Zoetwater Terras

Contactgegevens Zoetwater Terras: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zoetwater Terras: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zoetwater Terras

Regio (region): Oud-Heverlee, België

Adres (address): Maurits Noëstraat 2,3050, België

Telefoon (phone): 0495 20 99 33 0495 20 99 33

Fax (fax): +32 (61) 915-73-55 +32 (61) 915-73-55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zoetwater Terras: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zoetwater Terras"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zoetwater Terras"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zoetwater Terras, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zoetwater Terras. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zoetwater Terras, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zoetwater Terras. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zoetwater Terras
Products information Zoetwater Terras

BTW identificatienummer (tax): BE03421936035
Ondernemingsnummer: 7995269775
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 824,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Zoetwater Terras zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zoetwater Terras
(Get full report from official database of BE for Zoetwater Terras)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zoetwater Terras
Addition kinds of activities for Zoetwater Terras

721901. Garment maken, wijzigen en repareren | Garment making, alteration, and repair
50329900. Baksteen, steen, en gerelateerd materiaal, nec | Brick, stone, and related material, nec
57199902. bezems | Brooms
73630100. Arbeidsbemiddelingsdiensten | Labor resource services
73899921. Vlagdienst (verkeerscontrole) | Flagging service (traffic control)
82430000. Gegevensverwerkende scholen | Data processing schools

Werken bij Zoetwater Terras: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zoetwater Terras: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zoetwater Terras. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zoetwater Terras. Looking for open vacancies in other companies

  • Project Sales Consultant: Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur bij Sales Talents, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: - Customer Service Representative - Internal Sales Support  - Sales Assistant - Internal Sales Representative  - Internal Account Manager - Sales & Marketing Assistant

  • Operator vaste nacht Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je zin om aan de slag te gaan voor de meest verrukkelijke chocoladeproducent gelegen in Olen? Heb je voeling met de voedingssector en een passie voor chocolade? Ben je bovendien ook technisch aangelegd? Als (chocolade)Operator zal je verantwoordelijk zijn voor het bedien en afstellen van de machines. Je zal toekijken op de kwaliteit van de productie en bijsturen waar nodig. Op termijn zal je instaan voor het oplossen van kleine storingen.

  • TOONBANKVERKOPER DOE HET ZELF (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het zelfzaak zijn wij op zoek naar een enthousiaste toonbankverkoper! Takenpakket? Producten uitstallen Leveringen controleren Orde en netheid van de winkel Monteren (grasmachines/gocarts) Voorraad tekorten voorzien

  • Huishoudhulp dienstencheques regio stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWEVEZELE (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwevezele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

  • Huishoudhulp regio Zottegem (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Treasury Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als Treasury Manager ben je verantwoordelijk voor het thesauriebeheer van de groepsvennootschappen van onze klant. Je staat in voor de dagelijkse cashflow en optimaliseert het thesauriebeleid. Concrete jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de opvolging van garanties, leasing- en kredietlijnen; Je staat in voor het aansturen van het dagdagelijkse cash management en het internationale betalingsverkeer; Je zorgt voor de aankoop en hedging van vreemde en internationale munten. Je neemt bovendien een adviserende rol op op vlak van betalingspolicies en betalingsverkeer zodat dit efficiënt verloopt; Je kan bepaalde inschattingen maken op basis van jouw cashflow forecasting en speelt hierop in; Je berekent rentes, beheert financieringskosten, vraagt borgen en bankgaranties op en verzorgt de administratie omtrent bankrelaties; Je onderhoudt de huidige relaties met onder andere bankinstellingen en andere betrokken partijen; Je biedt ondersteuning bij de maand- en jaarafsluitingen en staat in voor de kwartaalrapportages op vlak van buitenlandse projecten; Je maakt deel uit van het Finance & Accounting team e, rapporteert rechtstreeks aan de CFO.

  • Teamcoördinator - payroll services (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als adjunct kantoordirecteur stuur je een team van klantenadviseurs payroll aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoordirecteur uit. Je ondersteunt de kantoordirecteur bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van adjunct kantoordirecteur worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • Purchasing assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving U bent verantwoordelijk voor het stockbeheer: daarbij houdt u rekening met enerzijds de voorraadrotatie en anderzijds het aanleggen van een voldoende hoge voorraad U plaatst bestellingen van auto-onderdelen bij de juiste leverancier U beheert de prijsaanvraag van leveranciers: via het aankoopsysteem informeert u de aankoop of productie over de prijs en de levertermijn. Indien de vooropgestelde prijs en levertermijn niet voldoen, zoekt u samen met de aankoper en de leverancier naar mogelijke oplossingen U staat in voor het opvolgen en behandelen van signalen in het aankoopsysteem volgens vooropgestelde prioriteiten Tevens sta je ook in voor het organiseren van afhalingen met transporteurs en koerierdiensten voor de verschillende leveranciers die zich zowel in het binnenland en buitenland bevinden Administratieve afhandeling van kwaliteitsrapporten

Zoek naar antwoorden van Zoetwater Terras in sociale netwerken
Look for responds of Zoetwater Terras in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zoetwater Terras. Laat een reactie achter voor Zoetwater Terras. Zoetwater Terras bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zoetwater Terras. Leave a respond for Zoetwater Terras. Zoetwater Terras on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zoetwater Terras op de google maps. Adres en contacten Zoetwater Terras
Location of Zoetwater Terras on the google maps. Address and contacts of Zoetwater Terras

Andere gerelateerde bedrijven als come Zoetwater Terras Zoetwater Terras: Concordia BVBA | Gielen | Grafom BVBA | Matthieu OLIVIERS | Audility Europe BVBA

Other related companies as Zoetwater Terras: Concordia BVBA | Gielen | Grafom BVBA | Matthieu OLIVIERS | Audility Europe BVBA

Zoetwater Terras is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Oud-Heverlee, België. De volledige naam van het bedrijf is Zoetwater Terras, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03421936035. Het bedrijf Zoetwater Terras bevindt zich op het adres: Maurits Noëstraat 2,3050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 824,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Zoetwater Terras zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zoetwater Terras is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zoetwater Terras is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zoetwater Terras, openstaande posities, locatie van Zoetwater Terras op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Zoetwater Terras is a company, that was registered 2001 in Oud-Heverlee region, Belgium. Full name of company is Zoetwater Terras, company assigned to the tax number BE03421936035. The company Zoetwater Terras is located at the address: Maurits Noëstraat 2,3050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 824,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Zoetwater Terras were not found.
The main activity of Zoetwater Terras is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Zoetwater Terras is not available. You also can look at reviews of Zoetwater Terras, open positions, location of Zoetwater Terras on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zoetwater Terras, Oud-Heverlee: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zoetwater Terras, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zoetwater Terras, Oud-Heverlee: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zoetwater Terras, employees, financial statistics.