Romanus D

Contactgegevens Romanus D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Romanus D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Romanus D

Regio (region): Machelen, België

Adres (address): Kerklaan 24,1830, België

Telefoon (phone): 02 253 68 56 02 253 68 56

Fax (fax): 02 305 89 43 02 305 89 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Romanus D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Romanus D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Romanus D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Romanus D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Romanus D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Romanus D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Romanus D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Romanus D
Products information Romanus D

BTW identificatienummer (tax): BE04400817871
Ondernemingsnummer: 1393585205
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 828,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Romanus D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Romanus D
(Get full report from official database of BE for Romanus D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Romanus D
Addition kinds of activities for Romanus D

2032. Ingeblikte specialiteiten | Canned specialties
2771. Wenskaarten | Greeting cards
273201. Boeken, alleen afdrukken | Books, printing only
36990304. Automotive rij simulators (trainingshulpmiddelen), elektronisch | Automotive driving simulators (training aids), electronic
37140119. Oliepomp, motorvoertuig | Oil pump, motor vehicle
39990802. Boutiquing: decoratie cadeauartikelen met pailletten, fruit, enz. | Boutiquing: decorating gift items with sequins, fruit, etc.
50840100. Voedselindustrie machines | Food industry machinery
76991100. Slot- en sleuteldiensten | Lock and key services

Werken bij Romanus D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Romanus D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Romanus D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Romanus D. Looking for open vacancies in other companies

  • Welcome host(es) Receptionist M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een enthousiaste welcomehost(es). U bent flexibel, dynamisch en voornamelijk klantvriendelijk. U werkt in shiften en ook weekend- en nachtwerk schrikken u niet af. U checkt onze klanten in en uit, en u doet dit op een uiterst vriendelijke manier. Administratief werk en procedures opvolgen maken een belangrijk deel uit van de job. Tijdens de shift bent u verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding en verwelkoming van onze gasten. Bovendien verzorgt u ook de bediening in onze hotelbar die 24/24 open is en springt u in waar nodig. Voor de functie van welcomehost(es) zoeken wij iemand met een verzorgd voorkomen. Stiptheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn primordiaal voor deze functie.

  • Commercieel medewerker deeltijds (M/V) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een commercieel bediende om aan de slag te gaan in een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in gespoten isolatie en hellingsbeton. Je komt in contact met zowel particulieren als architecten, aannemers en bouwpromotoren. Je bent de contactpersoon voor de klanten en de prospecten. Je maakt offertes en je bent verantwoordelijk voor de opvolging hiervan. Daarnaast help je mee met de algemene administratie in de firma.

  • Enthousiaste verpleegkundige Regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging maar weet je nog niet wat? Ben jij daarbij onmiddelijk beschikbaar voor een periode van minstens 3 maanden? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio van Wachtebeke zijn we op zoek naar een verpleegkundige om hen team te versterken. Gedurende een periode van 3 maanden kan je voltijds of deeltijds worden ingeschakeld.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent verkoop Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Dessel weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • (Junior) Industrieel Elektricien (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in industriële elektriciteitswerken, zoeken we elektriciens met al dan niet enige ervaring in een industriële omgeving. Jouw takenpakket: - Je gaat met alleen of met een team van collega's ter plaatse bij bedrijven, supermarkten, ziekenhuizen enz. - Daar analyseer je het probleem van de klant of indien er nieuwe elektriciteit voorzien moet worden, werk je volgens plan verder. - Je voorziet alle kabels door deze te bevestigen in de kabelgoten. Indien nodig kap en slijp je de nodige sleuven. - Je werkt regelmatig met een hoogtewerker voor het monteren van de kabelgoten en het leggen van de kabels. Indien je geen ervaring mee hebt, is een opleiding hoogtewerker wel mogelijk. - Je hebt kennis van bordenbouw en je past deze toe bij installeren van de elektrische installaties.

