Mattheeussen Vloerhandel BVBA

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Mattheeussen Vloerhandel BVBA
Private companiesPrimary Metal Industries • Mattheeussen Vloerhandel BVBA

Contactgegevens Mattheeussen Vloerhandel BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mattheeussen Vloerhandel BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mattheeussen Vloerhandel BVBA

Regio (region): Brecht, België

Adres (address): Gasthuisstraat 14,2960, België

Telefoon (phone): 03 313 09 69 03 313 09 69

Fax (fax): 03 313 45 48 03 313 45 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mattheeussen Vloerhandel BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mattheeussen Vloerhandel BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mattheeussen Vloerhandel BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mattheeussen Vloerhandel BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mattheeussen Vloerhandel BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mattheeussen Vloerhandel BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mattheeussen Vloerhandel BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mattheeussen Vloerhandel BVBA
Products information Mattheeussen Vloerhandel BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02010467529
Ondernemingsnummer: 1491638183
Hoofdstad (capital): 519,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 409,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Mattheeussen Vloerhandel BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mattheeussen Vloerhandel BVBA
(Get full report from official database of BE for Mattheeussen Vloerhandel BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mattheeussen Vloerhandel BVBA
Addition kinds of activities for Mattheeussen Vloerhandel BVBA

267302. Voedselopslag en vuilniszakken (kunststof) | Food storage and trash bags (plastic)
32720303. Betonproducten, prefab, nec | Concrete products, precast, nec
35310103. Logging apparatuur | Logging equipment
67929901. Olieverhuur, kopen en verkopen op eigen rekening | Oil leases, buying and selling on own account
73590703. Verhuur van huishoudelijke apparatuur | Home entertainment equipment rental

Werken bij Mattheeussen Vloerhandel BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mattheeussen Vloerhandel BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mattheeussen Vloerhandel BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mattheeussen Vloerhandel BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige bijwerken UZ Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je een centje bijverdienen en ondertussen bijdragen aan de kwalitatieve hulpverlening bij UZ Gent? Dan bij jij diegene die we zoeken! Randstad Medical wil de kans bieden aan verpleegkundigen om op hun beschikbare momenten losse opdrachten tijdens verschillende shiften te werken. UZ Gent biedt, met zijn diversiteit aan afdelingen, een waaier aan mogelijkheden aan voor verpleegkundigen met specialisaties of algemeen verpleegkundigen. Overeenkomstig aan jouw verwachtingen en ervaring als verpleegkundige bieden wij jou de meest geschikte opdrachten aan qua afdeling en uurrooster.

  • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

  • Lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat gespecialiseerd is voor binnen- en buitenstallen in alle uitvoeringen, zoeken wij een tig-lasser. (m/v) Als tig-lasser, word je tewerkgesteld voor:  lassen van uitsluitend binnen-en buitenstallen voor paarden

  • PROJECTLEIDER (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

  • Gemotiveerde onderhoudstechnicus auto's (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde garage regio Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnicus voor personenwagens.  je voert onderhoudsbeurten uit aan personenwagens je monteer en demonteert de verschillende onderdelen je stelt een diagnose en stelt de motor af met de meest geschikte apparatuur je herstelt, stelt het onderstel af en controleert je controleert de voorwieluitlijning je reviseert verbrandingsmotoren je houdt rekening met de autotechnische veiligheidsvoorschriften

  • HUISHOUDHULP (M/V) VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

  • Gepassioneerde student voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

  • Passie om als student mee te helpen in een brillenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van brillen en lenzen, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden (bv. brilmonturen schoonmaken) en dat de winkelrekken worden aangevuld. je zorgt voor een administratieve ondersteuning met het ingeven van bestelbonnen, oogmetingen en kassawerk Jouw werkuren zijn in overleg met de zaakvoerster bespreekbaar en kunnen wisselen doorheen de week en op zaterdagen!

  • Netwerkinstallateur (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een telecommunicatiebedrijf zoeken wij een kabelhersteller in koper en optisch vezelnetwerk. Je werkt vooral buiten in een job met fysieke inspanningen (zoals het openbreken van het wegdek, het maken van putten voor de realisatie van uitbreidings,-herstelling- en onderhoudswerk van het netwerk bij de klanten, het uitvoeren van een voorlopige bestrating). Je volgt veiligheids- en milieurichtlijnen op, voert metingen uit om storingen in het netwerk te lokaliseren en daarna los je, met aandacht voor een verzorgde en efficiënte service voor onze klanten, de storingen op.

  • Storemanager regio Kempen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

  • G2 Recruitment Solutions - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 3 months, to start in the next few weeks. Role 2 years - .NET developer C# / Xamarin is a bonus Basic Networking Knowledge Good communicator Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Duration: 3 month extendable freelance mission Start Date: 2 to 4 weeks Half Days: Possible 2 half days a week If you wish to be considered for the position available, please APPLY with an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van Mattheeussen Vloerhandel BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Mattheeussen Vloerhandel BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mattheeussen Vloerhandel BVBA. Laat een reactie achter voor Mattheeussen Vloerhandel BVBA. Mattheeussen Vloerhandel BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mattheeussen Vloerhandel BVBA. Leave a respond for Mattheeussen Vloerhandel BVBA. Mattheeussen Vloerhandel BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mattheeussen Vloerhandel BVBA op de google maps. Adres en contacten Mattheeussen Vloerhandel BVBA
Location of Mattheeussen Vloerhandel BVBA on the google maps. Address and contacts of Mattheeussen Vloerhandel BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Mattheeussen Vloerhandel BVBA Mattheeussen Vloerhandel BVBA: Leonet P-A | Kruidenhoekje | Cardolite Europe NV | INTERGARDEN NV | pooh

Other related companies as Mattheeussen Vloerhandel BVBA: Leonet P-A | Kruidenhoekje | Cardolite Europe NV | INTERGARDEN NV | pooh

Mattheeussen Vloerhandel BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Brecht, België. De volledige naam van het bedrijf is Mattheeussen Vloerhandel BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02010467529. Het bedrijf Mattheeussen Vloerhandel BVBA bevindt zich op het adres: Gasthuisstraat 14,2960. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 519,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 409,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Mattheeussen Vloerhandel BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mattheeussen Vloerhandel BVBA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mattheeussen Vloerhandel BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mattheeussen Vloerhandel BVBA, openstaande posities, locatie van Mattheeussen Vloerhandel BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mattheeussen Vloerhandel BVBA is a company, that was registered 2000 in Brecht region, Belgium. Full name of company is Mattheeussen Vloerhandel BVBA, company assigned to the tax number BE02010467529. The company Mattheeussen Vloerhandel BVBA is located at the address: Gasthuisstraat 14,2960. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 519,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 409,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Mattheeussen Vloerhandel BVBA were not found.
The main activity of Mattheeussen Vloerhandel BVBA is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Mattheeussen Vloerhandel BVBA is not available. You also can look at reviews of Mattheeussen Vloerhandel BVBA, open positions, location of Mattheeussen Vloerhandel BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mattheeussen Vloerhandel BVBA, Brecht: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mattheeussen Vloerhandel BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mattheeussen Vloerhandel BVBA, Brecht: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mattheeussen Vloerhandel BVBA, employees, financial statistics.