NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG
Private companiesHealth Services • NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG

Contactgegevens NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG: address, phone, fax, email, website, opening hours

NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG

Regio (region): Hamont-Achel (Hamont), België

Adres (address): Keunenlaan 7,3930, België

Telefoon (phone): 011 61 28 38 011 61 28 38

Fax (fax): 011 61 28 48 011 61 28 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG
Products information NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG

BTW identificatienummer (tax): BE06150665283
Ondernemingsnummer: 4948486328
Hoofdstad (capital): 686,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 453,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG
(Get full report from official database of BE for NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG)

Aanvulling soorten activiteiten voor NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG
Addition kinds of activities for NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG

7363. Help leveringsdiensten | Help supply services
12419905. Mijnbouwdiensten, nec: antraciet | Mining services, nec: anthracite
20999907. Kokosnoot, verdroogd en verscheurd | Coconut, desiccated and shredded
36710212. Magnetron buizen | Magnetron tubes
56990303. Rijdende kleding | Riding apparel

Werken bij NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator margarinerie 3 ploegen (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling margarinerie zoeken we een proces operator. Dit is de afdeling waarbij de boter en speculoospasta wordt gemaakt. Je bent verantwoordelijk voor de opstart, stop en controle van één of meerdere productielijnen. Daarbij heb je steeds het bereiken van de vooropgestelde doelstellingen op vlak van kwaliteit en rendement voor ogen. Je werk mee aan verbeteringsacties die kwaliteitsbevorderend en kostenbeheersend zijn. Je voert reinigingstaken uit aan de hand van een reinigingsplan. Je voert eenvoudige technische ingrepen uit aan machines. Je staat in voor ontvangst en dosering van grondstoffen en het verzendklaar maken van eindproducten. Je voert controletaken uit (visuele controle, gewichtscontrole, staalname) en verzorgt de daarbij horende registratie. Je staat in voor het controleren en reinigen van de geledigde margarine bakken. Je werkt volgens vooraf opgestelde instructies die kaderen binnen de heersende kwaliteitssystemen (GMP, HACCP).

  • Inpakker dagwerk Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groentenbedrijf regio Wingene, zijn we op zoek naar een gemotiveerde inpakker. Je staat in voor het verzendklaar maken van de groenten die geleverd worden naar de klanten.

  • Onderhoudsmedewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Mechelen zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de levering van verse producten aan supermarkten.  Als onderhoudsmedewerker sta je in voor de orde en netheid in het magazijn.  je werkt met een industriële reinigingsmachine je kan kleine herstellingswerken in het magazijn uitvoeren  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Verantwoordelijke planning monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in raambekleding, regio Kortrijk, is Konvert Office op zoek naar een Verantwoordelijk Planning van de servicemonteurs (m/v): Je bent verantwoordelijk voor de planning van de servicemonteurs in België en Nederland die ingezet worden voor herstellingen, vervangingen en garantiegevallen. Je zorgt er voor dat service gevallen op een snelle en adequate manier worden opgelost. Je stelt de klant steeds centraal. Functie:  Je plant een service in van A tot Z  Je communiceert met de klant, de consument, je medewerkers en je collega's omtrent de planning  Je maakt een volledig dossier aan per service-geval  Je beantwoordt technische vragen van de klant en helpt hen verder met de juiste oplossing.  Je toetst commerciële beslissingen steeds af met je teamleader

  • Onderhoudstechnieker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor technische interventies bij complexe machinelijnen. - U zorgt voor het preventief en curatief onderhuid van het moderne machinepark. - U wenst te werken tijdens de nacht, dag of in een ploegensysteem. - U zorgt voor een juiste rapportering aan de verantwoordelijke.

  • Chauffeur C leveren goederen tankstations, warenhuizen en fast-foodketens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een gerenomeerd bedrijf is op zoek naar chauffeurs C voor de levering van goederen naar tankstations, warenhuizen, fast-foodketens en kantines. Je start de dag in het verdelcentrum van Temse tussen 4u en 6u 's morgens. Je bezoekt per dag een 15 tal klanten. Er wordt zeker en vast rekening gehouden met je woonplaats. De klanten het dichtst bij je woonplaats worden dan als laatste ingepland (indien mogelijk!) Je hebt de kans om de vrachtwagen mee te krijgen naar huis na een proefperiode van 2 weken. Laden en lossen gebeurt met palletten of rolkarren. Je werkt ongeveer 11 à 12u per dag van maandag tot vrijdag. Heel soms werk je eens de zaterdag. Verloning? Dit bedrijf betaalt je meer dan het baremaloon! Je maakt ook kans op een vast contract. Indien je graag opgeleid wil worden naar CE chauffeur is dat bij dit bedrijf zeker ook mogelijk.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • DRINGEND GEZOCHT - Huishoudhulpen gezinszorg ( Sthep Care dienstencheques )- Regio Kaulille (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens ons groot succes zoeken we huishoudhulpen voor onmiddellijke indiensttreding! Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Jobstudenten - 2 of meer dagen in de week - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in. Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u of 5 tot 13u Late ploeg: 14u tot 22u of 13 tot 21u of 16 tot 24u dagshift: 8 tot 16u30 of 10 tot 18u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. Jouw taak? Verschillende taken in het magazijn zoals orderpicking, packing, replenishment, laden en lossen van containers, stocktelling, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

  • RESERVE schoonmaak regio Brugge 2018 (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Brugge zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG in sociale netwerken
Look for responds of NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG in social networks

Lees alle opmerkingen voor NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG. Laat een reactie achter voor NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG. NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG. Leave a respond for NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG. NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG op de google maps. Adres en contacten NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG
Location of NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG on the google maps. Address and contacts of NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG

Andere gerelateerde bedrijven als come NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG: Aquarius | Cools BVBA | Le Petit Mesnil | PSYCHOLOGISCH ERGOLOGISCH EXPERTISE CENTRUM | Modern Displays SPRL

Other related companies as NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG: Aquarius | Cools BVBA | Le Petit Mesnil | PSYCHOLOGISCH ERGOLOGISCH EXPERTISE CENTRUM | Modern Displays SPRL

NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Hamont-Achel (Hamont), België. De volledige naam van het bedrijf is NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06150665283. Het bedrijf NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG bevindt zich op het adres: Keunenlaan 7,3930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 686,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 453,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG, openstaande posities, locatie van NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG is a company, that was registered 1986 in Hamont-Achel (Hamont) region, Belgium. Full name of company is NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG, company assigned to the tax number BE06150665283. The company NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG is located at the address: Keunenlaan 7,3930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 686,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 453,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG were not found.
The main activity of NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG is not available. You also can look at reviews of NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG, open positions, location of NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG, Hamont-Achel (Hamont): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG, Hamont-Achel (Hamont): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NCL NATUURSTEEN CENTRUM LIMBURG, employees, financial statistics.