mini-taxi-herentals-l.b.s. NV

Particuliere bedrijvenLegale diensten • mini-taxi-herentals-l.b.s. NV
Private companiesLegal Services • mini-taxi-herentals-l.b.s. NV

Contactgegevens mini-taxi-herentals-l.b.s. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data mini-taxi-herentals-l.b.s. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

mini-taxi-herentals-l.b.s. NV

Regio (region): Herentals, België

Adres (address): Stationsplein 30A,2200, België

Telefoon (phone): 014 23 07 53; 0475 81 78 40 014 23 07 53; 0475 81 78 40

Fax (fax): 014 23 16 04 014 23 16 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) mini-taxi-herentals-l.b.s. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "mini-taxi-herentals-l.b.s. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "mini-taxi-herentals-l.b.s. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van mini-taxi-herentals-l.b.s. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen mini-taxi-herentals-l.b.s. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of mini-taxi-herentals-l.b.s. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees mini-taxi-herentals-l.b.s. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti mini-taxi-herentals-l.b.s. NV
Products information mini-taxi-herentals-l.b.s. NV

BTW identificatienummer (tax): BE06126770019
Ondernemingsnummer: 4996002197
Hoofdstad (capital): 597,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 160,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in mini-taxi-herentals-l.b.s. NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor mini-taxi-herentals-l.b.s. NV
(Get full report from official database of BE for mini-taxi-herentals-l.b.s. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor mini-taxi-herentals-l.b.s. NV
Addition kinds of activities for mini-taxi-herentals-l.b.s. NV

3441. Vervaardigd constructie metaal | Fabricated structural metal
23410101. Nightgowns en negligees: vrouwen en kinderen | Nightgowns and negligees: women's and children's
23990204. Zadeldoek | Saddle cloth
38450203. Dialyzers, electromedical | Dialyzers, electromedical
52519901. Bouwers hardware | Builders' hardware
63210200. Wederzijdse ongevallen en gezondheidsverenigingen | Mutual accident and health associations

Werken bij mini-taxi-herentals-l.b.s. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in mini-taxi-herentals-l.b.s. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor mini-taxi-herentals-l.b.s. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for mini-taxi-herentals-l.b.s. NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur ramen en deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever gevestigd in Lokeren is dringend op zoek naar een monteur voor ramen en deuren - Plaatsen van alu ramen en deuren - Assistentie verlenen aan jouw collega

  • Gezocht seizoensarbeiders! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar sorteerders/sorteersters in een modern groentebedrijf. Naast het sorteren van de groenten staat u ook in voor het reinigen van uw lijn. Wat zijn de hoofdtaken van sorteerder/sorteerster? Visueel inspecteren van de verse/diepgevroren groenten aan de verleesband. Groenten met kwaliteitsgebreken verwijderen uit de productstroom of eventueel het kwaliteitsgebrek wegsnijden. Vreemde voorwerpen uit de productstroom verwijderen. Tijdens een productiestop: de lijn helpen reinigen, droog en nat met schuim. Zorg ervoor dat de verleesband tijdens productie nooit onbemand achterblijft, indien het wel zou voorkomen, verwittig onmiddellijk de chef productie/verpakking /bandverantwoordelijke. Bij een eventuele lijnstilstand: de werkpost reinigen, nat met schuim

  • Inpakker / productiemedewerker vleesverwerkend bedrijf (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend vleesverwerkend bedrijf in Evergem, zijn we dringend op zoek naar flexibele mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken.

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

  • Winkelbediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bakkerij regio Waregem is op zoek naar een winkelbediende om een handje bij te staan.

  • Orderpicker m/v (daguren) | Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker kom je terecht in een groeiende organisatie die wereldwijd actief is. Je werkt in een groot team en staat in voor het picken (via scanning), controleren en in- en uitpakken van goederen (technische onderdelen). Dit is fysiek geen zwaar werk maar vraagt wel continue focus waarbij je werkt aan een hoog tempo.

  • HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Bijlesgever fysica (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Aarschot bestaat uit gemeenten Aarschot, Begijnendijk en Tremelo.

  • Psycholoog / relatietherapeut (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    · gemotiveerde Psycholoog (M/V) en/of Seksuoloog · flexibiliteit, zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren · een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. · therapeutische betrokkenheid is een must! · Beschikbaarheid 2d /week (woensdag + donderdag), volledige dagen op termijn, starten met avonduren. Proefperiode van 1j, nadien langdurig engagement.

  • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Halle zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

  • Bediening/bar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: VALLÉ CARMEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de verkoop van maaltijden en dranken bij de klanten op een klantvriendelijke manier.

Zoek naar antwoorden van mini-taxi-herentals-l.b.s. NV in sociale netwerken
Look for responds of mini-taxi-herentals-l.b.s. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor mini-taxi-herentals-l.b.s. NV. Laat een reactie achter voor mini-taxi-herentals-l.b.s. NV. mini-taxi-herentals-l.b.s. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for mini-taxi-herentals-l.b.s. NV. Leave a respond for mini-taxi-herentals-l.b.s. NV. mini-taxi-herentals-l.b.s. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie mini-taxi-herentals-l.b.s. NV op de google maps. Adres en contacten mini-taxi-herentals-l.b.s. NV
Location of mini-taxi-herentals-l.b.s. NV on the google maps. Address and contacts of mini-taxi-herentals-l.b.s. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come mini-taxi-herentals-l.b.s. NV mini-taxi-herentals-l.b.s. NV: Dael Reklame NV | Webasto Hollandia Open Daken | Arto | Marc Bonami | Odent Stéphane

Other related companies as mini-taxi-herentals-l.b.s. NV: Dael Reklame NV | Webasto Hollandia Open Daken | Arto | Marc Bonami | Odent Stéphane

mini-taxi-herentals-l.b.s. NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Herentals, België. De volledige naam van het bedrijf is mini-taxi-herentals-l.b.s. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06126770019. Het bedrijf mini-taxi-herentals-l.b.s. NV bevindt zich op het adres: Stationsplein 30A,2200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 597,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 160,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in mini-taxi-herentals-l.b.s. NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van mini-taxi-herentals-l.b.s. NV is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van mini-taxi-herentals-l.b.s. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van mini-taxi-herentals-l.b.s. NV, openstaande posities, locatie van mini-taxi-herentals-l.b.s. NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

mini-taxi-herentals-l.b.s. NV is a company, that was registered 1990 in Herentals region, Belgium. Full name of company is mini-taxi-herentals-l.b.s. NV, company assigned to the tax number BE06126770019. The company mini-taxi-herentals-l.b.s. NV is located at the address: Stationsplein 30A,2200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 597,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 160,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in mini-taxi-herentals-l.b.s. NV were not found.
The main activity of mini-taxi-herentals-l.b.s. NV is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of mini-taxi-herentals-l.b.s. NV is not available. You also can look at reviews of mini-taxi-herentals-l.b.s. NV, open positions, location of mini-taxi-herentals-l.b.s. NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over mini-taxi-herentals-l.b.s. NV, Herentals: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf mini-taxi-herentals-l.b.s. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about mini-taxi-herentals-l.b.s. NV, Herentals: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company mini-taxi-herentals-l.b.s. NV, employees, financial statistics.