Van Melkebeke G

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Van Melkebeke G

Contactgegevens Van Melkebeke G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Melkebeke G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Melkebeke G

Regio (region): Haaltert (Kerksken), België

Adres (address): Terwarentstraat 15,9451, België

Telefoon (phone): 053 83 09 67 053 83 09 67

Fax (fax): 053 83 53 03 053 83 53 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Melkebeke G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Melkebeke G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Melkebeke G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Melkebeke G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Melkebeke G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Melkebeke G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Melkebeke G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Melkebeke G
Products information Van Melkebeke G

BTW identificatienummer (tax): BE04359893798
Ondernemingsnummer: 1268066406
Hoofdstad (capital): 113,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 897,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Van Melkebeke G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Melkebeke G
(Get full report from official database of BE for Van Melkebeke G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Melkebeke G
Addition kinds of activities for Van Melkebeke G

201502. Eend slachten en verwerking | Duck slaughtering and processing
204199. Meel- en andere graanmolenproducten, niet inbegrepen | Flour and other grain mill products, nec
32290300. Glaswerk voor industrieel gebruik | Industrial-use glassware
39490900. Racket sportuitrusting | Racket sports equipment
39990702. Kerstbomen, kunstmatig | Christmas trees, artificial
50830312. Tractoren, landbouw | Tractors, agricultural

Werken bij Van Melkebeke G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Melkebeke G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Melkebeke G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Melkebeke G. Looking for open vacancies in other companies

  • LABORANT - TIJDELIJKE OPDRACHT 4 WEKEN 7307967 / 114 C (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in de voedingssector in regio Tienen, zijn wij op zoek naar een laborant. Ben jij op zoek naar een tijdelijke opdracht en zoek jij een job in daguren met goede verdienste? Dan zijn we op zoek naar jou ! Als teamlid van het labo ondersteun sta je in voor de volgende taken: Uitvoeren van analyses en metingen, resultaatsberekening en -beoordeling. Bovendien voer je ook kalibraties uit van labo apparatuur volgens ISO methodes. Ook sta je in voor de ontwikkeling van analyse methodes.

  • Sales assistant (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de sales assistant waar onze klant in Diegem op zoek naar is? Ze zijn een international marketing en logistiek bedrijf met heel wat ervaring in de distributie van reclamefolders. Onze klant bereikt wekelijks meer dan 4,5 miljoen gezinnen in België en ze zijn het nummer 1 promotie en shopping platform op de Belgische markt. Je takenpakket bestaat uit de volgende zaken: Als Sales Assistant binnen de afdeling Customer Service, ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de opvolging van de klantendossiers. Je verzorgt de opmaak van offertes en je staat in voor een tijdige en correcte verwerking van bestellingen. Je denkt mee met de klant in het bepalen van bedelingszones en adviseert en informeert hem bij vragen betreffende het offline en online productaanbod. Hiervoor werk je nauw samen met de betreffende Accountmanagers. Je bent als het ware de Single Point Of Contact voor jouw klantenportefeuille en je volgt deze strategische klanten op van A tot Z. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in bedrijfseigen systemen. Je geeft de orders en klachten tijdig en correct in volgens commerciële en operationele afspraken. Je treedt op als back-up voor de Accountmanagers bij commerciële vragen van klanten. Bij operationele problemen zoek je mee naar mogelijke oplossingen, sta je de klant te woord om hem te informeren en adviseren. Je analyseert, beantwoordt en coördineert opmerkingen en vragen van klanten. Je leert graag bij en nieuwe verantwoordelijkheden vormen voor jou een uitdaging. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleader.

  • Hotel receptionist (m/v) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Westerlo zijn we opzoek naar een receptionist die vrij snel kan opstarten in een variabel takenpakket. Het onthaal en verwelkoming van de klanten. De check-in en check-out. Behandelen van de boekingen (telefonisch per mail aan de receptie of online). Communicatie. Bediening van de bar en restaurant – bijspringen indien nodig. Klaarzetten van ruimtes. Informeren van de klanten en adviseren.

  • proces operator (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een chemisch bedrijf zoeken we een proces operator. Taken: je bedient meerdere installaties / reactoren je analyseert monsters in het productieproces om de gewenste productie-ouput te bereiken installaties handmatig en via geautomatiseerde bedieningspanelen aanstuurt je beheert de toevoer van grondstoffen, laadt de installaties en bedient ze volgens de procedures

  • Poetshulp / Huishoudhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Lier, Berlaar, Kessel Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • cnc-operator (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in dichting -en regelkleppen zijn wij opzoek naar een ervaren cnc- operator die ook de machines kan instellen/programmeren. Je takenpakket zal bestaan uit het bepalen van de verschillende bewerkingsfases, de afstelwaarden en de snijkappen monteren en afstellen, de stukken passioneren en vastzetten. Je kan de storingen aan de machines opmerken en aanpassingen doorvoeren. Verder sta je ook in op het controleren van de geproduceerde stukken, het onderhoud aan de machines. Kan je jezelf terugvinden in deze functie? Wil je graag werken in daguren? En heb je kennis van Fanuc of Heidenhain? Dat zou een pluspunt kunnen zijn. Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten.

