Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA
Private companiesTransportation by Air • Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA

Contactgegevens Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Luikersteenweg 232-5,3500, België

Telefoon (phone): 011 28 45 45 011 28 45 45

Fax (fax): 011 28 35 35 011 28 35 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA
Products information Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04445587158
Ondernemingsnummer: 8235595703
Hoofdstad (capital): 185,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 677,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA
(Get full report from official database of BE for Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA
Addition kinds of activities for Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA

22980100. Kabels en vezelkabels | Ropes and fiber cables
35410300. Freesmachines | Milling machines
36340118. Broodroosters, elektrisch: huishoudelijk | Toasters, electric: household
36710206. Electron buizen, zendend | Electron tubes, transmitting
38429916. stofmaskers | Respirators
52610204. Zode | Sod
82310203. Militaire postbibliotheek | Military post library

Werken bij Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker/ inpakster - fruit - regio Assende - dagwerk (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar inpakkers om fruit te sorteren en in te pakken. Het gaat om een tijdelijke opdracht, dit vanaf woensdag 03/10 voor enkele weken. De uren zijn van maandag t.e.m. vrijdag van 7.00 - 15.36.

  • Planner (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dispatching van technische interventies. Orderverwerking in combinatie met back-up voor de uitgaande facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch onthaal. Je bent verantwoordelijk voor klachtenbehandeling. Je plant de opdrachten in voor de techniekers. Je hebt veel telefonische klantencontact via mail en telefoon. Je bent ook verantwoordelijk voor de facturatie van de verschillende serviceopdrachten.

  • Bulkoperator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken gemotiveerde arbeiders die op het logistiek terrein mee vrachtwagens vullen via silo's. Je krijgt een degelijke opleiding zodat je op termijn zelfstandig kunt werken. Dagdienst, bereid zijn om in 2-ploegen te werken.

  • Allround medewerker (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent actief in de opbouw van woningelementen. Hierbij sta je in voor de voorbereiding in de productiehal. Jouw takenpakket bestaat uit: - elektriciteitswerken - plaatsing van sanitairinstallatie - vloeren en plaatsen van gyprocwanden, gevelbekleding,... - algemene metaalbewerking - productie van ramen en deuren ...

  • HIGH POTENTIAL COMMERCIAL CUSTOMER SERVICE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Internationaal bedrijf Reeds ervaring binnen Customer Service Goede Franse kennis Ben je op zoek naar een functie in een internationale groep? Heb je ervaring als customer service medewerker en met Franstalige klanten? Kom je graag terecht in een zeer dynamische en hechte groep? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Samen met onze klant kijken wij uit naar een customer service medewerker met een vlotte kennis van het Frans. Je zal terechtkomen in een internationale groep, die geëvolueerd is naar een unieke en servicegericht bedrijf. Zij tellen meer dan 25 dynamische medewerkers in hun filiaal in Deurne, met een totaal van 180 medewerkers wereldwijd. In deze functie beheer je volledig zelfstandig een klantenportefeuille, een mix van Franstalige en Nederlandstalige klanten. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verlenen van deskundig advies aan klanten in allerlei sectoren. Aan de hand van een klantenanalyse bel je met klanten om de continuïteit van de verkooporders en leveringen te bevorderen. Je krijgt vragen die je klantgericht oplost en het verdere beheer van de bestellingen op jou neemt van A tot Z, waarbij je een nauwe samenwerking aangaat met interne afdelingen. Daarnaast speel je in op eventuele commerciële opportuniteiten bij jouw klanten. Kortom, een zeer afwisselende vacature.

  • Ervaren Vloerder industriële vloeren (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de afdeling vloersystemen is onze klant - een jong, dynamisch bouwbedrijf actief in totaalrenovatie- op zoek naar vakmannen: Als vloerder bestaat je takenpakket uit de volgende zaken: Je verzorgt het hele proces van voorbereiding tot afwerking. Je verwijdert bestaande kleding en voert het puin af. Je legt industriële en bedrijfsvloeren Je plaatst epoxy, gietvloeren, troffelvloeren, ...

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Moerkerke (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Moerkerke en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • STUDENTENJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • CHAUFFEURS (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DESUTTER GROUP

    Type: Vaste Job

    Desutter Group werft chauffeurs aan voor onmiddellijke indiensttreding wegens uitbreiding vloot.

Zoek naar antwoorden van Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA. Laat een reactie achter voor Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA. Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA. Leave a respond for Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA. Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA op de google maps. Adres en contacten Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA
Location of Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA on the google maps. Address and contacts of Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA: Lestarquy E SPRL | DVC S.A. | Satem N.V. | Wameter S.A. | Baron Security SA

Other related companies as Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA: Lestarquy E SPRL | DVC S.A. | Satem N.V. | Wameter S.A. | Baron Security SA

Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04445587158. Het bedrijf Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA bevindt zich op het adres: Luikersteenweg 232-5,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 185,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 677,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA, openstaande posities, locatie van Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA is a company, that was registered 2016 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA, company assigned to the tax number BE04445587158. The company Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA is located at the address: Luikersteenweg 232-5,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 185,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 677,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA were not found.
The main activity of Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA is not available. You also can look at reviews of Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA, open positions, location of Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bien L Groepspraktijk Tandheelkunde BVBA, employees, financial statistics.