VALERY LECOMTE Ets SPRL

Contactgegevens VALERY LECOMTE Ets SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VALERY LECOMTE Ets SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VALERY LECOMTE Ets SPRL

Regio (region): Quaregnon, België

Adres (address): Rue de Pâturages 180,7390, België

Telefoon (phone): 065 67 24 49 065 67 24 49

Fax (fax): 065 66 25 64 065 66 25 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VALERY LECOMTE Ets SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VALERY LECOMTE Ets SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VALERY LECOMTE Ets SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VALERY LECOMTE Ets SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VALERY LECOMTE Ets SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VALERY LECOMTE Ets SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VALERY LECOMTE Ets SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VALERY LECOMTE Ets SPRL
Products information VALERY LECOMTE Ets SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04745513916
Ondernemingsnummer: 1121948242
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 705,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VALERY LECOMTE Ets SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VALERY LECOMTE Ets SPRL
(Get full report from official database of BE for VALERY LECOMTE Ets SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VALERY LECOMTE Ets SPRL
Addition kinds of activities for VALERY LECOMTE Ets SPRL

17419903. Betonblok metselwerk leggen | Concrete block masonry laying
20150306. Eieren, verwerkt: bevroren | Eggs, processed: frozen
20150904. Luncheon vlees, gevogelte | Luncheon meat, poultry
35240104. Rototillers (tuinmachines) | Rototillers (garden machinery)
35520207. Breiwerkmachines | Knitting machines
35559904. Stereotyping machines | Stereotyping machines
37959901. Amfibische tanks, militairen | Amphibian tanks, military
51310216. ritsen | Zippers
83220300. Emergency Social Services | Emergency social services

Werken bij VALERY LECOMTE Ets SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VALERY LECOMTE Ets SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VALERY LECOMTE Ets SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VALERY LECOMTE Ets SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een plastiekverwerkend bedrijf dat op zoek is naar productiemedewerkers, dit zowel in een 2-ploegensyteem als in de vaste nachtpost.

  • Verkoop Colruyt Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • elektro-mechanieker tuinbouwmachines (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de volledige installatie van Robotmaaiers bij klanten thuis; je doet opmetingen en plaats het systeem volgens het aangeven plan; bij defect ga je deze systemen ook herstellen bij de klant; in de winter hou je je meer bezig met het herstellen van tuinbouwmachines in de atelier; je staat ook in voor de klantenontvangst aan het atelier (professionele klanten) en neemt de toestellen die binnenkomen voor herstelling aan.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Minderhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhelden regio OELEGEM. Solliciteer per SMS! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem, Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Sms 'easyjobs’ + je postcode naar 6033

  • Service Technician - foreign experience - Just graduated (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Voor een grote klant, wereldwijd actief binnen de plaatbewerking, zijn wij op zoek naar een ambitieuze service technieker. Heb jij passie voor montage? Ben je bereid voor regelmatig buitenlandse verplaatsingen te doen onder andere naar Australië? En ben je probleemoplossend? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Service verlenen bij de klant achter installatie van de machines Opleidingen geven Complexe en technische problemen oplossen

  • Stikster (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de afwerking van orthopedische hulpmiddelen en het stikken van corsetten. Je zal moeten werken met verschillende industriële naaimachines. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in de gezondheidszorg en de productie van onder andere orthesen en prothesen zijn wij op zoek naar een ervaren stikker of stikster.

  • verkoper boetiek m/v met ervaring (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    Voor een boetiek in regio Zonnebeke, zijn wij op zoek naar een verkoper fashion met ervaring voor een voltijdse job. Als verkoper, verkoopsmedewerker, kom je terecht in een boetiek gespecialiseerd in dames en herenmode. Je onthaalt klanten in de winkel en gaat dieper in op hun wens. Je stelt de collectie voor, je begeleidt je klant in de paskamer, je geeft gepast advies en gaat op zoek naar de beste voorstellen voor je klant. Je volgt de klant op van bij het onthaal, tot aan de kassa en rekent zelf de aangekochte stukken af. Je werkt voltijds en bent bereid om regelmatig te werken op zaterdag en zondagvoormiddag. Uurrooster is bespreekbaar.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Administratief medewerker boekhouding op zelfstandige basis (M/V/X) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent verantwoordelijk voor de facturatie en opvolging van betalingen van deelnemers en cliënten (hierbij let je ook op betalingen via de kmo-portefeuille en opleidingscheques van de VDAB); je beantwoordt telefoons van cliënten en klanten omtrent betalingen, facturen, betaald educatief verlof en opleidingcheques je houdt het kasboek grondig bij; je houdt de boekhouding bij van inkomende facturen en elk kwartaal dien je hiervoor een btw-aangifte in; je brengt alle documenten voor betaald educatief verlof en opleidingscheques in orde.

