AUTOCARS HORIZON 21 SPRL

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • AUTOCARS HORIZON 21 SPRL
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • AUTOCARS HORIZON 21 SPRL

Contactgegevens AUTOCARS HORIZON 21 SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOCARS HORIZON 21 SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOCARS HORIZON 21 SPRL

Regio (region): Braine l'Alleud (Lillois-Witterzée), België

Adres (address): Avenue Grande Closière 21,1428, België

Telefoon (phone): 02 384 12 78 02 384 12 78

Fax (fax): 02 385 39 43 02 385 39 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOCARS HORIZON 21 SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOCARS HORIZON 21 SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOCARS HORIZON 21 SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOCARS HORIZON 21 SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOCARS HORIZON 21 SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOCARS HORIZON 21 SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOCARS HORIZON 21 SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOCARS HORIZON 21 SPRL
Products information AUTOCARS HORIZON 21 SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04646636962
Ondernemingsnummer: 9697875976
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 405,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AUTOCARS HORIZON 21 SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOCARS HORIZON 21 SPRL
(Get full report from official database of BE for AUTOCARS HORIZON 21 SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOCARS HORIZON 21 SPRL
Addition kinds of activities for AUTOCARS HORIZON 21 SPRL

17110404. Ventilatie- en buizenwerknemer | Ventilation and duct work contractor
34339900. Verwarmingsapparatuur, met uitzondering van elektrisch, nec | Heating equipment, except electric, nec
36339902. Wringers, binnenlandse industrie | Wringers, domestic industry
57229900. Huishoudelijke apparaten winkels, nec | Household appliance stores, nec
72990400. Huis- en kinderopvang | House and babysitting services
80110500. Gespecialiseerde artsen, behalve intern | Specialized medical practitioners, except internal
95310402. Behuisingsprogramma's, staatsregering | Housing programs, state government

Werken bij AUTOCARS HORIZON 21 SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOCARS HORIZON 21 SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOCARS HORIZON 21 SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOCARS HORIZON 21 SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien hydraulica (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een mecanicien hydraulica.

  • Profileerder metaal - nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voel je je aangetrokken tot de metaalsector? Solliciteer dan nu voor deze vacature en wie weet ga je binnenkort aan de slag in je droomjob!Waar? Je gaat aan de slag bij een metaalfirma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Werken bij dit bedrijf is werken in een aangename werksfeer en met een mooie verloning en maaltijdcheques. Bovendien is dit een job op lange termijn en zijn er doorgroeimogelijkheden.Wat? Als profileur sta je in voor het opvolgen van een productielijn, samen met je collega. Deze lijn produceert metalen golfplaten. Volgende taken komen hierbij kijken: Slijtstukken vervangen en controles uitvoeren. De machine instellen en ze bedienen. De nodige registraties doen in SAP. Bestellingen inpakken en wegbrengen met de heftruck. Je staat in voor de aanvoer van coils (rollen staalplaten) door middel van een rolbrug naar de profileerlijn. Zoals je kan zien heb je een uitgebreid takenpakket!

  • Machinist (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen, zijn we op zoek naar een machinist met enige arvaring. Je werkt als machinist bandenkraan en werkt ook mee als arbeider in de wegenbouw (borduren plaatsen, bestratingen, ...)

  • Monteur (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je monteert, demonteert en voert preventief onderhoud uit aan walslagers en inbouwstukken op alle cilinders voor onze walserij-afdeling (vooral koudwals). Dit alles doe je volledig zelfstandig. • Je manipuleert hierbij gewichten tot 125 ton (met rolbrug of kraan). • Je voert zelfstandig walsenwissels uit. • Je maakt deel uit van een permanentie oproepsysteem waarbij je om de 4 weken gedurende 7 kalenderdagen de permanentie verzorgt.

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Student/e voor broodjeszaak van 11u - 14u (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je een enthousiaste student/e en ben je niet vies van volgende taken?: groentjes schoonmaken broodjes beleggen bereiding van koude pasta's kassawerkDan is dat de geknipte vakantiejob voor jou!

  • Student 2 dagen ! deze week nog! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Waregem zijn wij op zoek naar een student om te helpen bij het opriumen van het magazijn. mooie verdienste (12.5€/uur)! ben je deze week nog twee dagen beschikbaar? neem dringend contact op !

