Audrey Ingénierie SPRL

Contactgegevens Audrey Ingénierie SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Audrey Ingénierie SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Audrey Ingénierie SPRL

Regio (region): Liège 1 (Chênée), België

Adres (address): Place Joseph Willem 5,4032, België

Telefoon (phone): 04 365 87 00; 04 367 27 27; 04 355 10 10 04 365 87 00; 04 367 27 27; 04 355 10 10

Fax (fax): 04 366 02 77 04 366 02 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Audrey Ingénierie SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Audrey Ingénierie SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Audrey Ingénierie SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Audrey Ingénierie SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Audrey Ingénierie SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Audrey Ingénierie SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Audrey Ingénierie SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Audrey Ingénierie SPRL
Products information Audrey Ingénierie SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04360443115
Ondernemingsnummer: 7370422363
Hoofdstad (capital): 228,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 886,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Audrey Ingénierie SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Audrey Ingénierie SPRL
(Get full report from official database of BE for Audrey Ingénierie SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Audrey Ingénierie SPRL
Addition kinds of activities for Audrey Ingénierie SPRL

284301. Oliën en vetten | Oils and greases
13899916. Verwijdering van condensaat benzine uit veld (verzamelen) lijnen | Removal of condensate gasoline from field (gathering) lines
20320208. Mexicaans voedsel, nec: verpakt in blikjes, potten, enz. | Mexican foods, nec: packaged in cans, jars, etc.
22110302. Vaatdoeken | Dishcloths
30690801. Baby pacifiers, rubber | Baby pacifiers, rubber
34960000. Diverse vervaardigde draadproducten | Miscellaneous fabricated wire products
42210100. Lift opslag | Elevator storage
50940101. Bullion, edele metalen | Bullion, precious metals

Werken bij Audrey Ingénierie SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Audrey Ingénierie SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Audrey Ingénierie SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Audrey Ingénierie SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

  • Vrachtwagenmechanieker (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Desteldonk zijn we op zoek naar een vrachtwagenmechanieker - met doorgroeimogelijkheden om ploegverantwoordelijke te worden. • Onderhoudsoperaties of sneldienst interventies aan een voertuig uitvoeren • Motoren, versnellingsbakken , koppelingen, ophangingen, starters, ... vervangen of herstellen • Het voertuig testen en afstellen • Werkzaamheden aan zware bedrijfs- en vrachtwagens uitvoeren • Storingen opsporen en technische oplossingen bepalen voor het herstellen van het voertuig en de uitrustingen

  • Elektromecanicien (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie: Preventief onderhoud en herstelling van houtbewerkingsmachines Ondersteuning opstart nieuwe installaties Installatie van handling (rollenbanen, heftoestellen,…) Infrastructurele aanpassingswerken (vb. verlichting, stopcontacten, perslucht etc.)

  • Cnc-operator / frezer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Oudenaarde zoekt een CNC-operator /frezer (m/v) voor een bedrijf in de regio. In het bedrijf worden matrijzen voor tal van klanten op maat gemaakt. Je leest de plannen die zijn opgemaakt voor de aanmaak van nieuwe matrijzen. Je voert de instructies op het plan minitieus en correct uit. Daarbij ga je bijzonder nauwkeurig te werk, dit tot op 0,01 cm. Je programmeert de freesmachines en controleert de gefreesde stukken. Je zorgt ervoor dat de machine juist is ingesteld en start de productie op. Je bedient de machine. Je werkt deze stukken waar nodig bij met de techniek van draadvonken. Je zorgt voor een perfect afgewerkt eindproduct. Dit is een job met veel variatie. Routinematig werken is hier niet aan de orde.

  • Poetshulp Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Blasius-Boekel (SINT-BLASIUS-BOEKEL)

    Regio: SINT-BLASIUS-BOEKEL

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Metaalarbeider in daguren (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de voorbereidende metaalwerken: ponsen, boren, ontvetten .... Je leert alles ter plaatse aan, alle machines zijn conventioneel.