  • Student uit voeding gerelateerde studie voor proeven/testen van producten (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Studentenjob

    Je zal verschillende producten opwarmen of koken om na te gaan of de vooropgestelde normen, zoals smaak, textuur, ... worden behaald. Je controleert ook de temperatuur en of deze voldoende lang aanhoudt na het opwarmen.

  • Polyvalente medewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een bed&breakfast te Brugge zijn we op zoek naar een jobstudent die als polyvalente medewerker aan de slag kan. werkt telkens van 11 - 14u30 polyvalent: helpen in de keuken onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke delen..

  • Verpakker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsfirma te Eeklo zijn we opzoek naar een productiemedewerker die werkt in 2 ploegen. U werkt van 6h tot 14h of van 14h tot 22h. Voert een reeks manuele handelingen uit met betrekking tot het sorteren, assembleren, monteren en verpakken van diverse stukken of producten.Grijpt in al naargelang de productievereisten en de hygiënische en veiligheidsnormen. Kan een machine bevoorraden, producten afwerken, etiketteren en controleren bij levering.

  • CHEFKOK CHINESE KEUKEN (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WOK DYNASTY

    Type: Vaste Job

    Je bent gespecialiseerd in Chinese gerechten. Je komt terecht in een bestaand team. Je beschikt over deze vaardigheden: wokken , teppanyaki, snijwerk en koken

  • Productieoperator vullijn dranken flessen (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Bij de glaslijn krijgt werkt u samen met 2 collega's. In een flexibele opstelling bedient men met 2 personen alle machines (KRONES): inpakker, uitpakker, vuller, inspector, etiketmachine, spoelmachine, .. U werkt in een team van 3 collega's en dit in een vaste ploeg. U leert alle functionaliteiten van de diverse machines. U waakt over de goede werking van de machines, u leert alle details van de machine en kan deze zelf afstellen en ombouwen naar een ander flesformaat. U bent verantwoordelijk voor de werking en netheid van uw machine. Dagelijks bij het einde van de shift wordt er grondig gereinigd.

  • Klinisch psycholoog (m/v) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: PSYCHOLOGISCH CENTRUM TEMSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologisch Centrum Temse is een groepspraktijk in volle ontwikkeling van erkende psychologen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Meer info over onze praktijk kan je vinden op www.psychologischcentrumtemse.be Als klinisch psycholoog zal je instaan voor het ondersteunen en begeleiden van volwassenen. Je geeft individuele begeleiding, maar er is ook de mogelijkheid om groepstrainingen of workshops (thema's worden onderling besproken) te geven. Daarnaast zal je ook deelnemen aan het teamoverleg en de intervisie. Op die manier zal je meehelpen aan de uitbouw van onze praktijk.

Zoek naar antwoorden van Van Melkebeke G in sociale netwerken
Look for responds of Van Melkebeke G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Melkebeke G. Laat een reactie achter voor Van Melkebeke G. Van Melkebeke G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Melkebeke G. Leave a respond for Van Melkebeke G. Van Melkebeke G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Melkebeke G op de google maps. Adres en contacten Van Melkebeke G
Location of Van Melkebeke G on the google maps. Address and contacts of Van Melkebeke G

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Melkebeke G Van Melkebeke G: Het Bewuste Pad | Roveko | Lobby Center | Promulight | Redebel

Other related companies as Van Melkebeke G: Het Bewuste Pad | Roveko | Lobby Center | Promulight | Redebel

Van Melkebeke G is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Haaltert (Kerksken), België. De volledige naam van het bedrijf is Van Melkebeke G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04359893798. Het bedrijf Van Melkebeke G bevindt zich op het adres: Terwarentstraat 15,9451. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 113,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 897,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Van Melkebeke G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Melkebeke G is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Melkebeke G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Melkebeke G, openstaande posities, locatie van Van Melkebeke G op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Melkebeke G is a company, that was registered 2018 in Haaltert (Kerksken) region, Belgium. Full name of company is Van Melkebeke G, company assigned to the tax number BE04359893798. The company Van Melkebeke G is located at the address: Terwarentstraat 15,9451. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 113,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 897,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Van Melkebeke G were not found.
The main activity of Van Melkebeke G is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Melkebeke G is not available. You also can look at reviews of Van Melkebeke G, open positions, location of Van Melkebeke G on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Melkebeke G, Haaltert (Kerksken): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Melkebeke G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Melkebeke G, Haaltert (Kerksken): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Melkebeke G, employees, financial statistics.