Gebrs Roose BVBA

Contactgegevens Gebrs Roose BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gebrs Roose BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gebrs Roose BVBA

Regio (region): Harelbeke, België

Adres (address): Noordstraat 59,8530, België

Telefoon (phone): 056 32 31 98 056 32 31 98

Fax (fax): 056 32 31 99 056 32 31 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gebrs Roose BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gebrs Roose BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gebrs Roose BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gebrs Roose BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gebrs Roose BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gebrs Roose BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gebrs Roose BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gebrs Roose BVBA
Products information Gebrs Roose BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08921691894
Ondernemingsnummer: 3783111572
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 784,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Gebrs Roose BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gebrs Roose BVBA
(Get full report from official database of BE for Gebrs Roose BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gebrs Roose BVBA
Addition kinds of activities for Gebrs Roose BVBA

145900. Klei en aanverwante mineralen, nec | Clay and related minerals, nec
281200. Alkalieën en chloor | Alkalies and chlorine
13110000. Ruwe aardolie en aardgas | Crude petroleum and natural gas
14119901. Argilliet, dimensie-quarrying | Argillite, dimension-quarrying
30890217. Weefselautomaten, kunststoffen | Tissue dispensers, plastics

Werken bij Gebrs Roose BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gebrs Roose BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gebrs Roose BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gebrs Roose BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker vrachtwagens te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als vrachtwagenmechanieker start je in dagpost om daarna om te schakelen naar het 2-ploegen systeem. Je hebt reeds kennis van de mechaniek en bijhorende ophanging van de vrachtwagen. Na een uitgebreide opleiding door een ervaren collega ben je klaar voor het echte werk. Je zal de kneepjes van het vak aangeleerd krijgen en kan nadien zelfstandig aan de slag. Na een positieve uitzendperiode maak je kans op een contract van onbepaalde duur. Tewerkstelling van maandag tot vrijdag.

  • Administratief medewerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket zal uit twee delen bestaan; -  enerzijds zal je eenvoudige aanbestedingen voorbereiden - anderzijds zal je enkele administratieve taken uitvoeren:        ° klasseren;        ° scannen;        ° briefwisseling;        ° bestellingen;        ° orderbevestigingen;        ° meehelpen aan de praktische voorbereidingen van evenementen (badges maken, voor het promomateriaal zorgen,...);        ° ...

  • CHAUFFEUR C VOEDING 05u00-14u30 (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student logistiek medewerker Black Friday 20-30 november | 3-ploegensysteem | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je tijdens de periode van 20 - 30 november beschikbaar? Wil je graag de handen uit de mouwen steken bij een grote logistieke speler in fashion en lifestyle? In Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . Denk jij onze kandidaat te zijn? Twijfel dan niet om ons te contacteren op 014404330 of via [email protected].

  • Deeltijds student/medewerker eventsector Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een eventbedrijf dat al jaren succesvolle bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen,... organiseert is Randstad op zoek naar studenten/medewerkers. Binnen dit eventbedrijf ondersteun en coördineer je verschillende evenementen van A tot Z. Je zorgt ervoor dat de klanten een topdag beleven. Je legt de correcte materialen klaar (afhankelijk van het geplande evenement) Je verwelkomt de klanten (met de bijhorende hapjes en drankjes) Je legt de activiteit uit Je begeleidt de activiteit Na de activiteit zorg je voor een leuk afsluitmoment (opnieuw met de bijhorende hapjes en drankjes) Je toont je commerciële skills

  • Stagiair(e) IoT toegepast op mobiele tanks (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OQuila

    Type: Studentenjob

    OQuila is ontstaan uit de samenwerking tussen IT-bedrijven Orbid en Spikes en specialiseert zich in Internet of Things (IoT). IoT biedt heel wat opportuniteiten voor organisaties die een groot aantal tanks, silo’s of andere opslagsystemen moeten beheren. Wanneer men op afstand kan zien wat de status (vulgraad, temperatuur, werkend, gps-locatie…) van een bepaalde tank is, kan men heel wat logistieke kosten besparen. Ook kunnen leveranciers van bulkgoederen (bedoeld voor die tanks of silo’s) hun aanbod naar klanten beter afstemmen. De stageopdracht omvat het vertalen van functionele en technische behoeften naar een multi-tenant oplossing in een Microsoft Azure omgeving. Naast het ontwerp van de oplossing zal ook een ‘Minimal Viable Product’ (MVP) uitgewerkt worden. Deze MVP zal ook getest worden in een ‘real life’omgeving. Bij aanvang van je stageopdracht zal je begeleider de scope en de resources grondig bespreken. Deze project baseline zal gebruikt worden als basis tijdens de stagetermijn.

