Autoverhuur Bijnens BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Autoverhuur Bijnens BVBA
Private companiesAgricultural Services • Autoverhuur Bijnens BVBA

Contactgegevens Autoverhuur Bijnens BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Autoverhuur Bijnens BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Autoverhuur Bijnens BVBA

Regio (region): Genk, België

Adres (address): Weg naar As 109,3600, België

Telefoon (phone): 089 30 56 50; 011 25 50 12; 011 25 15 92 089 30 56 50; 011 25 50 12; 011 25 15 92

Fax (fax): 089 35 39 27; 011 25 50 12 089 35 39 27; 011 25 50 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Autoverhuur Bijnens BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Autoverhuur Bijnens BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Autoverhuur Bijnens BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Autoverhuur Bijnens BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Autoverhuur Bijnens BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Autoverhuur Bijnens BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Autoverhuur Bijnens BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Autoverhuur Bijnens BVBA
Products information Autoverhuur Bijnens BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07469573974
Ondernemingsnummer: 4705139160
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 433,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Autoverhuur Bijnens BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Autoverhuur Bijnens BVBA
(Get full report from official database of BE for Autoverhuur Bijnens BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Autoverhuur Bijnens BVBA
Addition kinds of activities for Autoverhuur Bijnens BVBA

461200. Ruwe aardoliepijpleidingen | Crude petroleum pipelines
516900. Chemische producten en geassocieerde producten, niet inbegrepen | Chemicals and allied products, nec
20649915. Marzipan (snoep) | Marzipan (candy)
22979900. Nonwoven stoffen, nec | Nonwoven fabrics, nec
28210108. Ureaharsen | Urea resins
33120901. Locomotief wielen, gerold | Locomotive wheels, rolled
38220104. Drukregelaars, type air-conditioning systeem | Pressure controllers, air-conditioning system type
38250319. Potentiometrische instrumenten, behalve industriële procestype | Potentiometric instruments, except industrial process type
49530204. Straatafval systemen | Street refuse systems

Werken bij Autoverhuur Bijnens BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Autoverhuur Bijnens BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Autoverhuur Bijnens BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Autoverhuur Bijnens BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • Destelbergen: Chauffeur CE voor levering aan centrale depots & groothandels (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start je dag gemiddeld op rond tussen 2 en 4 uur in Destelbergen. Per week doe je ongeveer een 38 uren, in een 4-dagen stelsel. Dit betekend ongeveer een 9u30 per dag werken en 1 dag extra vrij in de week. Gemiddeld heb je een 4-tal stops per dag.

  • Voormaler (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Houthalen zijn wij op zoek naar een voormaler voor de produktieafdeling. De voormaler is bereid te werken in ploegen (morgen-, middag- en nachtploeg) en vervult volgende fysiek belastende en sterk uitvoerende taken: Voormalen en crushen van pigmenten Ompakken van pigmenten Bereiden van dispersies Thermisch behandelen van pigmenten Uitvoeren van clean-ups Gebruik van de pennemolen

  • Technisch administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is het takenpakket: ? Optimaliseren van de dagdagelijkse planning van 4 techniekers ( plaatsbezoeken plannen in tijd en locatie ? afspraak met klant ) ? Aankopen van wisselstukken en orders plannen volgens levering wisselstukken. ? Oproepen van klanten ontvangen en verwerken in duidelijke service orders Duidelijke probleemomschrijving kaderen Istallaties en wisselstukken creëren in het ERP-systeem Aankopen uitvoeren Klantengegevens opvragen en verwerken ? Verwerken van data ( persoonlijke gegevens gegevens installatie orders ? in ERP systeem ( Navision ) ? Onderhoudscontracten vertalen naar service orders en deze inplannen ? Technische info opvragen bij leveranciers ? Aanmaken en verwerken van offertes Je wordt bijgestaan door de serviceverantwoordelijke en/of zaakvoerder.

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V). Je zaal deel uitmaken van het customer service team, bestaande uit 2 andere collega's. Samen zullen jullie actief zijn op het verre Oosten & Amerika. Je staat in voor het verzorgen van contact met klanten, en met de collega's van het sales team. Takenpakket: Aannemen, invoeren en verweken van boekingen, alsook opvolgen van A tot Z. Behandelen van nodige documenten (o.a. bij gevarengoed). ​Ontbrekende informatie opvragen bij klanten (telefonisch en schriftelijk). Verzorgen van het contact met klanten, en collega's van het sales departement. Door een goede communicatie en samenwerking, een correcte administratieve afhandeling van het dossier verzekeren. Klant tijdig informeren bij problemen of vertragingen.

