Joris-Bossicart SA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Joris-Bossicart SA
Private companiesFurniture and Fixtures • Joris-Bossicart SA

Contactgegevens Joris-Bossicart SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Joris-Bossicart SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Joris-Bossicart SA

Regio (region): Saint-Hubert, België

Adres (address): Avenue Nestor Martin 46,6870, België

Telefoon (phone): 061 61 11 07; 061 61 28 30 061 61 11 07; 061 61 28 30

Fax (fax): 061 61 31 12 061 61 31 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Joris-Bossicart SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Joris-Bossicart SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Joris-Bossicart SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Joris-Bossicart SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Joris-Bossicart SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Joris-Bossicart SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Joris-Bossicart SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Joris-Bossicart SA
Products information Joris-Bossicart SA

BTW identificatienummer (tax): BE02464202880
Ondernemingsnummer: 2037658691
Hoofdstad (capital): 811,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 370,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Joris-Bossicart SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Joris-Bossicart SA
(Get full report from official database of BE for Joris-Bossicart SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Joris-Bossicart SA
Addition kinds of activities for Joris-Bossicart SA

13110301. Oliezandwinning | Oil sand mining
28340605. zetpillen | Suppositories
32649907. Vonkproppen, porselein | Spark plugs, porcelain
34439909. Ladles, metalen plaat | Ladles, metal plate
87480203. Industriële ontwikkelingsplanning | Industrial development planning

Werken bij Joris-Bossicart SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Joris-Bossicart SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Joris-Bossicart SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Joris-Bossicart SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator | 2 Ploegen | Overpelt | Sector: Metaal (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je ervaring als operator in de metaalsector en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken voor de regio Overpelt een machineoperator in 2 ploegen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van de machines. Je verzorgt de kwaliteitscontrole en lost zelfstandig kleine storingen op. Je assisteert de onderhoudstechnicus en controleert de algemene toestand van de machine.

  • Schrijnwerk(st)er PVC (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als schrijnwerker ? Heb je bovendien ervaring met de productie van ramen en deuren in PVC ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken ! Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de productie van ramen en deuren in PVC . Je wordt tewerkgesteld in het atelier . Je werkt in een team . Je doet de voorbereidende werken in het atelier en de plaatsing op de werven . Je komt terecht in een groeiend bouwbedrijf . Na een succesvolle interimperiode treedt je vast in dienst bij onze klant . Mooie verloning volgens barema's van de bouw .

  • Administratief Medewerker Luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de dagelijkse administratieve taken van het bedrijf, u zorgt mee voor de bookings. U volgt dossiers van de klanten (grote luchtvaartmaatschappijen) volledig zelfstandig op van A-Z, zowel administratief als in contact met de klanten zelf. Hiervoor staat u ook dagelijks in contact met de klanten: per telefoon, e-mail en fax en dit zowel in het Engels, Frans als Nederlands. U werkt in een klein maar zeer dynamisch team dat samen naar streeft naar een snelle en kwalitatieve dienstverlening.

  • Job als elektrotechnieker 2-ploegen te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrotechnieken sta je in voor: Het lokaliseren en opheffen van elektrische storingen door het uitvoeren van inspecties m.b.t.. het preventief onderhoud. Bij pannes onderhoudsinterventies uitvoeren op een adequate manier zodat het rendement van de betreffende machine zo weinig mogelijk in het gedrang komt. Monteren demonteren repareren reviseren aanpassen wijzigen vervangen van machineonderdelen in de werkplaats en op locatie m.b.v. schema's tekeningen handleidingen voorschriften en eigen opmetingen. Afstellen uitlijnen en opmeten van machines en machineonderdelen a.d.h.v. voorschriften van de fabrikant. Branden slijpen boren lassen en solderen ven en aan machineonderdelen en constructies volgens bepaalde veiligheidsvoorschriften. Storingen oplossen zowel mechanisch pneumatisch hydraulisch als elektrisch.

