Baeken H & Zn BVBA

Contactgegevens Baeken H & Zn BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Baeken H & Zn BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Baeken H & Zn BVBA

Regio (region): Turnhout, België

Adres (address): Kwakkelstraat 131,2300, België

Telefoon (phone): 014 41 32 03 014 41 32 03

Fax (fax): 014 42 39 41 014 42 39 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Baeken H & Zn BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Baeken H & Zn BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Baeken H & Zn BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Baeken H & Zn BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Baeken H & Zn BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Baeken H & Zn BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Baeken H & Zn BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Baeken H & Zn BVBA
Products information Baeken H & Zn BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06230041503
Ondernemingsnummer: 9238922119
Hoofdstad (capital): 777,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 367,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Baeken H & Zn BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Baeken H & Zn BVBA
(Get full report from official database of BE for Baeken H & Zn BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Baeken H & Zn BVBA
Addition kinds of activities for Baeken H & Zn BVBA

233700. Vrouwen en missen 'jurken en jassen | Women's and misses' suits and coats
822200. Junior colleges | Junior colleges
07210202. Spruit- en twigzaaddiensten | Sprout and twig seeding services
22210401. Acetaat breedgeweven stoffen | Acetate broadwoven fabrics
26210309. Waterdicht papier | Waterproof paper
28440501. Depilatories (cosmetische) | Depilatories (cosmetic)
86410200. Broederlijke verenigingen | Fraternal associations

Werken bij Baeken H & Zn BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Baeken H & Zn BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Baeken H & Zn BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Baeken H & Zn BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • HR VERANTWOORDELIJKE (M/V) 4/5 (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: NORDEX

    Type: Vervanging brugpensioen

    Nordex Nv is op zoek naar een HR-verantwoordelijke. Samen met directie zal je instaan voor verschillende HR administratieve taken. In deze allround HR-functie bent u het aanspreekpunt voor onze medewerkeers. Je bewaakt nauwgezet het personeelsbeleid en werkt nauw samen met externe dienstverleners: sociaal secretariaat, uitzendkantoren,… Je verzorgt de personeelsadministratie van A tot Z: loonadministratie, uurregistratie, verloven, ziektes, personeelsdossiers, contracten, enz. Op strategisch vlak werk je de verschillende HR processen verder uit en implementeer je ze op de werkvloer. Zo coördineer je o.a. aanwervingen, opleidingen, evaluaties,… en ondersteun je de leidinggevenden in hun taak. Is deze functie iets voor jou? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar [email protected], t.a.v. Pieter Gaukema van Personeelsadviesbureau Goelen. Je kan rekenen op onze discretie.

  • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek medewerker in Filling & assembly zal je logistieke processen begeleiden aan de produktielijn en logistieke activiteiten uitvoeren, zowel fysiek als in SAP. Je zal componenten klaarzetten voor een proces order, goods issues uitvoeren in SAP, restverwerking doen en controles uitvoeren aan de produktielijn. Op rustige momenten kan je ingezet worden als teamoperator aan de produktielijnen in Filling & assembly. Steeds zal je werken volgens de kwaliteit-, milieu- en veiligheidsnormen. Ook zal je mee instaan voor het verzorgen van de orde en netheid in je eigen werkomgeving.

  • Projectleider interieur m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van de leads, maakt offertes op en je staat in voor de verkoop. Je doet de bestellingen aan de hand van de werkvoorbereiding. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je projecten vlekkeloos opgeleverd worden. Je bent verantwoordelijk voor de verkochte projecten van A tot Z. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten, binnendeuren en parketvloeren. Enige kennis hiervan is dus een grote troef! Je rapporteert wekelijks de opvolging van de offertes en de lopende projecten. (Trefwoorden: projectleider, werfleider, projectverantwoordelijke, hout,...)

  • Lijnverantwoordelijke (Productie) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lijnverantwoordelijke, sta je na een intensieve opleidingsperiode, in voor; - Het opvolgen van het productieproces van A tot Z - Het ingeven en controleren van bestellingen - Het bedienen van de machines - Het oplossen van kleine technische storingen - Leidinggeven aan de productiemedewerkers, ... Kortom; je bewaart het overzicht over het hele proces.

  • Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons klant in de regio Waasland zijn wij op zoek naar een Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker. Functie: Actief werken / leiden van de vele technische verbeteringsprocessen in het bedrijf. Oplossen en voorkomen van pannes. Uitbouw van preventief onderhoudssysteem van onze technische installaties

  • HUISHOUDHULP DUINBERGEN (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudenten verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting. Je werkt op zaterdag van 7u30-19u en/of zondag van 7-13u.

  • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IM PRESS

    Type: Studentenjob

    Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

  • klantenadviseur Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Haal je voldoening uit het adviseren van klanten? Heb je zin om bij te leren en uit te groeien tot een deskundige sociaal statuut? Dan ben jij de persoon die we zoeken! •Je behandelt telefonisch vragen m.b.t. sociale zekerheid van de zelfstandige. Door jouw klantgerichte houding en expertise, maak je dagelijks het verschil. Je doet dit met een glimlach. •Een dag per week word je ingeschakeld aan het Liantis ondernemingsloket, waar je de klant face-to-face verder helpt en adviseert bij zijn concrete vragen. •Je zorgt voor de correcte opvolging en aanpassingen van de dossiers binnen jouw klantenportefeuille. •Je bezorgt/vraagt de nodige informatie aan de overheid en andere instanties. •Je bent alert voor opportuniteiten en draagt actief bij aan de verdere uitbouw van Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge.

  • Service Engineer (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    Dankzij jouw goede zorgen - zowel preventief als correctief - blijven onze WKK installaties optimaal functioneren. Na de nodige opleiding verzorg je samen met je collega's van het service team de wachtdienst en helpdesk voor onze klanten. Je wordt een specialist in jouw vakgebied, hebt een luisterend oor voor onze klanten en kan hen steeds ondersteunen met een gepaste oplossing.

  • Polyvalente horecamedewerker (flexijob) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SAVOYARD

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het werk aan de bar, uitschenken en aanvullen. Je verzorgt de mis en place en het afruimen. Je serveert de bestelde dranken en gerechten. Je helpt bij het schoonmaken van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Baeken H & Zn BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Baeken H & Zn BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Baeken H & Zn BVBA. Laat een reactie achter voor Baeken H & Zn BVBA. Baeken H & Zn BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Baeken H & Zn BVBA. Leave a respond for Baeken H & Zn BVBA. Baeken H & Zn BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Baeken H & Zn BVBA op de google maps. Adres en contacten Baeken H & Zn BVBA
Location of Baeken H & Zn BVBA on the google maps. Address and contacts of Baeken H & Zn BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Baeken H & Zn BVBA Baeken H & Zn BVBA: Vanlouwe Marleen | JOMA | Homeselect | Eirik Sandsten, | NICAISE, FREDERIC

Other related companies as Baeken H & Zn BVBA: Vanlouwe Marleen | JOMA | Homeselect | Eirik Sandsten, | NICAISE, FREDERIC

Baeken H & Zn BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Turnhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Baeken H & Zn BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06230041503. Het bedrijf Baeken H & Zn BVBA bevindt zich op het adres: Kwakkelstraat 131,2300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 777,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 367,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Baeken H & Zn BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Baeken H & Zn BVBA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Baeken H & Zn BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Baeken H & Zn BVBA, openstaande posities, locatie van Baeken H & Zn BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Baeken H & Zn BVBA is a company, that was registered 1994 in Turnhout region, Belgium. Full name of company is Baeken H & Zn BVBA, company assigned to the tax number BE06230041503. The company Baeken H & Zn BVBA is located at the address: Kwakkelstraat 131,2300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 777,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 367,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Baeken H & Zn BVBA were not found.
The main activity of Baeken H & Zn BVBA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Baeken H & Zn BVBA is not available. You also can look at reviews of Baeken H & Zn BVBA, open positions, location of Baeken H & Zn BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Baeken H & Zn BVBA, Turnhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Baeken H & Zn BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Baeken H & Zn BVBA, Turnhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Baeken H & Zn BVBA, employees, financial statistics.