CLEANINGBOY BVBA

Contactgegevens CLEANINGBOY BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLEANINGBOY BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLEANINGBOY BVBA

Regio (region): Kortrijk (Marke), België

Adres (address): Torkonjestraat 21,8510, België

Telefoon (phone): 056 25 52 52 056 25 52 52

Fax (fax): 056 25 52 51 056 25 52 51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLEANINGBOY BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLEANINGBOY BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLEANINGBOY BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLEANINGBOY BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLEANINGBOY BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLEANINGBOY BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLEANINGBOY BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLEANINGBOY BVBA
Products information CLEANINGBOY BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08619293212
Ondernemingsnummer: 5936157226
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 809,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CLEANINGBOY BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLEANINGBOY BVBA
(Get full report from official database of BE for CLEANINGBOY BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLEANINGBOY BVBA
Addition kinds of activities for CLEANINGBOY BVBA

239599. Pleating en stiksel, nec | Pleating and stitching, nec
733800. Secretariële en gerechtelijke rapportage | Secretarial and court reporting
738910. Telefoondiensten | Telephone services
50499902. Opstellen van benodigdheden | Drafting supplies
81110202. Antitrust- en handelsreguleringsrecht | Antitrust and trade regulation law

Werken bij CLEANINGBOY BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLEANINGBOY BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLEANINGBOY BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLEANINGBOY BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectmedewerker Acasus Academy (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    → Als projectcoördinator neem je de algemene coördinatie en eindverantwoordelijkheid voor de uitvoering van het project ‘Acasus Academy’ op, in concreto: coördinatie en administratief beheer; opvolging van de voorziene activiteiten van het project; periodiek overleg en afstemming met de Provincie West-Vlaanderen en andere stakeholders; periodieke inhoudelijke en financiële rapportering van het project; communicatie en sensibilisering omtrent het project; →uitvoering van de volgende inhoudelijke activiteiten in het project (inclusief realisatie vooropgestelde mijlpalen en indicatoren van het project): organisatie van demonstratieworkshops en open site dagen tijdens de verbouwingswerken; uitbouw van een netwerk van relevante actoren m.b.t. duurzaam bouwen; inrichting van de site als demonstratie- en opleidingscentrum en opstart van een ‘bouwlabo’ met kmo’s als doelgroep; organisatie van themadagen rond duurzaam bouwen.

  • Magazijnmedewerkers - SNELLE OPSTART (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers die op zeer korte termijn kunnen opstarten. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn Je bent bereid om in een vaste vroege of vaste late ploeg te werken: Je werkt altijd in de vaste vroege ploeg (6.00u - 13.48u) OF Je werkt altijd in de vaste late ploeg (14.12u - 22.00u)

  • Calculator (m/v) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator sta je in voor de kostprijsberekening van nieuwe projecten. Je analyseert aanbestedingsdossiers naar financiële en technische haalbaarheid. Je voert klantbezoeken uit ter voorbereiding van de kostprijscalculaties. In lijn met het bestek bepaal je welk soort en hoeveel materiaal en mankracht er nodig is voor een specifiek project. Je verschaft voldoende informatie zodat de projectleider, coördinator verkoop en werkvoorbereider een correcte projectplanning en budgettering kunnen maken en je streeft samen met hen naar een optimaal rendement. Bovendien signaleer je probleempunten, afwijkingen en onjuistheden in dossiers en zoek je mee naar oplossingen. Op regelmatige tijdstippen vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je zoekt naar sterke technische oplossingen, maakt prijsvergelijkingen en geeft eenduidig advies over de beste oplossingen. Ook het uitvoeren van nacalculaties behoort tot jouw takenpakket. Op deze manier stuur je de werking en aanpak continu bij. Je blijft continue op de hoogte van de evoluties en regelgeving binnen het domein van calculatie.

  • Hef-en reachtruckbestuurder in dagdienst (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staan in voor het laden en lossen van de vracht Je bent verantwoordelijk voor de input en de output van de goederen Je voorziet de ingepakte artikelen van stickers Je boekt alles in via een computer systeem Je geeft instructies aan je team van 2 mensen Je plaatst de goederen in de diepvries met de reachtruck Je werkt nauw samen met de productiemanager Je sorteert de goederen op de juiste manier en op de juiste plaats Je wikkelt de goederen in folie met de wikkelmachine

  • Poetshulp Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent Chauffeur B (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee de maaltijden inladen in de bestelwagen Je brengt volgens uitgestippelde route de maaltijden tot bij de klanten. Soms help je ook mee de maaltijden voorbereiden indien het nodig is bij drukte. Namiddag ben je bereid om mee de keuken op te ruimen.