  • Psycholoog (M/V) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Totaalpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totaalpraktijk is een multidisciplinaire groepspraktijk gelegen in Destelbergen, op de grens met Gent. Onze therapeuten zijn werkzaam in volgende domeinen: podologie, dieetkunde, kinesitherapie, vroedkunde en psychotherapie. We zijn op zoek naar een zelfstandig psycholoog die onze huidige psycholoog kan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, dit van 01/11/2018 tot en met 30/04/2019 met de eventuele optie om nadien het team permanent te versterken. Je hebt relevante ervaring in het therapeutisch werken met volwassenen. Je heb een master in Psychologie en een langdurige therapieopleiding afgerond (of bent in opleiding). Je werkt op zelfstandige basis, aantal uren vrij te kiezen en in te vullen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

  • BESPARINGSCONSULENT (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: VAN ATGAERDEN PRODUCTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je kijkt na en berekent ook voor de klant wat ze direct substantieel kunnen besparen op hun lopende contracten van nutsvoorzieningen.

  • Jobstudent management assistant Care Talents (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat de General Manager bij in management en externe meetings (opmaken presentaties, notulering, opvolgen actieplannen,...).?Je ondersteunt haar bij de co?rdinatie van projecten en bij de communicatie van interne en externe informatie. Daarnaast ben je ook (mede-)verantwoordelijk voor: - het opmaken van attractieve powerpoints? - het vlekkeloos voorbereiden van aanbestedingen - voorbereiden van beurzen en activiteiten in overleg met Marketing - je beheert de inbox - ... Tot slot neem je ook het luik "personal" ter harte en ben jij d? persoon die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt voor de General Manager en haar gehele organisatie.?

Zoek naar antwoorden van Audrey Ingénierie SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Audrey Ingénierie SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Audrey Ingénierie SPRL. Laat een reactie achter voor Audrey Ingénierie SPRL. Audrey Ingénierie SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Audrey Ingénierie SPRL. Leave a respond for Audrey Ingénierie SPRL. Audrey Ingénierie SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Audrey Ingénierie SPRL op de google maps. Adres en contacten Audrey Ingénierie SPRL
Location of Audrey Ingénierie SPRL on the google maps. Address and contacts of Audrey Ingénierie SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Audrey Ingénierie SPRL Audrey Ingénierie SPRL: Amart SA | ROFA CERAMICS | WILDSTREAM NV | LA ROY | Alinco N.V.

Other related companies as Audrey Ingénierie SPRL: Amart SA | ROFA CERAMICS | WILDSTREAM NV | LA ROY | Alinco N.V.

Audrey Ingénierie SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Chênée), België. De volledige naam van het bedrijf is Audrey Ingénierie SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04360443115. Het bedrijf Audrey Ingénierie SPRL bevindt zich op het adres: Place Joseph Willem 5,4032. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 228,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 886,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Audrey Ingénierie SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Audrey Ingénierie SPRL is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Audrey Ingénierie SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Audrey Ingénierie SPRL, openstaande posities, locatie van Audrey Ingénierie SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Audrey Ingénierie SPRL is a company, that was registered 2018 in Liège 1 (Chênée) region, Belgium. Full name of company is Audrey Ingénierie SPRL, company assigned to the tax number BE04360443115. The company Audrey Ingénierie SPRL is located at the address: Place Joseph Willem 5,4032. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 228,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 886,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Audrey Ingénierie SPRL were not found.
The main activity of Audrey Ingénierie SPRL is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Audrey Ingénierie SPRL is not available. You also can look at reviews of Audrey Ingénierie SPRL, open positions, location of Audrey Ingénierie SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Audrey Ingénierie SPRL, Liège 1 (Chênée): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Audrey Ingénierie SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Audrey Ingénierie SPRL, Liège 1 (Chênée): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Audrey Ingénierie SPRL, employees, financial statistics.