NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY

Contactgegevens NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY: address, phone, fax, email, website, opening hours

NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Gasthuisstraat 25-29,1000, België

Telefoon (phone): 02 513 58 92 02 513 58 92

Fax (fax): 02 513 39 70 02 513 39 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY
Products information NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY

BTW identificatienummer (tax): BE03241485595
Ondernemingsnummer: 5871337890
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 657,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY
(Get full report from official database of BE for NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY)

Aanvulling soorten activiteiten voor NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY
Addition kinds of activities for NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY

332400. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
874201. Industriële en arbeidsadviesdiensten | Industrial and labor consulting services
20660301. Baking chocolade | Baking chocolate
22210602. Draperies en draperie stoffen, synthetische vezels en zijden | Draperies and drapery fabrics, manmade fiber and silk
50650404. Radio-onderdelen en toebehoren, anders | Radio parts and accessories, nec

Werken bij NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader Magazijnier (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd : Laden / lossen vrachtwagens · Goederen in ontvangst nemen · Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken · Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen · Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet · Goederen in opslagzone plaatsen · Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen · Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen · Labelen van goederen · Werkzone reinigen en opruimen.

  • Productiemedewerker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant een bedrijf in de Regio Diest zijn we op zoek naar een productiearbeider met doorgroeimogelijkheden. Taakomschrijving: - Opvolgen van recepturen; - afvullen van de paté - Paté voorzien van een spekbandje; - Schoonmaken van de productielijnen na afwerking - Afvulmachines instellen; - Volledige lijn opvolgen met bestellingen van klanten; - Verpakte goederen sorteren; #ropajobs

  • Projectleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Putte zijn wij op zoek naar een projectleider bouw (M/V) Je bent verantwoordelijk voor een aantal werven regio Antwerpen/Vlaams-Brabant tot Brussel. Je staat in voor de coaching van de ploegbazen en werfleiders die de dagelijkse werfopvolging op zich nemen. Je doet de algemene werfopvolging m.b.t. de planning, organisatie, budget, veiligheid en kwaliteit. Cruciale werfvergaderingen, besprekingen met onderaannemers en meetings met onze aankoopdienst vallen onder jouw leiding. Je rapporteert aan de Technisch directeur.

  • Bediende Centraal Magazijn - Herbevoorrading en bestelopvolging (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende herbevoorrading en bestelopvolging in het Centraal Magazijn sta je in voor volgende taken: Borgen van een optimale herbevoorrading van het Centraal Magazijn Ontvangen en verwerken van orderbevestigingen Opvolgen van bestellingen; je communiceert met de verschillende afdelingen en leveranciers Oplossen van problemen met geblokkeerde facturen; je werkt nauw samen met de meestergast en de facturatieafdeling actief deelnemen aan verbeteringsprojecten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beveren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Lesgever om jongeren een website te leren bouwen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in om jongeren de wondere wereld van websites maken te leren kennen? Je leert jongeren met html5 en css te werken, en je geeft hen inzicht in de basis van javascript. Je begeleidt hen bij het maken van hun eerste website en tegen het einde van de lessenreeks staat deze live! Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Lesmateriaal wordt door ons voorzien. Deze lessen gaan door na schooltijd tussen 16 en 17 uur op een school in Mechelen. Max 12 leerlingen van 14 -16 jaar.

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job.

  • Spontaan Projectingenieur (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Wordt jij blij als je in een Windows omgeving aan de slag kan en  je je hier ook steeds verder in kan verdiepen zodat je de optimale ondersteuning kan geven? Is het behandelen van de automatisch geregistreerde issues een fluitje van een cent voor jou? De issues worden gecapteerd door een geautomatiseerd systeem, waardoor er slechts een beperkte eerstelijns helpdesk is voor problemen en opdrachten in het binnen- en buitenland. Maakt het geven van tweedelijns helpdesk support je dag? Waarbij je lokale en internationale collega’s ondersteunt en opleidt in het gebruik van de IT-infrastructuur. Daarnaast analyseer je hardware- en softwarematige incidenten en los je deze op. Heeft de installatie en het onderhoud van diverse hard- en softwarecomponenten in een netwerkomgeving met zowel PC als remote (Citrix, VDI, RDS) geen geheimen voor jou? Haal jij energie uit het beheer van de volledige infrastructuur? Samen met de IT manager en collega support engineers neem je taken op in het dagelijks beheer van de IT infrastructuur, installatie en onderhoud van Microsoft netwerken, controle en beheer van de toegang tot het netwerk (AD, security), backups, problemsolving. Afhankelijk van je interesse en eigen progressie kan je op termijn meewerken aan vernieuwingsprojecten en migraties. In deze voortdurende veranderende omgeving kan je evolueren tot IT-generalist, IT-specialist of derdelijn support. Je krijgt de kans om je te verdiepen in een of meerdere specifieke domeinen zoals Virtualisatie, Networking, Security, End-user Devices, Storage, High-Availability & Disaster recovery, Managed Services, Datacenter, Mobility, Communication, Azure, IoT,… Is dit alles je op het lijf geschreven? Dan ben jij de system engineer waar wij naar op zoek zijn!

  • Support assistant IT te Heusden Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je zal de technische binnendienst (service center) assisteren inzake volgende zaken: -Het helpen van klanten betreffende technische vragen via mail (incoming mail) en telefoon (incoming call). De meeste contacten zijn echter per mail. Klanten zijn IT distributeurs/IT installateurs en bedrijven. -Registreren van deze vragen in onze online help-desktool (e-Support); -E-Support opvolgen; -Testen van onze produkten; -Rapporten opstellen over e-Support, geteste produkten, gemelde kwaliteitsproblemen, ... (reporting system); -G-RMA: opvolging van defecte producten die binnenkomen voor reparatie nadat het service center eerst technische ondersteuning heeft geboden via mail of e-support;

  • Metser / Diender (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: DE CRAECKER-VLAEMINCK

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een metser / diender met als taken Dienen van een ploeg metsers Snelbouwstenen en façade plaatsen Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...) Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...) Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, ...) Je kan onmiddellijk starten.

  • keukenhulp koude kant voor weekends vrijd- en zat-avond (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    klassieke Belgische en Franse keuken bereiden

Zoek naar antwoorden van NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY in sociale netwerken
Look for responds of NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY in social networks

Lees alle opmerkingen voor NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY. Laat een reactie achter voor NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY. NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY. Leave a respond for NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY. NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY op de google maps. Adres en contacten NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY
Location of NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY on the google maps. Address and contacts of NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY

Andere gerelateerde bedrijven als come NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY: O.C.B. vzw | Pauly Andrianne SPRL | D'hont P nv-Aandrijvingen P.D.C. NV | STUDIO MARC PIETERS | VAN DE WALLE BVBA

Other related companies as NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY: O.C.B. vzw | Pauly Andrianne SPRL | D'hont P nv-Aandrijvingen P.D.C. NV | STUDIO MARC PIETERS | VAN DE WALLE BVBA

NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03241485595. Het bedrijf NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY bevindt zich op het adres: Gasthuisstraat 25-29,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 657,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY, openstaande posities, locatie van NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY is a company, that was registered 1987 in Brussel region, Belgium. Full name of company is NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY, company assigned to the tax number BE03241485595. The company NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY is located at the address: Gasthuisstraat 25-29,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 657,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY were not found.
The main activity of NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY is not available. You also can look at reviews of NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY, open positions, location of NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NOIR D'IVOIRE-AGNES EMERY, employees, financial statistics.