AD-Tekenservice

Contactgegevens AD-Tekenservice: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AD-Tekenservice: address, phone, fax, email, website, opening hours

AD-Tekenservice

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Grasvennestraat 59,3500, België

Telefoon (phone): 0476 86 42 91 0476 86 42 91

Fax (fax): +32 (63) 418-86-33 +32 (63) 418-86-33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AD-Tekenservice: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AD-Tekenservice"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AD-Tekenservice"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AD-Tekenservice, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AD-Tekenservice. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AD-Tekenservice, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AD-Tekenservice. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AD-Tekenservice
Products information AD-Tekenservice

BTW identificatienummer (tax): BE07198760986
Ondernemingsnummer: 2243652343
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 587,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AD-Tekenservice zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AD-Tekenservice
(Get full report from official database of BE for AD-Tekenservice)

Aanvulling soorten activiteiten voor AD-Tekenservice
Addition kinds of activities for AD-Tekenservice

311101. Paardensportproducten | Equestrian leather products
25120000. Gestoffeerde huishoudelijke meubels | Upholstered household furniture
26719903. Kunststoffolie, gecoat of gelamineerd voor verpakking | Plastic film, coated or laminated for packaging
33219902. Ductiele ijzeren gietstukken | Ductile iron castings
33990202. Nagels: aluminium, messing of ander nonferrous metaal of draad | Nails: aluminum, brass, or other nonferrous metal or wire
39319904. ocarina | Ocarinas
40119903. Stoomrails | Steam railroads

Werken bij AD-Tekenservice: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AD-Tekenservice: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AD-Tekenservice. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AD-Tekenservice. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Officer / Business Support medewerker (contract van 1 jaar) m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als HR Officer/ medewerker Business Support lever je op administratief en logistiek vlak support aan het bedrijf om klanten- en medewerkers- tevredenheid te vergroten. Je zet jouw administratieve en cijfermatige skills in om een professionele dienstverlening te garanderen en bent verantwoordelijk voor: Contractadministratie: Je doet al het nodige om de administratie van de contracten van klanten, medewerkers en leveranciers (freelancers) correct en tijdig te laten verlopen. Verlenen van algemene support aan contractors, klanten, collega's en leveranciers: Als vaste contactpersoon zal je algemene vragen van klanten, interne stafmedewerkers en contractors beantwoorden en/of doorverwijzen naar het betreffende departement. Facturatie (aan- en verkoopfacturen) Rapporteringen: opmaken basisrapporteringen, support bij financiële analyses, beheer provisies contractors HR support (incl. voorbereiden loons- & personeelsadministratie) waaronder opvolgen arbeidsongevallen, opvragen en nakijken timesheets, sociale documenten en vakantieattesten, verblijfs- en werkvergunningen beheren, administratieve ondersteuning opleidingen. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega's binnen de betreffende Business Units van Professional Staffing.

  • Polyvalente productiemedewerker - Vaste nacht (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Heule zoeken we een allround polyvalente productiemedewerker in de vaste nacht. Deze firma zit in de kunststofverwerking. Voor deze functie is het noodzakelijk om een heftruckattest te hebben. Jouw takenpakket: Je bent de rechterhand van de ploegchef Je behoudt het overzicht over 23 machines Je waakt over orde, netheid en veiligheid Je scant de inkomende goederen, zorgt ook voor de registratie en etikettering van de orders Je helpt de operator bij de kleurwissels aan de machines Je staat in voor het aan- en afvoeren van containers, paletten,.. mbv de heftruck. Je zal werken in de vaste nacht

  • Koeltechnicus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vind jij het opzoeken en herstellen van defecten bij koeltechnische installaties een interessante uitdaging? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant in Lummen zijn wij opzoek naar een koeltechnicus. Naast de herstellingen voer je ook enige onderhoudswerken uit aan de bestaande installaties. Jouw takenpakket bestaat uit: Fouten in de installaties opsporen en herstellen; De verschillende onderdelen van de installaties (de)monteren; Installaties in bedrijf stellen, afregelen en verbeteren; Koeltechnische installaties vacumeren, vullen en afregelen voor opstart; Het lezen van elektrische schema's.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zingem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over auto of fiets.

  • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

  • Chauffeur/fietser Bpost Blankenberge (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Blankenberge zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag. Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op Maandag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Dinsdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 04.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets , starten om 06.45u -Op Vrijdag : Uitreiking met auto, starten om 04.45u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Blankenberge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • Spelhost dinerspellen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Hasselt studenten om onze spellen te begeleiden.

  • DIAMANTSLIJPER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Als diamantslijper ben je verantwoordelijk voor het slijpen van fantasie en ronde stenen.

  • Winkelmedewerker Verse afdelingen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Proxy Delhaize Engsbergen

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerker voor de verse afdelingen. Je onderhoud mee de verse afdelingen. Na een korte inwerkperiode neem je ook de bestellingen van deze afdelingen voor je rekening. Wanneer het minder druk is op de verse afdelingen, help je ook mee in de andere afdelingen. Kassa behoort ook tot het takenpakket

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: THUISVERPLEGING RUTH WUYLENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Ruth Wuylens is op zoek naar een zelfstandig thuisverpleegkundige voor regio Waasmunster. Het takenpakket ziet er als volgt uit: Je verzorgt de patiënt in zijn totaliteit en dit in zijn thuisomgeving. Zorgen zijn: patiënten wassen, kleden, scheren, wondzorgen, inspuitingen, palliatieve zorgen, psychische zorgen, stomazorg en TPN. Het soicale aspect dient ervoor te zorgen dat de patiënt vertrouwen heeft in zijn verpleegkundige en dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Je registreert dagelijks je bezoek en het patiëntendossier.

  • Zaalmedewerker restaurant - flexijob (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Flexijob

    Konvert Zelzate zoekt een horecamedewerker voor een restaurant gelegen te Zelzate. Je bedient de klanten. Ervaring in de horeca is mooi meegenomen!

Zoek naar antwoorden van AD-Tekenservice in sociale netwerken
Look for responds of AD-Tekenservice in social networks

Lees alle opmerkingen voor AD-Tekenservice. Laat een reactie achter voor AD-Tekenservice. AD-Tekenservice bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AD-Tekenservice. Leave a respond for AD-Tekenservice. AD-Tekenservice on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AD-Tekenservice op de google maps. Adres en contacten AD-Tekenservice
Location of AD-Tekenservice on the google maps. Address and contacts of AD-Tekenservice

Andere gerelateerde bedrijven als come AD-Tekenservice AD-Tekenservice: Coating Adviesbureau BVBA | MIVI BELGIUM NV | Essor (Agence) BVBA | Lune de Miel | Van der Veken

Other related companies as AD-Tekenservice: Coating Adviesbureau BVBA | MIVI BELGIUM NV | Essor (Agence) BVBA | Lune de Miel | Van der Veken

AD-Tekenservice is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is AD-Tekenservice, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07198760986. Het bedrijf AD-Tekenservice bevindt zich op het adres: Grasvennestraat 59,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 587,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AD-Tekenservice zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AD-Tekenservice is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AD-Tekenservice is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AD-Tekenservice, openstaande posities, locatie van AD-Tekenservice op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AD-Tekenservice is a company, that was registered 1995 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is AD-Tekenservice, company assigned to the tax number BE07198760986. The company AD-Tekenservice is located at the address: Grasvennestraat 59,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 587,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AD-Tekenservice were not found.
The main activity of AD-Tekenservice is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AD-Tekenservice is not available. You also can look at reviews of AD-Tekenservice, open positions, location of AD-Tekenservice on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AD-Tekenservice, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AD-Tekenservice, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AD-Tekenservice, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AD-Tekenservice, employees, financial statistics.