  • MAGAZIJNIER/CHAUFFEUR (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ALLIED VINTNERS INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker. Je zet de bestellingen klaar, je behandelt de inkomende goederen. Ordenpicken behoort ook tot je takenpakket. Indien nodig zal je af en toe een levering naar de klant uitvoeren.

  • Programmeur machinebouw (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een programmeur van machines! U werkt in de regio Turnhout alsook bij klanten wereldwijd (ongeveer 15% werken op klantlocatie). Op basis van CAD-machinetekeningen en elektrotechnische tekeningen schrijft u de programma's voor PLCs en andere apparaten. Op basis van ervaringen past u programma's aan en voert u wijzigingen door. U programmeert de interface tussen de machines en hogerliggende systemen. U begeleidt, instrueert en voert test- en opstartfases uit van de machines. Testen en in bedrijf stellen van de machines op klantlocatie.

  • Deeltijdse bewakingsagent banksector (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties, loop je controlerondes, bewaak je de toegang bij onze klanten en registreer je bezoekers. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je samen met verschillende collega’s en maak je gebruik van moderne hulpmiddelen. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd.

  • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

  • Schrijnwerker Beringen Tessenderlo Limburg (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Freelance Projectingenieur Technieken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ARTES ROEGIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In eerste instantie zul je op een werf opgeleid worden door een ervaren collega in electriciteit, HVAC en sanitair. Daar leer je dus het reilen en zeilen van een werf, de kneepjes van het vak. Na deze opleidingsperiode, ben je in ruime mate verantwoordelijk voor de volledige praktische organisatie en totaaluitvoering voor het luik technieken van één of meerdere werven. Dit zowel op technisch, commercieel als financieel-administratief vlak. Na de door jou gevoerde onderhandelingsfase, stuur je onze onderaannemers aan om de projecten vlot te laten verlopen. Wekelijks vergader je met de bouwheer, architect, etc. over het verloop van de werken. Dit doe je in nauwe samenwerking met het bouwteam. Daarnaast word je ook in de voorbereidende fase van een dossier betrokken door de aanbestedingsdienst om optimaal gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Je geeft jouw visie mee op de aanpak, de varianten, de offertes die aangevraagd moeten worden etc. Het doel is steeds om de gekende Artes kwaliteit te leveren binnen de vooropgestelde planning en met de gewenste financiële resultaten. Dit doe je voor één of twee grotere werven tegelijk en telkens in een constructieve samenwerking met het bouwteam.

Zoek naar antwoorden van Romanus D in sociale netwerken
Look for responds of Romanus D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Romanus D. Laat een reactie achter voor Romanus D. Romanus D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Romanus D. Leave a respond for Romanus D. Romanus D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Romanus D op de google maps. Adres en contacten Romanus D
Location of Romanus D on the google maps. Address and contacts of Romanus D

Andere gerelateerde bedrijven als come Romanus D Romanus D: DE WINTER ARCHITECTENBUREAU | Schmitt J | Agro-Drip Belgium bvba | Fotek Grafische Bedrijven BVBA | No-Bug - BE 759 341 536

Other related companies as Romanus D: DE WINTER ARCHITECTENBUREAU | Schmitt J | Agro-Drip Belgium bvba | Fotek Grafische Bedrijven BVBA | No-Bug - BE 759 341 536

Romanus D is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Machelen, België. De volledige naam van het bedrijf is Romanus D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04400817871. Het bedrijf Romanus D bevindt zich op het adres: Kerklaan 24,1830. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 828,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Romanus D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Romanus D is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Romanus D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Romanus D, openstaande posities, locatie van Romanus D op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Romanus D is a company, that was registered 1986 in Machelen region, Belgium. Full name of company is Romanus D, company assigned to the tax number BE04400817871. The company Romanus D is located at the address: Kerklaan 24,1830. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 828,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Romanus D were not found.
The main activity of Romanus D is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Romanus D is not available. You also can look at reviews of Romanus D, open positions, location of Romanus D on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Romanus D, Machelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Romanus D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Romanus D, Machelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Romanus D, employees, financial statistics.