Stadscafé ('t)

Contactgegevens Stadscafé ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stadscafé ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Stadscafé ('t)

Regio (region): Genk, België

Adres (address): Marktstraat 28,3600, België

Telefoon (phone): 089 85 23 35 089 85 23 35

Fax (fax): 089 85 76 42 089 85 76 42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stadscafé ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stadscafé ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stadscafé ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stadscafé ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stadscafé ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stadscafé ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stadscafé ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stadscafé ('t)
Products information Stadscafé ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE02545776367
Ondernemingsnummer: 3737518310
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Stadscafé ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stadscafé ('t)
(Get full report from official database of BE for Stadscafé ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Stadscafé ('t)
Addition kinds of activities for Stadscafé ('t)

5147. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
962100. Regeling, administratie van het vervoer | Regulation, administration of transportation
01390104. Hooi boerderij | Hay farm
16110201. Luchthavenbaanbouw | Airport runway construction
23919900. Gordijnen en gordijnen, inkl | Curtains and draperies, nec
25219901. Paneelsystemen en scheidingswanden (vrijstaand), kantoor: hout | Panel systems and partitions (free-standing), office: wood
28190500. aluinen | Alums
34710201. Buffing voor de handel | Buffing for the trade
50840204. Textielmachines en apparatuur | Textile machinery and equipment

Werken bij Stadscafé ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stadscafé ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stadscafé ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stadscafé ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • Nachtverpleegkundige 50% (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verpleegkundige in de nacht houd je je bezig met de zorg in de nacht. Je verleent zorg aan een gevarieerde groep mensen, weet hoe te handelen in onverwachte situaties en kan nauw samenwerken met verschillende disciplines. Naast alle verpleegtechnische handelingen ben je goed in het observeren, screenen, verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten. Jij kan je deskundigheid in de nacht inzetten en krijgt energie van het bundelen van krachten met collega's en verschillende disciplines.

  • Elektromechanieker regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren elektromechanieker: Je staat in voor de goede werking van werktuigen, installaties en traditioneel en geautomatiseerd productiemateriaal. Daarvoor zal je vooral storingen oplossen. Je voert allerlei preventieve industriële onderhoudswerken uit en lost storingen op, op zowel mechanisch als elektrisch gebied: - Werktekeningen lezen en interpreteren - Appendages monteren en onderhouden (bv drukmeters, ventielen, sensoren,… toebehoren) - De verschillende soorten aandrijvingen monteren, herstellen en uitlijnen - Een smeerschema uitvoeren - Kennis van koppelingen, lagers, … - Preventief onderhoud uitvoeren en praktisch organiseren ter plaatse - Basisvaardigheden metaalbewerking (boren, schroefdraad tappen,…) - Dichtingen demonteren en monteren - Verbindingen verwezenlijken door middel van schroeven, pennen, spieën - Een elektrisch schema lezen - Elektrische motoren afkoppelen en aansluiten volgens de veiligheidsvoorschriften - Stuurcomponenten van de elektrische motor herkennen en vervangen - Pneumatische en hydraulische schema's lezen, storingen signaleren + OPLOSSEN - Storingen signaleren + OPLOSSEN - Plaatsen en afregelen van fotocellen en benaderingsschakelaars - Meten en controleren met de gangbare meetgereedschappen (elektrisch en mechanisch) - Storingen opzoeken met de gepaste meetinstrumenten of middelen

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Eppegem M/V (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • huishoudhulp regio Kortemark/Handzame/Zarren (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Eventueel aangevuld met koken, wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Laseroperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je stelt aan de hand van de voorgeschreven programma's de machine in. Je belaadt de machine met de juiste materialen. Indien nodig stuur je het programma en de technologie bij. Als het programma voltooid is, maak je de machine weer leeg terwijl op de andere snijtafel het volgende programma reeds loopt. Na de onderdelen voorzien te hebben van de juiste identificatie verzorg je de afvoer van het gesneden product naar de correcte zones. Als het een eindfabrikaat betreft sta je in voor de degelijke verpakking ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de machine en het werkgebied rond de machine. Je staat in voor de correcte en de tijdige afhandeling van de opdrachten.

