BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV

Contactgegevens BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV

Regio (region): Kapellen, België

Adres (address): Essensteenweg 8,2950, België

Telefoon (phone): 03 666 74 01 03 666 74 01

Fax (fax): 03 666 53 72 03 666 53 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV
Products information BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV

BTW identificatienummer (tax): BE08579193115
Ondernemingsnummer: 1464172363
Hoofdstad (capital): 763,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 861,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV
(Get full report from official database of BE for BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV
Addition kinds of activities for BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV

267900. Omgekeerde papierproducten, nv | Converted paper products, nec
506302. Elektrische toebehoren en bouwmaterialen | Electrical fittings and construction materials
36410105. Gloeilampen | Glow lamp bulbs
38429914. Ijzeren longen | Iron lungs
51469902. Vis, vers | Fish, fresh
86990202. Literatuur-, film- of culturele club | Literary, film or cultural club

Werken bij BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Account Manager Bouw regio Antwerpse Kempen (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in professioneel gereedschap zijn we op zoek naar een dynamische account manager. Wij zoeken iemand met commercieel talent en ervaring in de bouwsector. Je onderhoudt als account manager klantenrelaties en bezoekt nieuwe klanten in de regio Antwerpse Kempen. Deze klanten zijn vooral aannemers, bouwfirma's en andere professionelen. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Door actief te luisteren speel je in op de behoeftes van de klant. - Je biedt goede service en passende oplossingen voor jouw klantenrelaties. - Je werkt prijszettingen uit, volgt leads op en gaat actief op zoek naar opportuniteiten. - Je verzorgt een correcte rapportage in het interne systeem.

  • Aankoopverantwoordelijke (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in productlancering zoeken wij een enthousiaste aankoopverantwoordelijke. Je maakt uitgebreide analyses met betrekking tot de verschillende markten, prijzen, producten en fabrikanten. Je volgt de aankoop en leveringen van de producten nauwgezet op. Ook zorg je ervoor dat de producten voldoen aan alle normen en de vereiste kwaliteiten. Je zorgt voor een duidelijke communicatie tussen het bedrijf en de leveranciers. Verder rapporteer je over je bezoeken aan buitenlandse leveranciers en buitenlandse beurzen.

  • Inpakker/operator M/V (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je werkt in de afdeling die instaat voor de inpak. - Je helpt mee aan de lijn: inpakken, labelen, gewicht controleren, ... - Je ondersteunt de andere medewerkers aan de verschillende lijnen. - Je bent flexibel en grijpt in wanneer er zich problemen voordoen binnen de productie. - Je voert controle uit op de instellingen van de machines en lost mogelijke problemen op. Na een maand heb je kans door te groeien naar een functie met grotere verantwoordelijkheid.

  • Huishoudhulp regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Home Care ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Ham) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Student Medewerker Klantendienst en Dispatching regio Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: INDIGO PARK BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Je maakt de dagplanning op voor je collega’s van de technische dienst. • Je kan vooropgestelde procedures volgen. • Je werkt graag met tools en computerprogramma’s. Outlook, Exel, Word, enz. hebben voor jou dus geen geheimen. • Je bent een aangenaam aanspreekpunt naar de klanten toe, op momenten dat zij je nodig hebben. • Bij problemen en stressmomenten kan je jezelf in de plaats van je collega’s stellen.

  • Jobstudent Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob voor komende zomer en/of tijdens het academiejaar in een jong en dynamisch bedrijf binnen een informele werksfeer? Contacteer ons dan snel voor één van onze beschikbare plaatsten voor jobstudenten. In deze functie bel je mensen op die hun factuur niet hebben betaald. Op een professionele en doelgerichte wijze zoek je samen met de debiteur naar een oplossing voor zijn/haar openstaande schulden rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Tweetalige studenten met een flair voor rechten hebben een plus. Maar dit is niet noodzakelijk. Verbaal sterk zijn en logisch denken zijn de voornaamste troeven.