  • Business & ICT Consulting - Analyst OMP+ (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an Analyst OMP+     Mission   Configuration of OMP+ Sales & Operational Planning and Multi-flow Planning solutions using OPAL and GUI design framework     Profile Experience: Intermediate - Senior  Languages: Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Skillset: Minimum of 5 years successful project delivery with a focus on commercial off-the-shelf solutions design and configuration Minimum 5 years experience in designing, configuring, and implementing process and enhancements for the key skills identified Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Ability to collaborate with key stakeholders on requirements gathering Possess business process knowledge within advanced planning and scheduling, demand and production planning functional area, as well as touchpoints to other functional areas of supply chain management in manufacturing industry Possess understanding of the interdependencies of people, process and technology Work closely with functional teams to design and develop applications that meet business requirements Ability to translate business requirements to functional specifications and configuration for reporting, interfaces, data conversions, enhancements, GUI forms and workflows Ability to support functional specification document creation process, functional configuration reviews, and unit/integration testing tasks Assist with the development of process definition documents, process flows, and key decision documents Participated in cutovers and post-go-live processes for projects Participated in enhancements and maintenance processes Requested technical skills Ideally OMP+ solutions  Alternatively SAP APO modules PP/DS/GATP/SNP  Or other advanced planning and scheduling solutions Quintiq PSI Metals Planner Simatic IT Preactor JDA Manufacturing Planning   Start mission, duration: November 2018, long mission  Location: Gent, Zelzate

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Salons CORTINA (Wevelgem) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Salons CORTINA (Wevelgem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van VALERY LECOMTE Ets SPRL in sociale netwerken
Look for responds of VALERY LECOMTE Ets SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VALERY LECOMTE Ets SPRL. Laat een reactie achter voor VALERY LECOMTE Ets SPRL. VALERY LECOMTE Ets SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VALERY LECOMTE Ets SPRL. Leave a respond for VALERY LECOMTE Ets SPRL. VALERY LECOMTE Ets SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VALERY LECOMTE Ets SPRL op de google maps. Adres en contacten VALERY LECOMTE Ets SPRL
Location of VALERY LECOMTE Ets SPRL on the google maps. Address and contacts of VALERY LECOMTE Ets SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come VALERY LECOMTE Ets SPRL VALERY LECOMTE Ets SPRL: ECO-HOME | Huet (Ets) | HOG HEAVEN H-D BVBA | De Bortoli Wines (Europe) NV | SBS SECURITE

Other related companies as VALERY LECOMTE Ets SPRL: ECO-HOME | Huet (Ets) | HOG HEAVEN H-D BVBA | De Bortoli Wines (Europe) NV | SBS SECURITE

VALERY LECOMTE Ets SPRL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Quaregnon, België. De volledige naam van het bedrijf is VALERY LECOMTE Ets SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04745513916. Het bedrijf VALERY LECOMTE Ets SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Pâturages 180,7390. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 705,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VALERY LECOMTE Ets SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VALERY LECOMTE Ets SPRL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VALERY LECOMTE Ets SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VALERY LECOMTE Ets SPRL, openstaande posities, locatie van VALERY LECOMTE Ets SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VALERY LECOMTE Ets SPRL is a company, that was registered 2008 in Quaregnon region, Belgium. Full name of company is VALERY LECOMTE Ets SPRL, company assigned to the tax number BE04745513916. The company VALERY LECOMTE Ets SPRL is located at the address: Rue de Pâturages 180,7390. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 705,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VALERY LECOMTE Ets SPRL were not found.
The main activity of VALERY LECOMTE Ets SPRL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VALERY LECOMTE Ets SPRL is not available. You also can look at reviews of VALERY LECOMTE Ets SPRL, open positions, location of VALERY LECOMTE Ets SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VALERY LECOMTE Ets SPRL, Quaregnon: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VALERY LECOMTE Ets SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VALERY LECOMTE Ets SPRL, Quaregnon: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VALERY LECOMTE Ets SPRL, employees, financial statistics.