  • Business Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf die leider is in het aanwerven van finance professionals. Ze zijn op zoek naar een nieuwe collega business consultant voor het kantoor in Zaventem. Je staat mee in voor het matchen van onze consultants met opdrachten (tijdelijke ondersteuning en/of interim management) binnen finance afdelingen bij de klanten. Je ondersteunt recruiters bij hun zoektocht naar professionals en ondersteunt de business development managers bij het opvolgen van alle projecten; Je bent mee verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit waarin je werkt Ondersteuning recruitment Ondersteuning commerciële activiteiten Je beheert een zeer goed contact met kandidaten, finance professionals Je werkt samen met collega business development managers, consultants, recruiters, coaches, .. Je bent betrokken bij strategische ontwikkeling en verdere groei van de business unit waarin je werkt. Dit wil zeggen dat je meewerkt aan initiatieven rond communicatie, evenementen, .. Interesse? Solliciteer meteen! referentie: 404456

  • Verkoper beenhouwerij Colruyt Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Jij bent als verkoper (m/v) in alle opzichten de vertegenwoordiger van onze beenhouwerij. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert de vleesgerechten op zo’n manier dat de klant ertoe aangetrokken wordt. Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • syndicus - gebouwenbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEHEER

    Type: Vaste Job

    * Als syndicus ben je na een theoretische en praktische opleidingsperiode van minimum een jaar verantwoordelijk voor het beheer van een groep gebouwen. * Je werkt nauw samen met administratieve medewerkers waarmee je in teamverband het integrale beheer van een 30-tal gebouwen voert. * Je bent verantwoordelijk voor een breed spectrum aan taken betreffende bouwkundige, juridische en administratieve aspecten van ons vakgebied. * Als syndicus leid je gedurende de periode oktober tot en met mei gemiddeld één avondvergadering per week.

  • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VEROLU

    Type: Zelfstandige activiteit

    VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Junior Bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668790-inline.html?cid=Partner_VDAB De  junior bouw staat onder begeleiding van de project manager mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Eventmedewerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DS Consultancy & Events

    Type: Werfreserve

    LOOKING FOR HORECA PEOPLE Zorgen voor een goed verloop van de evenementen. Ontvangst van klanten. Opbouw en afbouw van events Bediening van genodigden

Zoek naar antwoorden van Stadscafé ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Stadscafé ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stadscafé ('t). Laat een reactie achter voor Stadscafé ('t). Stadscafé ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stadscafé ('t). Leave a respond for Stadscafé ('t). Stadscafé ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stadscafé ('t) op de google maps. Adres en contacten Stadscafé ('t)
Location of Stadscafé ('t) on the google maps. Address and contacts of Stadscafé ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Stadscafé ('t) Stadscafé ('t): TROPICAL SHOW | Bouwkundig Adviesbureau | AGOM NV | ETS GUY MAGERMANS | Kolchugin

Other related companies as Stadscafé ('t): TROPICAL SHOW | Bouwkundig Adviesbureau | AGOM NV | ETS GUY MAGERMANS | Kolchugin

Stadscafé ('t) is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Genk, België. De volledige naam van het bedrijf is Stadscafé ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02545776367. Het bedrijf Stadscafé ('t) bevindt zich op het adres: Marktstraat 28,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 237,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Stadscafé ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stadscafé ('t) is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stadscafé ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stadscafé ('t), openstaande posities, locatie van Stadscafé ('t) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Stadscafé ('t) is a company, that was registered 1987 in Genk region, Belgium. Full name of company is Stadscafé ('t), company assigned to the tax number BE02545776367. The company Stadscafé ('t) is located at the address: Marktstraat 28,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 237,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Stadscafé ('t) were not found.
The main activity of Stadscafé ('t) is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Stadscafé ('t) is not available. You also can look at reviews of Stadscafé ('t), open positions, location of Stadscafé ('t) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stadscafé ('t), Genk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stadscafé ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stadscafé ('t), Genk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stadscafé ('t), employees, financial statistics.