  • Student Receptionist(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hospitality House

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek achter een leuke en afwisselende bijverdienste doorheen het jaar en i s hospitality op je lijf geschreven en is jouw werkdag pas geslaagd als je iedere gast met een grote glimlach door het hotel ziet lopen? In het voorjaar van 2018 opende het ibis budget Gent Centrum Dampoort de deuren en jij kan deel uitmaken van ons enthousiast team! Je wordt onderdeel van een klein team waar je de kans zult krijgen om zelfstandig te werken en veel bij te leren. We werken met een multicompetent team, dus je checkt de gasten in en uit en kan hen alles vertellen over het hotel, zijn omgeving en de bruisende stad Gent. Je bent de ambassadeur van Gent en van je hotel uiteraard! Bovendien zorg je ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van een heerlijk ontbijt en dat de lobby er elk dag netjes en aantrekkelijk uitziet. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat ze weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt. Bij het behandelen van vragen of klachten, weet je de gasten te verrassen en zoek je altijd naar de beste oplossing. Je bent een echte gastheer en begrijpt dat het niet stopt bij het welkom heten van de gasten. Je gaat voor de “extra smile”. Je bent in staat om een oprechte klik te maken met de gasten en ons “Feel Welcome” gevoel over te brengen. We zoeken iemand die als het kan 1 tot 2 dagen per week kan werken en tijdens de vakanties vervangingen kan doen van ons vast personeel

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Onderhoudstechnieker M/V (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoudswerken aan installaties uit. Je kan snel en accuraat productiestoringen, zowel mechanisch als elektrisch herstellen en oplossen. Je levert een positieve bijdrage aan het verbeteringsproces. Je voert herstellingen aan de gebouwen en werkplaatsen uit. Rapporteren aan teamleader Onderhoud.

  • Dossierbeheerder (M/V) (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheer van A tot Y, met mogelijkheid door te groeien tot volledig dossierbeheer met klantenbesprekingen en fiscale controles. De taken bestaan uit het voeren van boekhouding, het vervullen van de fiscale verplichtingen voor klanten inclusief fiscaal advies, de opmaak van balans en jaarrekening, tussentijdse resultaten, het uitwerken van financiële plannen.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Zele (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profielomschrijving Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

Zoek naar antwoorden van AUTOCARS HORIZON 21 SPRL in sociale netwerken
Look for responds of AUTOCARS HORIZON 21 SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOCARS HORIZON 21 SPRL. Laat een reactie achter voor AUTOCARS HORIZON 21 SPRL. AUTOCARS HORIZON 21 SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOCARS HORIZON 21 SPRL. Leave a respond for AUTOCARS HORIZON 21 SPRL. AUTOCARS HORIZON 21 SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOCARS HORIZON 21 SPRL op de google maps. Adres en contacten AUTOCARS HORIZON 21 SPRL
Location of AUTOCARS HORIZON 21 SPRL on the google maps. Address and contacts of AUTOCARS HORIZON 21 SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOCARS HORIZON 21 SPRL AUTOCARS HORIZON 21 SPRL: De Blauwe Hond NV | IDEAXIS NV | CONFEDERATION OF EUROPEAN PAPER INDUSTRIES | Braekevelt N.V. | life bvba

Other related companies as AUTOCARS HORIZON 21 SPRL: De Blauwe Hond NV | IDEAXIS NV | CONFEDERATION OF EUROPEAN PAPER INDUSTRIES | Braekevelt N.V. | life bvba

AUTOCARS HORIZON 21 SPRL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Braine l'Alleud (Lillois-Witterzée), België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOCARS HORIZON 21 SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04646636962. Het bedrijf AUTOCARS HORIZON 21 SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Grande Closière 21,1428. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 405,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AUTOCARS HORIZON 21 SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOCARS HORIZON 21 SPRL is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOCARS HORIZON 21 SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOCARS HORIZON 21 SPRL, openstaande posities, locatie van AUTOCARS HORIZON 21 SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTOCARS HORIZON 21 SPRL is a company, that was registered 1998 in Braine l'Alleud (Lillois-Witterzée) region, Belgium. Full name of company is AUTOCARS HORIZON 21 SPRL, company assigned to the tax number BE04646636962. The company AUTOCARS HORIZON 21 SPRL is located at the address: Avenue Grande Closière 21,1428. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 405,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AUTOCARS HORIZON 21 SPRL were not found.
The main activity of AUTOCARS HORIZON 21 SPRL is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOCARS HORIZON 21 SPRL is not available. You also can look at reviews of AUTOCARS HORIZON 21 SPRL, open positions, location of AUTOCARS HORIZON 21 SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOCARS HORIZON 21 SPRL, Braine l'Alleud (Lillois-Witterzée): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOCARS HORIZON 21 SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOCARS HORIZON 21 SPRL, Braine l'Alleud (Lillois-Witterzée): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOCARS HORIZON 21 SPRL, employees, financial statistics.