Costers-Van Steen M-H

Contactgegevens Costers-Van Steen M-H: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Costers-Van Steen M-H: address, phone, fax, email, website, opening hours

Costers-Van Steen M-H

Regio (region): Grimbergen, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 123,1850, België

Telefoon (phone): 02 269 08 52 02 269 08 52

Fax (fax): +32 (14) 775-61-23 +32 (14) 775-61-23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Costers-Van Steen M-H: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Costers-Van Steen M-H"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Costers-Van Steen M-H"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Costers-Van Steen M-H, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Costers-Van Steen M-H. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Costers-Van Steen M-H, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Costers-Van Steen M-H. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Costers-Van Steen M-H
Products information Costers-Van Steen M-H

BTW identificatienummer (tax): BE07631622314
Ondernemingsnummer: 4900146484
Hoofdstad (capital): 720,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 191,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Costers-Van Steen M-H zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Costers-Van Steen M-H
(Get full report from official database of BE for Costers-Van Steen M-H)

Aanvulling soorten activiteiten voor Costers-Van Steen M-H
Addition kinds of activities for Costers-Van Steen M-H

20640105. Gevulde data | Stuffed dates
20769900. Plantaardige oliefabrieken, nec, nec | Vegetable oil mills, nec, nec
20859904. Gin (alcoholische drank) | Gin (alcoholic beverage)
25190203. Malacca meubels: opgevuld of vlak | Malacca furniture: padded or plain
33150305. Gelast staalstaal | Welded steel wire fabric
37280111. Nacellen, vliegtuigen | Nacelles, aircraft
50159902. Aanhangwagen onderdelen en accessoires, gebruikt | Trailer parts and accessories, used

Werken bij Costers-Van Steen M-H: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Costers-Van Steen M-H: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Costers-Van Steen M-H. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Costers-Van Steen M-H. Looking for open vacancies in other companies

  • POETSHULP REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs B dit om naar de verschillende werkplaatsen te rijden. Je hebt minstens 6 maand als professionele poetshulp gewerkt. Je zal voor deze opdracht samenwerken met een Franstalige collega een goede kennis van het Frans is hierbij aangewezen. Je bent bereid om op te starten om 5.30u 's morgens. Je kan je flexibel opstellen op vlak van beschikbaarheid.

  • Machine operator - vaste nacht (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je deel uitmaken van dit uniek familiebedrijf? Heb je een eerste ervaring als operator? Lees dan zeker onderstaande vacature. De arbeiders bottelarij zijn verantwoordelijk voor het instellen, bedienen, controleren en ombouwen van een verpakkingsmachine. Ze respecteren daarbij nauwgezet alle kwaliteits- hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Proeven van een job in de chocolade? (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inpakker ben je een belangrijke schakel in het productieproces! Je bent o.a. verantwoordelijk voor: De kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten (vb. Zit het correcte aantal pralines in de doos? Klopt de houdbaarheidsdatum?) Het behandelen van de materialen volgens de geldende HACCP-normen Het inpakken van allerlei chocoladeproducten in de aangewezen verpakkingen (zeevruchten, truffels, pralines,...) Als productiemedewerker ben je ook verantwoordelijk voor: Het etiketteren van de verpakkingen op een manuele of geautomatiseerde manier Het palletiseren van de dozen op het einde van de productielijn De orde en netheid op de werkplaats behouden

  • Wever (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Waregems bedrijf dat zich specialiseert in het produceren van (werk)kledij zijn we op zoek naar een WEVER (m/v) Je staat in voor het vervaardigen van weefsel conform de voorafbepaalde planning en tekening door de aansturing en het beheer van een batterij weefgetouwen. Je bevoorraadt de weefgetouwen door het opzetten van inslagbobijnen om de continuïteit van het weefproces te garanderen. Je volgt de productie van de getouwen in jouw beheer op de voet. Door preventief actie te ondernemen tracht je eventuele stilstanden tot een minimum te beperken. Je controleert de kwaliteit van de weefsels op afwijkingen en fouten. Ook het herstellen van kettingdraden en inslagbreuken behoort tot je takenpakket. Je volgt de veiligheidsinstructies ten allen tijde nauwgezet op en werkt steeds ordelijk en net. Je vormt een hecht team met je collega’s en rapporteert aan de Meestergast Weverij.