  • INSTALLATEUR VERWARMING (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    montage van installaties bij particulieren en projecten afwerking van installaties steeds werken in een ploeg met een collega nauw contact met de dienst verkoop

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren/Eksaarde/Moerbeke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Callcenter operator ( Student ) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Een geboren verkopen en geen angst om de telefoon te nemen? Dan is dit misschien de ideale bijverdienste voor jou! Tijdens deze job ga je actief op zoek naar nieuwe klanten voor verschillende producten. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je geen angst hebt om mensen te contacteren via telefoon en dat je het in jou hebt om mensen te overtuigen. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • RESTAURANTMEDEWERKER (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIEN SOIGNE

    Type: Studentenjob

    Je dient gerechten op in ons restaurant en op het terras. Je zet de zaal mee op orde en dekt de tafels. Je ontvangt de gasten, stelt de gerechten voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert de gerechten en de dranken. Je rekent af met de klanten. Je doet de bediening tijdens feesten. Je helpt indien nodig in de keuken en mee bij het ontbijt.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • Horecamedewerkers studenten - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar horecamedewerkers! Het takenpakket is heel divers, dit naargelang je eigen wensen en ervaring: Barhulp Keukenhulp Afwas Meewerken aan (gezonde) gerechtjes Kassabediening Zaalbediening: afruimen & opdienen De zaak netjes houden

  • Leerjongere administratief medewerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SYNTRA - MIDDEN VLAANDEREN

    Type: Leercontract

    Steek je graag je handen uit de mouwen en wil je een leuk vak leren in de praktijk? Dan is de leertijd echt iets voor jou! Combineer werken en leren met een overeenkomst alternerende opleiding bij SYNTRA. Voor onze campus in Aalst hebben wij een vacature voor een leerjongere. Dat wil zeggen dat je 1 dag per week opleiding volgt; je gaat daarnaast 4 dagen per week in de leer op de werkvloer. Je zal leren om samen met je collega’s van het administratief team in te staan voor: Het accuraat afhandelen van cursistenadministratie (deelnemersgegevens verwerken, aanwezigheden registreren, attesten opmaken, enz.) De ondersteuning van de logistieke organisatie van opleidingen (syllabi afdrukken en kopiëren, enz.) Vlotte en gerichte contacten met docenten, cursisten en bezoekers om het praktisch verloop van de opleidingen in goede banen te leiden De permanentie aan de onthaalbalie (baliewerk, telefoonbehandeling)

Zoek naar antwoorden van Joris-Bossicart SA in sociale netwerken
Look for responds of Joris-Bossicart SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Joris-Bossicart SA. Laat een reactie achter voor Joris-Bossicart SA. Joris-Bossicart SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Joris-Bossicart SA. Leave a respond for Joris-Bossicart SA. Joris-Bossicart SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Joris-Bossicart SA op de google maps. Adres en contacten Joris-Bossicart SA
Location of Joris-Bossicart SA on the google maps. Address and contacts of Joris-Bossicart SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Joris-Bossicart SA Joris-Bossicart SA: KAMPMANN-LEMBREGHTS MARCEL | (DE RANK) NATUURWINKEL | Promedia CV | Fondation Roi Baudouin | Rembo Styling Nv

Other related companies as Joris-Bossicart SA: KAMPMANN-LEMBREGHTS MARCEL | (DE RANK) NATUURWINKEL | Promedia CV | Fondation Roi Baudouin | Rembo Styling Nv

Joris-Bossicart SA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Saint-Hubert, België. De volledige naam van het bedrijf is Joris-Bossicart SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02464202880. Het bedrijf Joris-Bossicart SA bevindt zich op het adres: Avenue Nestor Martin 46,6870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 811,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 370,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Joris-Bossicart SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Joris-Bossicart SA is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Joris-Bossicart SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Joris-Bossicart SA, openstaande posities, locatie van Joris-Bossicart SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Joris-Bossicart SA is a company, that was registered 2016 in Saint-Hubert region, Belgium. Full name of company is Joris-Bossicart SA, company assigned to the tax number BE02464202880. The company Joris-Bossicart SA is located at the address: Avenue Nestor Martin 46,6870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 811,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 370,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Joris-Bossicart SA were not found.
The main activity of Joris-Bossicart SA is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Joris-Bossicart SA is not available. You also can look at reviews of Joris-Bossicart SA, open positions, location of Joris-Bossicart SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Joris-Bossicart SA, Saint-Hubert: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Joris-Bossicart SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Joris-Bossicart SA, Saint-Hubert: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Joris-Bossicart SA, employees, financial statistics.