  • Dringend productiemedewerkers voeding te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op het laatste moment wordt opgebeld.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • International R&D Product Developer (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten Je bent actief betrokken in ontwikkelings- en verbeteringsprojecten en je bent verantwoordelijk voor het definiëren van productspecificaties. Je werkt aan alle fases van productontwikkeling van piloottesten tot industriële validatie. Kennis van en inzicht in ingrediënten en het effect van procesparameters op het recept zijn hierbij de basis. Je gebruikt verschillende technieken om de ontwikkeling te ondersteunen, om inzichten te vergroten, te kunnen anticiperen en doorlooptijden te verkorten. Je introduceert en installeert ook nieuwe ondersteunende tools. Adviseren en ondersteunen van  de interne diensten op basis van je diepgaande kennis over ingrediënten en recepten om zo te streven naar een continue verbetering van ons assortiment. Meebouwen aan uitstekende relaties over departementen heen en het opbouwen van uitstekende relaties met externe partijen om onze interne kennis te verbreden zoals met externe laboratoria en leveranciers. Bijblijven en verbreden van je kennis over de ingrediënten, technologie en de markt  Je bent een vast lid van onze intern proefpanel. Bedrijfsprofiel: Wil je aan de slag bij een pionier en marktleider? Wil je deel uitmaken van een toonaangevend en innovatief voedingsbedrijf? En wat denk je hiervan: aandacht en zorg voor mens en planeet, ondersteuning van  sociale en duurzame projecten in de buurt van de verschillende bedrijfsvestigingen, daar wil ik bij horen! Dan ben je aan het goede adres bij onze klant.

  • Laborant (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Vaste Job

    Je voert de noodzakelijke analyses uit in het labo ter ondersteuning van de procesopvolging (anaerobe vergisting). Aanvullend voer je analyses uit op biomassa- en afvalstromen. Je laat externe labo’s stalen nemen en hebt de nodige contacten met hen. Je neemt stalen op verplaatsing en ondersteunt de collega’s op de verschillende sites hierin. Je registreert, beheert en rapporteert analyseresultaten van in- en uitgaande stromen en bewaakt met een kritisch oog de kwaliteit hiervan. Je bent verantwoordelijk voor een vlotte communicatie en doorgave van informatie naar de collega’s van exploitatie en de commerciële afdeling. · Je kalibreert de toestellen en verzorgt mee de noodzakelijke labo-gerelateerde aankopen bij leveranciers. Je bent bereid je frequent te verplaatsen naar onze site in Grobbendonk en andere sites in Vlaanderen.

  • Deeltijdse kassa medewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de kassa (25 à 30u per week) Je springt bij in andere afdelingen indien nodig Je zorgt voor een nette afdeling Bereid zijn tot zaterdagwerk, geen zondag Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Gullegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde, deeltijdse kassa medewerker

  • BARBIER (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: PARREIN MARC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als herenkapper sta je in voor het knippen en scheren van onze klanten. Daarnaast othaal je de klant en reken je achteraf af.

Zoek naar antwoorden van CLEANINGBOY BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CLEANINGBOY BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLEANINGBOY BVBA. Laat een reactie achter voor CLEANINGBOY BVBA. CLEANINGBOY BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLEANINGBOY BVBA. Leave a respond for CLEANINGBOY BVBA. CLEANINGBOY BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLEANINGBOY BVBA op de google maps. Adres en contacten CLEANINGBOY BVBA
Location of CLEANINGBOY BVBA on the google maps. Address and contacts of CLEANINGBOY BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CLEANINGBOY BVBA CLEANINGBOY BVBA: DÉ-BOUW | Pantek BVBA | VERSATEL Belgium NV | SOME WEAR | Clofis N.V.

Other related companies as CLEANINGBOY BVBA: DÉ-BOUW | Pantek BVBA | VERSATEL Belgium NV | SOME WEAR | Clofis N.V.

CLEANINGBOY BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Kortrijk (Marke), België. De volledige naam van het bedrijf is CLEANINGBOY BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08619293212. Het bedrijf CLEANINGBOY BVBA bevindt zich op het adres: Torkonjestraat 21,8510. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 809,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CLEANINGBOY BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLEANINGBOY BVBA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLEANINGBOY BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLEANINGBOY BVBA, openstaande posities, locatie van CLEANINGBOY BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CLEANINGBOY BVBA is a company, that was registered 2016 in Kortrijk (Marke) region, Belgium. Full name of company is CLEANINGBOY BVBA, company assigned to the tax number BE08619293212. The company CLEANINGBOY BVBA is located at the address: Torkonjestraat 21,8510. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 809,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CLEANINGBOY BVBA were not found.
The main activity of CLEANINGBOY BVBA is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CLEANINGBOY BVBA is not available. You also can look at reviews of CLEANINGBOY BVBA, open positions, location of CLEANINGBOY BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLEANINGBOY BVBA, Kortrijk (Marke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLEANINGBOY BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLEANINGBOY BVBA, Kortrijk (Marke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLEANINGBOY BVBA, employees, financial statistics.