A B Carrelages SPRL

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • A B Carrelages SPRL
Private companiesDepository Institutions • A B Carrelages SPRL

Contactgegevens A B Carrelages SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A B Carrelages SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A B Carrelages SPRL

Regio (region): Terhulpen, België

Adres (address): Rue François Dubois 37,1310, België

Telefoon (phone): 02 653 52 62 02 653 52 62

Fax (fax): 02 653 41 90 02 653 41 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A B Carrelages SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A B Carrelages SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A B Carrelages SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A B Carrelages SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A B Carrelages SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A B Carrelages SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A B Carrelages SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A B Carrelages SPRL
Products information A B Carrelages SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05187164306
Ondernemingsnummer: 2416137695
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A B Carrelages SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A B Carrelages SPRL
(Get full report from official database of BE for A B Carrelages SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A B Carrelages SPRL
Addition kinds of activities for A B Carrelages SPRL

512201. Cosmetica, parfums en haarproducten | Cosmetics, perfumes, and hair products
16239901. Elektriciteitsleiding constructie | Electric power line construction
20990403. Geurstoffen: droge mengsels | Seasonings: dry mixes
28999952. Drug test kits, bloed en urine | Drug testing kits, blood and urine
76940102. Terugspoelen stators | Rewinding stators
80699904. Kraamkliniek | Maternity hospital

Werken bij A B Carrelages SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A B Carrelages SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A B Carrelages SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A B Carrelages SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier bandencentrale m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant - een garage, annex bandencentrale- in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier met kennis van autobanden. Je haalt in het ene depot de banden op ( op basis van picklijsten) die je dan naar de centrale brengt. Je voert ook de banden uit naar verschillende klanten in de regio.

  • Contract Management Consultant regio Brussel (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is dringend op zoek naar 4 Contract Management Consultants (M/V) voor een internationaal bedrijf actief in premium wagens in de regio van Brussel. Onze klant is een welvarend bedrijf actief in de automotive sector gelegen in het Brusselse en geniet een zeer goede reputatie. Als Contract Management Consultant heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je beheert financiële en administratieve contractwijzigingen; Je sluit contracten af met bepaalde klanten; Je zorgt voor het beheer van administratieve documenten (kentekenbewijs, schrappingsbewijs, nummerplaat etc.); Ook het opvolgen van pre-retention van contracten behoort tot jouw takenpakket. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Technieker centrale verwarming, sanitair en elektriciteit (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is gespecialiseerd in het plaatsen van sanitaire installaties in zowel nieuwbouw woningen als in renovaties. Ventilatie Woningen worden de dag van vandaag alsmaar beter geïsoleerd maar de luchtcirculatie in uw woning wordt steeds minder en dat is niet optimaal. Verwarming Voor het plaatsen van uw CV ketel, binnenleidingen, convectoren, radiatoren alsook vloerverwarming bent u bij VT technieken aan het juiste adres. Elektriciteit Een goede elektrische installatie binnen uw woning is het begin van een groot deel van uw dagelijks comfort. Hiervoor bent u bij ons in goede handen. Installatie en onderhoud van cv, sanitair en elektriciteit in nieuwbouw en renovatie; Zeer gevarieerd werk (installatie in zowel nieuwbouw als bestaand, onderhoud, herstelling, e.d.);

  • Monteur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bouwt containers mee om volgens plan. U maakt configuraties klaar voor bouwwerven. U evalueert binnengekomen containers en herstelt deze indien noodzakelijk (mechanisch, sanitair en elektriciteit). U plaatst containerbatterijen op bouwwerven. U sluit de containers aan op bouwwerven (elektrisch, sanitair en afvoer). U schildert containers indien noodzakelijk. U voorziet de containers van huisstijlborden. U reinigt de containers en maakt deze klaar voor nieuwe inzet. U plaatst deuren en wanden.

  • Operator m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan goed overweg met de computer en wil als operator verschillende machines leren bedienen te Zeebrugge? Dan ben jij de operator die we zoeken! Als aanvulling van het team zijn we op zoek naar een technisch operator. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een internationaal glasbedrijf in regio Zeebrugge. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de assemblagelijnen, het op maat snijden van glas, en het in de juiste volgorde hangen van de afstandshouders. Verder doe je de voorbereiding van de verzending, en sta je in voor het op bokken binden van afgewerkt glas. Je werkt polyvalent en zult dus afwisselend werken als operator snijden, operator assemblage en binder groupage.