  • Verantwoordelijke milieu en omgevingsaangelegenheden (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor milieu- en omgevingsaangelegenheden (m/v) adviseer en faciliteer je de bedrijfsinterne milieuzorg en waak je over de naleving van de relevante wet- en regelgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Functiebeschrijving: - Waakt over de naleving van de milieuwetgeving en/of de eisen gesteld in de milieuvergunning. - Neemt initiatief en draagt bij tot de ontwikkeling, de invoering, de toepassing en de evaluatie en audit van de bedrijfsinterne milieuzorg. - Staat in en/of waakt over de uitvoering van de wettelijk voorgeschreven metingen-, registraties en - rapporteringen. - Communiceert en onderhandelt met alle interne en externe belanghebbenden (en overheden) inzake milieu- en omgevingsaangelegenheden. - Neemt het voortouw in het aanvragen, vernieuwen en opvolgen van alle benodigde milieuvergunningen. - Adviseert over de risico's voor mens, milieu en omgeving alsook over de eisen gesteld vanuit wet- en regelgeving bij de behandeling van gevaarlijke stoffen op terminal, de schepen of de werkplaatsen. - Verzorgt als lid van het ‘dangerous goods' team de administratieve formaliteiten met betrekking tot de behandeling en verscheping van gevaarlijke stoffen. - Assisteert en adviseert in geval van problemen met ‘niet IMDG conforme’ laadeenheden. - Adviseert over elke voorgenomen investering die vanuit milieuoogpunt relevant kan zijn. - Stelt een jaarlijks verslag op i.v.m. de gegeven adviezen en het gevolg die daaraan werd gegeven. - In aanvang is de focus van uw functie de terminals in Zeebrugge maar voor de juiste kandidaat kan dit uitgebreid worden naar onze Nederlandse en / of Engelse vestigingen.

  • Freelance docent 'zakelijk frans' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Antwerpen - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

  • Enthousiaste Stagiair(e) - regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Wie zijn wij? Robert Half (1948) is wereldwijd marktleider op het gebied van gespecialiseerde arbeidsbemiddeling en telt meer dan 9.900 medewerkers verspreid over ruim 350 kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de Azi?-Pacific regio. Wat ga je doen? Algemeen kantoorbeheer: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten zowel telefonisch als per mail. Je staat in voor een professioneel en warm onthaal van kandidaten en klanten. Je beheert de kandidaten- en klantendatabank en staat in voor het volledige beheer van onze dossiers van A tot Z. Je staat in voor een optimaal klassement van documenten. Business ondersteuning: Je biedt ondersteuning aan de consultants, sales assistants en managers bij het optimaal verwerken van kandidatendossiers. Je beheert de algemene mailbox en verwerkt binnenkomende kandidaturen en vacatures. Je bent verantwoordelijk voor het online adverteren op de verschillende websites. Je stuurt gerichte mailings uit naar klanten en beheert de reacties. Mogelijke projecten: Je doet een marktonderzoek naar online visibiliteit. Je ontwikkelt een tool om tijdens het interview de talen van onze kandidaten te testen voor onze 3 divisies. Je analyseert onze bestaande klanten- en kandidatenmailings en past deze aan volgens de noden van de markt. Je doet een onderzoek naar de belangen van studenten op de arbeidsmarkt en hoe wij hieraan tegemoet kunnen komen. Je werkt een handleiding uit voor onze tool 'e-learning' en presenteert deze ook aan alle collega's. Je ontwikkelt een nieuwe archiveringsmethode van A-Z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV in sociale netwerken
Look for responds of BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV. Laat een reactie achter voor BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV. BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV. Leave a respond for BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV. BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV op de google maps. Adres en contacten BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV
Location of BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV on the google maps. Address and contacts of BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV: Haex Bouwonderneming | Devos Constructie | A.C.S.-SUPNET/AGENET | CBG | D C K

Other related companies as BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV: Haex Bouwonderneming | Devos Constructie | A.C.S.-SUPNET/AGENET | CBG | D C K

BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Kapellen, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08579193115. Het bedrijf BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV bevindt zich op het adres: Essensteenweg 8,2950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 763,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 861,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, openstaande posities, locatie van BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV is a company, that was registered 2012 in Kapellen region, Belgium. Full name of company is BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, company assigned to the tax number BE08579193115. The company BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV is located at the address: Essensteenweg 8,2950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 763,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 861,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV were not found.
The main activity of BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV is not available. You also can look at reviews of BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, open positions, location of BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, Kapellen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, Kapellen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, employees, financial statistics.