Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV
Private companiesTextile Mill Products • Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV

Contactgegevens Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV

Regio (region): Laarne (Kalken), België

Adres (address): Dendermondsesteenweg 60-62,9270, België

Telefoon (phone): 09 367 92 12 09 367 92 12

Fax (fax): 09 367 90 75 09 367 90 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV
Products information Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV

BTW identificatienummer (tax): BE08852203369
Ondernemingsnummer: 1335083007
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 661,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV
(Get full report from official database of BE for Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV
Addition kinds of activities for Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV

514911. Bakbenodigdheden | Baking supplies
569902. Kostuums en pruiken | Costumes and wigs
14119903. Flagstone mining | Flagstone mining
22119904. Badmatten, katoen | Bathmats, cotton
27599905. Embossing op papier | Embossing on paper
29110204. Kerosine | Kerosene
32590201. Schoorsteenpijp en toppen, klei | Chimney pipe and tops, clay
38220000. Milieucontroles | Environmental controls
55999905. Gereedschap aanhangwagens | Utility trailers
73891901. Metalen slijpen en scheren | Metal slitting and shearing

Werken bij Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker (KROMBEKE)

    Regio: KROMBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    BEDRIJF: Voor een bedrijf in de regio Poperinge zijn wij op zoek naar een poetsmedewerker voor elke zaterdag. TAKEN: Je staat in voor het poetsen van het labo en de verpakkingsruimtes, bedrijfswagens en de ramen van het bedrijf.

  • Keukenmedewerker (m/v) | Voltijds | Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan. Je komt terecht in een team waarbij je ondersteuning biedt voor de bereidingen van koude maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega's je heel dankbaar voor zijn. Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z'n plaats, klaar voor een nieuwe dag.

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • Filiaal Manager (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is specialist inzake zelfbouwsystemen voor elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. Om hun verdere groei te bestendigen zijn we voor hen op zoek naar een Filiaal Manager met passie voor de doe het zelf markt. Als Filiaal Manager ziet je takenpakket er als volgt uit: - je werkt mee als technisch adviseur en dit doe je vanuit een voorbeeldrol - je bent het luisterend oor voor klanten hun projecten en geeft hen gericht advies om hun project tot een mooi einde te brengen - je neemt de praktische organisatie van het filiaal voor jouw rekening (kantoormateriaal bestellen, contact met leveranciers, ...) - je waakt over de goede werkflow van jouw filiaal en legt de prioriteiten vast - je zorgt voor een vlotte en optimale werkverdeling (rotatiesysteem) - je bouwt actief mee aan een aangename werksfeer - je waakt over de te behalen targets - communicatie met het management

  • Filiaalmanager | Regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Coachen, evalueren en het ontwikkelen van adviseurs/verkopers, De fiscale doeleinden van de winkel bereiken, Toezien op de voortdurende naleving van de winkel en het team van adviseurs/verkopers met de identiteit van het merk: netheid, orde, onthaalkwaliteit, visuele presentatie die voldoet aan het marketingbeleid. Voornaamste taken: Altijd het verkooppunt conform aan de identiteit van het merk en commerciële politiek en de bepaalde marketing ondersteunen, Het team inspireren, beheren en animeren in het respect van de commerciële cultuur van het merk, De verkochte dossiers voor het versturen naar de centrale controleren om zich te verzekeren van hun conformiteit, Permanent de evolutie van de prestaties van de winkel ten opzichte van het budget en de nodige acties nemen om de resultaten te optimaliseren, Zich verzekeren dat de binnenkomende goederen perfect ontvangen en gecontroleerd worden, Permanent de lokale marktgegevens analyseren en deze doorgeven aan de commerciële en marketing afdeling om de strategische en operationeel denken te voeden, Zich van het perfect beheer van het verkooppunt verzekeren

  • Technisch operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technisch operator mag je rekenen op een breed en afwisselend takenpakket; – een volledige lijn (40 meter lang!) bewaken; – optimaliseren van het productieproces; - communicatie met de verschillende afdelingen; – instellen van de machines; – kleine technische storingen verhelpen; – … Op termijn kan je ook doorgroeien naar lijnverantwoordelijke waar je het aanspreekpunt van 4 medewerkers zal worden. Meer weten? Bel snel: Let’s Work Waregem: 056/62 28 10!

  • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker in de schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Gemotiveerde student(e) kantoor Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Aarschot zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student voor ons team te versterken. Minstens één dag per week, met voorkeur meerdere dagen. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • Verkoper / Verkoopster Slagerij (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Winkelmedewerker gezocht voor een slagerij, regio Avelgem. Jouw taken : * aanvullen van vleeswaren in de toonbank * bestellen van klanten * onderhoud in de winkel * meehelpen met eenvoudige bereidingen in het atelier Uurrooster (ongeveer): Maandag 14u tot 19u30 Woensdag 8u tot 12u30 Vrijdag 8u tot 12u30 en van 14u tot 19u Zondag 8u tot 12u30 Uurrooster is bespreekbaar.

  • Elektriciens - Belloy Elektrotechniek (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BELLOY ELEKTROTECHNIEK BVBA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een KMO met in Sint-Katelijne-Waver gespecialiseerd in telecom (industrie), installatie verlichting in kantoren en winkels, middenspanning en laagspanning. Jouw takenpakket: Je werkt meestal op een werf, soms in het atelier Je rijdt samen met één of meerdere collega’s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit Je realiseert tracés voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dicht plamuren,…) Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines, verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je plaatst, monteert en meet glasvezels en datakabels uit

  • PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE TOVERSTAF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk De Toverstaf is op zoek naar een PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN om ons kinder -en jongeren team te versterken.

  • Receptionist(e) regio Vilvoorde-Zaventem-Brussel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ASAP

    Type: Werfreserve

    Voor verschillende bedrijven zoeken wij regelmatig gemotiveerde drietalige receptionistes. Het takenpakket omvat (onder meer) het volgende: beheer van telefonische communicaties onthaal van de bezoekers beheer van de meeting rooms en deze ordelijk houden beheer van inkomende en uitgaande post bestellen van catering voor meetings wekelijks fruit bestellen dranken bestellen kantoormateriaal bestellen en de facturen controleren contact met leveranciers (koffiemachines, onderhoud printer, drankautomaten en waterfonteinen) communicatie met kuisploeg coördineren van kleine herstellingen op kantoor administratieve ondersteuning bieden aan management: o.a. agendabeheer, travel arrangements, presentaties maken, enz...

Zoek naar antwoorden van Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV in sociale netwerken
Look for responds of Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV. Laat een reactie achter voor Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV. Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV. Leave a respond for Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV. Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV op de google maps. Adres en contacten Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV
Location of Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV on the google maps. Address and contacts of Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV: La Fiduciaire des Entreprises | Despriet Kranenbedrijf NV | COCQUIBUS-WAHL SPRL | Huis Maria Evers | spastic

Other related companies as Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV: La Fiduciaire des Entreprises | Despriet Kranenbedrijf NV | COCQUIBUS-WAHL SPRL | Huis Maria Evers | spastic

Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Laarne (Kalken), België. De volledige naam van het bedrijf is Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08852203369. Het bedrijf Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV bevindt zich op het adres: Dendermondsesteenweg 60-62,9270. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 661,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV, openstaande posities, locatie van Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV is a company, that was registered 2014 in Laarne (Kalken) region, Belgium. Full name of company is Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV, company assigned to the tax number BE08852203369. The company Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV is located at the address: Dendermondsesteenweg 60-62,9270. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 661,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV were not found.
The main activity of Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV is not available. You also can look at reviews of Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV, open positions, location of Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV, Laarne (Kalken): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV, Laarne (Kalken): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV, employees, financial statistics.