Steenimex NV

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Steenimex NV
Private companiesFood Stores • Steenimex NV

Contactgegevens Steenimex NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Steenimex NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Steenimex NV

Regio (region): Kruishoutem (Nokere), België

Adres (address): Schaagstraat 2,9771, België

Telefoon (phone): 056 60 32 64 056 60 32 64

Fax (fax): 056 60 95 53 056 60 95 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Steenimex NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Steenimex NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Steenimex NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Steenimex NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Steenimex NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Steenimex NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Steenimex NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Steenimex NV
Products information Steenimex NV

BTW identificatienummer (tax): BE06603576660
Ondernemingsnummer: 9840972900
Hoofdstad (capital): 355,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 431,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Steenimex NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Steenimex NV
(Get full report from official database of BE for Steenimex NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Steenimex NV
Addition kinds of activities for Steenimex NV

3545. Gereedschapsmiddel accessoires | Machine tool accessories
278999. Boekbinderij en aanverwant werk, nec | Bookbinding and related work, nec
347900. Metalen bekleding en geallieerde diensten | Metal coating and allied services
962104. Regeling, administratie van transporatatie, niveau van overheid | Regulation, administration of transporatation, level of government
15220104. Slaapzaalbouw | Dormitory construction
23410101. Nightgowns en negligees: vrouwen en kinderen | Nightgowns and negligees: women's and children's
35619900. Pompen en pompuitrusting, niet inbegrepen | Pumps and pumping equipment, nec
36740212. Dunne filmcircuits | Thin film circuits

Werken bij Steenimex NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Steenimex NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Steenimex NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Steenimex NV. Looking for open vacancies in other companies

  • kindbegeleider (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    De kindbegeleider werkt nauw samen met de agogisch medewerker van het KOALA-project en begeleidt de activiteiten die binnen het KOALA-project georganiseerd worden. De kindbegeleider focust tijdens de activiteiten vooral op de kinderen, maar onderhoudt ook goede contacten met de ouders. Hij/zij is tevens op regelmatige basis aanwezig in de kinderdagverblijven en fungeert hier – samen met de agogisch medewerker – als brugfiguur tussen de kinderdagverblijven en de kind- en ouderwerking.

  • METAALBEWERKER (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Veurne zijn we op zoek naar een metaalbewerker dagploeg (m/v). Je kan nauwkeurig werken, staat in voor de verpakking van de stukken en de controle van de afgewerkte artikelen. Je draagt nauwkeurigheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in de dagploeg. Je bent flexibel ingesteld, gemotiveerd, je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en bent snel beschikbaar om op te starten Het gaat om een tijdelijke vacature tem. februari. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bocholt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student hoger redder attest (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Wijzijn op zoek naar studenten met een hoger redder attest om te werken tussen 1juni en 20 september in een recreatiedomein in omgeving Maaseik. Je wordt ingezet als redder aanhet strand in dit recreatiedomein. Je kan deeltijds werken, tot 6dagen per week in de opgegeven periode. Indien het weer niet toelaat dat ergezwommen wordt, krijg je ander werk, dit kan gaan van administratieve takentot kleine onderhoudswerkzaamheden, waarvoor je geen bijkomende opleiding nodighebt. Je werkt met een planning enbeschikbaarheden die je zelf kan doorgeven. Je taken gaan van het hijsen vande vlag, tot toezicht houden aan de waterlijn. Je staat ook in voor hetverzorgen van de wonden, beheer van de fontijnen, het controleren van de EHBOkoffer, het reddersverslag invullen en het beademingstoestel controleren, hetnoteren in het logboek enz. Je draagt een t-shirt dat jeherkenbaar maakt en dat krijg je van de organistatie. Je kan omgaan met moeilijkeklanten en verwittigt indien nodig de politie of je werkgever bij aanhoudendeproblemen.

  • Production engineer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten van instructies en voorschriften voor de mensen en machines in de fabriek. Je definieert instructies, werkmethodes en werkpatronen en ondersteunt de uitrol van het nieuwe systeem. Je bent betrokken bij het maken van opleidingsplannen.