  • Elektronica tester m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Testen van elektronische schakelingen op niveau Printed circuit Board Testen van elektronische toestellen

  • Service monteur (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Mechelen zoekt momenteel 2 servicemonteurs. Als ervaren monteur sluit je poortautomatisatie aan volgens de wensen van de professionele klant. Zowel domotica als plc-sturingen hebben hierdoor geen geheimen voor jou. Ook voer je onderhouds- en herstellingswerken dagdagelijks uit.

  • Medewerker Verkoop binnendienst (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst in Jette. Onze klant is actief in de voedingssector. Zij zijn op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) in Jette, die reeds enkele jaren werkervaring achter de rug heeft. De verantwoordelijkheden voor deze functie als medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) zijn: Je werkt klantenfiches bij en verwerkt ze tot productiefiches; Je controleert of de klantendata in het systeem correct zijn; Je houdt de productiegegevens van klanten up to date; Je adviseert en begeleidt de klant in zijn productkeuze; Je informeert de verkoop over de wijzigingen bij de klant; Je beheert je toegewezen klantenportefeuille; Je onderhoudt de contacten met de verantwoordelijke van de klantbesteldienst; Je staat in voor de kritische controle van de ontvangen bestellingen Je staat in voor de verkoop naar de klanten binnen het omschreven kader; Je staat in voor de interne coördinatie van de logistieke afspraken met de klant in overleg met logistiek; Je staat in contact met de klant en informeert hem over afwijkingen t.o.v. zijn bestelling (tekorten â€" vervangend product); Je staat in voor de organisatie van naleveringen naar de klant in samenspraak met logistiek; Je verzorgt de retourname van goederen en de opvolging; Je verwerkt ontvangen klachten in de klachtendatabase en zorgt voor de afhandeling en opvolging ervan. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Essen (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • jobstudent verkoopster Swarovski (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Uitzendconsulent (Ned/Fr) Konvert Interim Diegem (NIEUW KANTOOR) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Zelfstandige Kantoorhouders (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • DERMATOLOOG (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor ons Medisch Centrum Don Bosco een dermatoloog . U kan zowel deeltijds als voltijds huren. Meer informatie over het medisch centrum vind je terug op www.mcdb.be.

Zoek naar antwoorden van Costers-Van Steen M-H in sociale netwerken
Look for responds of Costers-Van Steen M-H in social networks

Lees alle opmerkingen voor Costers-Van Steen M-H. Laat een reactie achter voor Costers-Van Steen M-H. Costers-Van Steen M-H bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Costers-Van Steen M-H. Leave a respond for Costers-Van Steen M-H. Costers-Van Steen M-H on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Costers-Van Steen M-H op de google maps. Adres en contacten Costers-Van Steen M-H
Location of Costers-Van Steen M-H on the google maps. Address and contacts of Costers-Van Steen M-H

Andere gerelateerde bedrijven als come Costers-Van Steen M-H Costers-Van Steen M-H: Stove & Zn | Aestic Belgium | Rucanor N.V. | KADIMA LTD | World Botanical Products SPRL

Other related companies as Costers-Van Steen M-H: Stove & Zn | Aestic Belgium | Rucanor N.V. | KADIMA LTD | World Botanical Products SPRL

Costers-Van Steen M-H is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Grimbergen, België. De volledige naam van het bedrijf is Costers-Van Steen M-H, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07631622314. Het bedrijf Costers-Van Steen M-H bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 123,1850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 720,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 191,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Costers-Van Steen M-H zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Costers-Van Steen M-H is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Costers-Van Steen M-H is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Costers-Van Steen M-H, openstaande posities, locatie van Costers-Van Steen M-H op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Costers-Van Steen M-H is a company, that was registered 2011 in Grimbergen region, Belgium. Full name of company is Costers-Van Steen M-H, company assigned to the tax number BE07631622314. The company Costers-Van Steen M-H is located at the address: Brusselsesteenweg 123,1850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 720,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 191,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Costers-Van Steen M-H were not found.
The main activity of Costers-Van Steen M-H is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Costers-Van Steen M-H is not available. You also can look at reviews of Costers-Van Steen M-H, open positions, location of Costers-Van Steen M-H on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Costers-Van Steen M-H, Grimbergen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Costers-Van Steen M-H, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Costers-Van Steen M-H, Grimbergen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Costers-Van Steen M-H, employees, financial statistics.