  • Pijpfitter (GELEEN)

    Regio: GELEEN

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Vaste Job

    Bent u een ervaren pijpfitter of studeert u zopas af in dit vakgebied? Wij komen graag met u in contact! Voor verschillende opdrachtgevers uit de regio Limburg (NL) zijn we direct opzoek naar pijpfitters en lassers. Als u over de juiste certificaten beschikt kunnen we u een mooie carriere aanbieden op zeer lange termijn.

  • Service Technieker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: CLAYTON OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om zelfstandig te werken in een tof team van service techniekers die elkaar steeds helpen? Kijk je uit naar een uitdagende technische job? Dan is deze functie vast iets voor jou. Als service technieker ben je de ambassadeur van Clayton voor onze klanten. Na je opleidingsperiode kan je van thuis uit vertrekken om onderhoud en herstellingen te doen bij nationale en internationale klanten.

  • Regionale Sales representant(e) Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

  • Zaalmedewerker flexi (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: STASSART11

    Type: Flexijob

    Het vroegere klooster in de Goswin Stassartstraat is na grote renovatiewerken omgetoverd tot een toplocatie waar Bloemen De Borght en lunch-cafe Stassart 11 in mekaar vloeien in een concept waar puurheid en schoonheid hoog in het vaandel worden gedragen. Dit willen wij overbrengen in de smaakbeleving van ons nieuw restaurant. Stassart11 zoekt jou als zaalmedewerker om in ons mooi lunchrestaurant onze klanten elke dag met enthousiasme te ontvangen en de service te geven die ze verdienen. Een greep uit je taken : Mise en place van de zaal Klaarzetten/bereiden van dranken Gasten ontvangen en een toegewijde bediening Serveren en afruimen van gerechten en dranken Kassa beheren Inplannen reservaties Voorraad opvolgen en tekorten doorgeven voor bestelling

Zoek naar antwoorden van Gebrs Roose BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Gebrs Roose BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gebrs Roose BVBA. Laat een reactie achter voor Gebrs Roose BVBA. Gebrs Roose BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gebrs Roose BVBA. Leave a respond for Gebrs Roose BVBA. Gebrs Roose BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gebrs Roose BVBA op de google maps. Adres en contacten Gebrs Roose BVBA
Location of Gebrs Roose BVBA on the google maps. Address and contacts of Gebrs Roose BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Gebrs Roose BVBA Gebrs Roose BVBA: Joke Schoonmaak BVBA | Top Printing SPRL | Sidaplax v.o.f. | Lestacon B.V.B.A. | CARVEEN BVBA

Other related companies as Gebrs Roose BVBA: Joke Schoonmaak BVBA | Top Printing SPRL | Sidaplax v.o.f. | Lestacon B.V.B.A. | CARVEEN BVBA

Gebrs Roose BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Harelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Gebrs Roose BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08921691894. Het bedrijf Gebrs Roose BVBA bevindt zich op het adres: Noordstraat 59,8530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 784,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Gebrs Roose BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gebrs Roose BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gebrs Roose BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gebrs Roose BVBA, openstaande posities, locatie van Gebrs Roose BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gebrs Roose BVBA is a company, that was registered 2004 in Harelbeke region, Belgium. Full name of company is Gebrs Roose BVBA, company assigned to the tax number BE08921691894. The company Gebrs Roose BVBA is located at the address: Noordstraat 59,8530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 784,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Gebrs Roose BVBA were not found.
The main activity of Gebrs Roose BVBA is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Gebrs Roose BVBA is not available. You also can look at reviews of Gebrs Roose BVBA, open positions, location of Gebrs Roose BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gebrs Roose BVBA, Harelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gebrs Roose BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gebrs Roose BVBA, Harelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gebrs Roose BVBA, employees, financial statistics.