  • Customer service medewerker met ervaring binnen FMCG (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gevestigde waarde binnen de FMCG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker die reeds over een gelijkaardige ervaring beschikt binnen een keten of fast moving consumer goods. Je zal als customer service medewerker instaan voor: orderverwerking van A tot Z orderopvolging facturatie voorbereiding van promotionele acties opvolging naar klanten toe van de promoties stimulatie van verkoop (upselling) klachtenopvolging ... Beschik jij over de juiste ervaring en heb jij een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Montreal Associates - DevOps Engineer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer for a client based in Belgium.     Job Description  1 - Development: Experience in Java Backend development - this is mandatory Frontend experience is a plus.  2 - Continuous Integration: Experience in CI tools like Jenkins, Bamboo, Travis CI...  3 - Containerization and virtualization technology: 1+ year experience with Docker, this is mandatory As we're going to use Docker intensively, the candidate should have a strong understanding of container concepts  4 - Automation and Configuration Management: Should have experience with a configuration management tool like Chef, Puppet, Ansible, OpsWork... Best asset would be experience with Terraform or CloudFormation 5 - Cloud Technologies: AWS, Google Cloud or Azure, At least 1 year experience, important skill Should understand how to build infrastructure high availability, elasticity and fault tolerance  6 - System Administration, Security and Networking: 2+ years' experience in Linux systems is an important skill Write scripts in Bash is mandatory   Profile Language: English  Should be very communicative and team player. Collaboration is key, the candidate should be open-minded and always curious Should have experience in Agile methodologies   Details Location : Belgium  Duration: 1 year  Starting date: ASAP  Reference: MCAU - 37176   If you are interested by this position of DevOps Engineer and available, please send your updated CV via the button below with the reference MCAU - 37176.     Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken voor ons filiaal te Deurne een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

  • Flexijob voor de bediening (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: 'T NOTARISHUYS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner (M/V) die, op geregelde basis, kan helpen in de bediening op drukke momenten. Dit zowel tijdens de week (dinsdag, woensdag, donderdag) als tijdens het weekend (vrijdag en zaterdag).

  • Flexi-jobs nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza's geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van Steenimex NV in sociale netwerken
Look for responds of Steenimex NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Steenimex NV. Laat een reactie achter voor Steenimex NV. Steenimex NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Steenimex NV. Leave a respond for Steenimex NV. Steenimex NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Steenimex NV op de google maps. Adres en contacten Steenimex NV
Location of Steenimex NV on the google maps. Address and contacts of Steenimex NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Steenimex NV Steenimex NV: Willems Valerie | Jochems Gebr NV | Long Life Toiture | Pascal Michel | NETWORKING 4 KNOWLEDGE

Other related companies as Steenimex NV: Willems Valerie | Jochems Gebr NV | Long Life Toiture | Pascal Michel | NETWORKING 4 KNOWLEDGE

Steenimex NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Kruishoutem (Nokere), België. De volledige naam van het bedrijf is Steenimex NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06603576660. Het bedrijf Steenimex NV bevindt zich op het adres: Schaagstraat 2,9771. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 355,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 431,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Steenimex NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Steenimex NV is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Steenimex NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Steenimex NV, openstaande posities, locatie van Steenimex NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Steenimex NV is a company, that was registered 2003 in Kruishoutem (Nokere) region, Belgium. Full name of company is Steenimex NV, company assigned to the tax number BE06603576660. The company Steenimex NV is located at the address: Schaagstraat 2,9771. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 355,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 431,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Steenimex NV were not found.
The main activity of Steenimex NV is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Steenimex NV is not available. You also can look at reviews of Steenimex NV, open positions, location of Steenimex NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Steenimex NV, Kruishoutem (Nokere): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Steenimex NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Steenimex NV, Kruishoutem (Nokere): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Steenimex NV, employees, financial statistics.