engineering NV
Products information V.D.B. Engineering NV

BTW identificatienummer (tax): BE04675750732
Ondernemingsnummer: 9122741699
Hoofdstad (capital): 127,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 587,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in V.D.B. Engineering NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.D.B. Engineering NV
(Get full report from official database of BE for V.D.B. Engineering NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.D.B. Engineering NV
Addition kinds of activities for V.D.B. Engineering NV

328104. Slate producten | Slate products
20389900. Bevroren specialiteiten, nec, nec | Frozen specialties, nec, nec
24210303. Kiln drogen van timmerhout | Kiln drying of lumber
37320206. Reddingsvlotten, niet-opblaasbaar: rubber of plastic | Life rafts, noninflatable: rubber or plastic
50939900. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials, nec
73899967. Huurder screening service | Tenant screening service
86990000. Lidmaatschapsorganisaties, nv | Membership organizations, nec

Werken bij V.D.B. Engineering NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.D.B. Engineering NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.D.B. Engineering NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.D.B. Engineering NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker huishoudelectro M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technicus professional verzorg je de installatie en herstelling van kleine medische installaties. Na een grondige opleiding word je uitgerust met een wagen en het nodige materiaal. Zo ben je klaar om deze boeiende en veelzijdige job op een zelfstandige manier aan te vatten.

  • Hef-en reachtruckbestuurder in dagdienst (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staan in voor het laden en lossen van de vracht Je bent verantwoordelijk voor de input en de output van de goederen Je voorziet de ingepakte artikelen van stickers Je boekt alles in via een computer systeem Je geeft instructies aan je team van 2 mensen Je plaatst de goederen in de diepvries met de reachtruck Je werkt nauw samen met de productiemanager Je sorteert de goederen op de juiste manier en op de juiste plaats Je wikkelt de goederen in folie met de wikkelmachine

  • Huishoudhulp regio Berlaar - Lier (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student Tentenopbouw (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een stevige tentenbouwer. Hij/zij zal instaan voor de opbouw van tenten op verschillende locaties en evenementen.

  • vaste weekend student supermarkt te Sleidinge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sleidinge zijn we op zoek naar enkele gemotiveerde studenten! Wat? meewerken in de winkel (aanvullen + kassawerk)

  • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround medewerker. Taken: - 50% bediening in de slagerij - 50% kassa en aanvulwerk

  • Logistiek Medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een Logistiek Medewerker. Als Logistiek Medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de opslag en uitgifte van de vliegtuigonderdelen, het onderhoudsgereedschap en de opslag van ‘dangerous goods'. Instaan voor ontvangst en wegzetten van alle goederen in het magazijn. Inboeken van alle goederen in het systeem, rekening houdend met de geldende procedures (goederen nakijken op beschadigingen, controle van certificaten,…) Opvolgen van aanvragen van collega's (onderdelen uit het magazijn halen en de nodige aanpassingen doorvoeren in het systeem) Aanvragen van airport toegang voor externe leveranciers en deze leveranciers mee begeleiden naar de werkplaats. Uitvoeren van stock controles op regelmatige basis. Je fungeert als back-up van de Shipping Clerck wanneer deze niet aanwezig is voor het klaarmaken van goederen voor transport en het opmaken van vervoersdocumenten (shipping labels, export documenten, enz…) Bevindingen bij ontvangst of uitgaande zending van componenten rapporteren aan de Stores Coördinator.

  • lesgever EHBO (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers EHBO. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

  • Freelance docent Copywriter - (e-learning) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding copywriter. Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school en de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • Studentenjob zomer verpleegkunde - Regio Sint-Pieters-Leeuw (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt terecht in een multidisciplinair team waar je heel wat praktijkervaring kan opdoen als verpleegkundige. Je handelt in functie van de patiënten en van de verwachtingen die jou duidelijk worden aangegeven

  • HVAC Technieker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Leercontract

    Onze klant is specialist in industriële installaties en onderhoud. Als HVAC-Technieker heb je volgende taken: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC-installaties (elektriciteit, koeling, verwarming, ...). Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op. Je voert ook werken uit op sanitaire installaties. Je voert kleine installatiewerken uit. Je werkt zowel in team als zelfstandig.

Zoek naar antwoorden van V.D.B. Engineering NV in sociale netwerken
Look for responds of V.D.B. Engineering NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.D.B. Engineering NV. Laat een reactie achter voor V.D.B. Engineering NV. V.D.B. Engineering NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.D.B. Engineering NV. Leave a respond for V.D.B. Engineering NV. V.D.B. Engineering NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.D.B. Engineering NV op de google maps. Adres en contacten V.D.B. Engineering NV
Location of V.D.B. Engineering NV on the google maps. Address and contacts of V.D.B. Engineering NV

Andere gerelateerde bedrijven als come V.D.B. Engineering NV V.D.B. Engineering NV: De Geest BVBA | Phenix NV | Deltour G | Arisco NV | Locabel N.V.

Other related companies as V.D.B. Engineering NV: De Geest BVBA | Phenix NV | Deltour G | Arisco NV | Locabel N.V.

V.D.B. Engineering NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Laarne, België. De volledige naam van het bedrijf is V.D.B. Engineering NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04675750732. Het bedrijf V.D.B. Engineering NV bevindt zich op het adres: Hof Ter Eken 4,9270. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 127,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 587,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in V.D.B. Engineering NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.D.B. Engineering NV is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.D.B. Engineering NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.D.B. Engineering NV, openstaande posities, locatie van V.D.B. Engineering NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

V.D.B. Engineering NV is a company, that was registered 1985 in Laarne region, Belgium. Full name of company is V.D.B. Engineering NV, company assigned to the tax number BE04675750732. The company V.D.B. Engineering NV is located at the address: Hof Ter Eken 4,9270. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 127,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 587,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in V.D.B. Engineering NV were not found.
The main activity of V.D.B. Engineering NV is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of V.D.B. Engineering NV is not available. You also can look at reviews of V.D.B. Engineering NV, open positions, location of V.D.B. Engineering NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.D.B. Engineering NV, Laarne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.D.B. Engineering NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.D.B. Engineering NV, Laarne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.D.B. Engineering NV, employees, financial statistics.