  • All-Round Administratief Bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Let's Work Industry Moeskroen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Moeskroen actief in leveren van bouwtoebehoren is Let's Work op zoek naar een Administratief bediende. Jou taken: - Preventiebeleid - Dagdagelijkse administratieve taken - Klachtenbehandeling - Aanvragen receptiebons - Vorderingsstaten opmaken en opvolgen - Credit control - Facturatie - Stockbeheer - Administratieve flow- en kostenoptimalisatie - Investering- en subsidie dossiers opmaken en opvolgen - Rapportenringen

  • Jobstudent winkelmedewerker (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben

  • Student(e) voor horeca - zondagnamiddag (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Studentenjob

    Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een studente om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

  • PROJECT ENGINEER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Als projectcoördinator werk je samen met een team van mensen die instaan voor de technische en organisatorische uitwerking van uiteenlopende automatisatie projecten; verschillende “bottlenecks” in de productieprocessen worden door jouw hulp opgelost. Ook nieuwe projecten zal je opstarten en opvolgen van A-Z. Hierbij breng je de verschillende stakeholders met elkaar in contact; je werkt als engineer steeds in een professionele productieomgeving. Dit steeds in diverse sectoren en bedrijven regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant; bij Dymotec staat de project engineer in voor projectmatige opdrachten bij de eindklanten. Voor deze klanten houd je altijd rekening met: gezondheid, veiligheid, huisregels…; je werkt samen met interne en externe partijen. Door een goede communicatie zorg je steeds voor een goed verloop van de lopende projecten; je streeft steeds naar een klantentevredenheid; je vindt het leuk om te werken in een wisselende omgeving en met seeds veranderende technologiën.  Bedrijfsprofiel: Onze klant Dymotec is gevestigd in Olen, en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ze zijn actief in industriële automatisatie. Binnen deze onderneming krijg je de mogelijkehid op een mooi opleidingsaanbod en voldoende kansen om een leuke carrière uit te bouwen. Ben je iemand die graag projectmatig werkt? Heb je een voorgaande ervaring binnen automatisatie? Houd je ervan om in verschillende sectoren te werken? Dan ben jij de automation engineer (M/V) die wij zoeken!

  • Wegenwerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Als arbeider binnen de wegenbouw sta je in voor het uitvoeren van wegeniswerken, funderingswerken, leggen van boordstenen, klinkers, ... en dit onder leiding van je ploegbaas/projectleider

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BERCHEM (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Kinderpsycholoog (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van het aanbod in onze logopediepraktijk zijn we op zoek naar een kinderpsychologe op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: in overleg Je beschikt over een lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - neurogene stoornissen - ASS, ADHD Geen ervaring vereist Profiel - zelfstandig kunnen werken - graag in teamverband werken - volgen/ gevolgd hebben van een therapie opleiding is een pluspunt Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

Zoek naar antwoorden van Autoverhuur Bijnens BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Autoverhuur Bijnens BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Autoverhuur Bijnens BVBA. Laat een reactie achter voor Autoverhuur Bijnens BVBA. Autoverhuur Bijnens BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Autoverhuur Bijnens BVBA. Leave a respond for Autoverhuur Bijnens BVBA. Autoverhuur Bijnens BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Autoverhuur Bijnens BVBA op de google maps. Adres en contacten Autoverhuur Bijnens BVBA
Location of Autoverhuur Bijnens BVBA on the google maps. Address and contacts of Autoverhuur Bijnens BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Autoverhuur Bijnens BVBA Autoverhuur Bijnens BVBA: Saviko | De Zwaluw NV | Pommée SA | Econosto N.V. | Lant

Other related companies as Autoverhuur Bijnens BVBA: Saviko | De Zwaluw NV | Pommée SA | Econosto N.V. | Lant

Autoverhuur Bijnens BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Genk, België. De volledige naam van het bedrijf is Autoverhuur Bijnens BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07469573974. Het bedrijf Autoverhuur Bijnens BVBA bevindt zich op het adres: Weg naar As 109,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 433,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Autoverhuur Bijnens BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Autoverhuur Bijnens BVBA is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Autoverhuur Bijnens BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Autoverhuur Bijnens BVBA, openstaande posities, locatie van Autoverhuur Bijnens BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Autoverhuur Bijnens BVBA is a company, that was registered 2000 in Genk region, Belgium. Full name of company is Autoverhuur Bijnens BVBA, company assigned to the tax number BE07469573974. The company Autoverhuur Bijnens BVBA is located at the address: Weg naar As 109,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 433,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Autoverhuur Bijnens BVBA were not found.
The main activity of Autoverhuur Bijnens BVBA is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Autoverhuur Bijnens BVBA is not available. You also can look at reviews of Autoverhuur Bijnens BVBA, open positions, location of Autoverhuur Bijnens BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Autoverhuur Bijnens BVBA, Genk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Autoverhuur Bijnens BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Autoverhuur Bijnens BVBA, Genk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Autoverhuur Bijnens BVBA, employees, financial statistics.