  • Technieker met kennis automechanica * (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant verhuurt, verkoopt en herstelt machines voor tuin, bouw en wegenbouw. Door hun sterke groei zijn ze vandaag op zoek naar een technieker om hun team te vervoegen! Ben je op gedreven, leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou! Jouw takenpakket? - herstellen en onderhouden van grote en kleine machines voor de bouwsector Mogelijke machines zijn: mini -graafmachines, knikladers, zaagmachines, trilplaten, trilnaalden, boormachines, waterpompen, etc..

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • student broodjeszaak (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Studentenjob

    - je staat in voor het opnemen van bestellingen, en bereiden van broodjes en pasta's - Afrekenen van bestellingen aan de kassa - Onderhoud in de zaak. - Je werkt tussen 11uur en 14uur - Je kan je engageren voor een studentenjob in de week.

  • Student bijrijder Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Studentenjob

    Interesse om een centje bij te verdienen op lesvrije dagen tijdens het schooljaar? Voor Renewi in Brugge zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v). Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het te verbranden of storten. Als student sta je in voor de ophaling van rolcontainers bij verschillende klanten. Je ledigt de containers samen met de chauffeur. Je wordt 1 of meerdere dagen tijdens de week ingeschakeld, afhankelijk van wanneer je beschikbaar bent. Plaats van tewerkstelling: Brugge

  • Aankoper (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DRYLOCK TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Als aankoper op groepsniveau ben je verantwoordelijk voor het behartigen van het centrale aankoopproces van onze verschillende productie-eenheden. Je zoekt actief mee naar nieuwe opportuniteiten met het oog op kostverbetering Je supporteert de lokale aankoopteams en volgt nauwgezet planning en forecasts op Je onderhandelt met huidige en nieuwe leveranciers Je volgt nauwgezet alle offerteaanvragen op en je verzorgt deze aanvragen ook via RFIs / RFQs Je werkt nauw samen met Supply Chain, Sales, IT, Marketing, Finance,... Je ontwikkelt een goede product- en leverancierskennis Je volgt commerciele opportuniteiten en evalueert deze binnen het team Je beheert het grondstofarchief, de centrale prijslijsten en aankoopcontracten Je rapporteert aan de Aankoopmanager

  • Mechanieker (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als mechanieker sta je in voor herstellingen en onderhoud de installaties (pompen,kleppen, etc..) in de petrochemie.

  • Docent Engels (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van A B Carrelages SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A B Carrelages SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A B Carrelages SPRL. Laat een reactie achter voor A B Carrelages SPRL. A B Carrelages SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A B Carrelages SPRL. Leave a respond for A B Carrelages SPRL. A B Carrelages SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A B Carrelages SPRL op de google maps. Adres en contacten A B Carrelages SPRL
Location of A B Carrelages SPRL on the google maps. Address and contacts of A B Carrelages SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A B Carrelages SPRL A B Carrelages SPRL: Volkskunstgroep De Uiltjes VZW | PAUL VAN DOOREN BVBA | UGINE & ALZ NV | Hezotra N.V. | Intec Benelux bvba

Other related companies as A B Carrelages SPRL: Volkskunstgroep De Uiltjes VZW | PAUL VAN DOOREN BVBA | UGINE & ALZ NV | Hezotra N.V. | Intec Benelux bvba

A B Carrelages SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Terhulpen, België. De volledige naam van het bedrijf is A B Carrelages SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05187164306. Het bedrijf A B Carrelages SPRL bevindt zich op het adres: Rue François Dubois 37,1310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A B Carrelages SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A B Carrelages SPRL is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A B Carrelages SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A B Carrelages SPRL, openstaande posities, locatie van A B Carrelages SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A B Carrelages SPRL is a company, that was registered 2010 in Terhulpen region, Belgium. Full name of company is A B Carrelages SPRL, company assigned to the tax number BE05187164306. The company A B Carrelages SPRL is located at the address: Rue François Dubois 37,1310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A B Carrelages SPRL were not found.
The main activity of A B Carrelages SPRL is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A B Carrelages SPRL is not available. You also can look at reviews of A B Carrelages SPRL, open positions, location of A B Carrelages SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A B Carrelages SPRL, Terhulpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A B Carrelages SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A B Carrelages SPRL, Terhulpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A B Carrelages SPRL, employees, financial statistics.