AMERICAN ORTHODONTICS

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • AMERICAN ORTHODONTICS
Private companiesHealth Services • AMERICAN ORTHODONTICS

Contactgegevens AMERICAN ORTHODONTICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMERICAN ORTHODONTICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMERICAN ORTHODONTICS

Regio (region): Brasschaat, België

Adres (address): Leopoldslei 92,2930, België

Telefoon (phone): 03 651 99 45 03 651 99 45

Fax (fax): +32 (2) 973-55-87 +32 (2) 973-55-87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMERICAN ORTHODONTICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMERICAN ORTHODONTICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMERICAN ORTHODONTICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMERICAN ORTHODONTICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMERICAN ORTHODONTICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMERICAN ORTHODONTICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMERICAN ORTHODONTICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMERICAN ORTHODONTICS
Products information AMERICAN ORTHODONTICS

BTW identificatienummer (tax): BE08989257812
Ondernemingsnummer: 7372894287
Hoofdstad (capital): 395,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 148,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AMERICAN ORTHODONTICS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMERICAN ORTHODONTICS
(Get full report from official database of BE for AMERICAN ORTHODONTICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMERICAN ORTHODONTICS
Addition kinds of activities for AMERICAN ORTHODONTICS

299900. Petroleum en steenkoolproducten, niet inbegrepen | Petroleum and coal products, nec
359300. Vloeistofcilinders en actuatoren | Fluid power cylinders and actuators
17210201. Buitenkant commercieel schilderij aannemer | Exterior commercial painting contractor
17420000. Pleisterwerk, gips en isolatie | Plastering, drywall, and insulation
30691600. Rubberband | Rubber tape

Werken bij AMERICAN ORTHODONTICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMERICAN ORTHODONTICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMERICAN ORTHODONTICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMERICAN ORTHODONTICS. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent ploegbaas te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze magazijnen in Boom zijn we op zoek naar een Assistent Ploegbaas in afwisselende posten die zal helpen instaan voor de dagelijkse opvolging en organisatie ter ondersteuning van de ploegbaas. Jouw taken : Je staat in voor de planning van de dagelijkse magazijnactiviteiten. Je ziet toe dat deadlines behaald worden. Je staat in voor de opvolging van een kleine ploeg (10 tot 12-tal) operators (kwantiteit en kwaliteit). Je werkt mee op de werkvloer. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid in het magazijn. Je fungeert als voorbeeldfiguur voor de groep. Je ziet toe dat er volgens de procedures gewerkt wordt. Kenmerken van de functie: Je rapporteert aan de ploegbaas Je werkt in 2 posten (6 u – 14.30 u en 09.30 u – 18 u). Ervaring met of in het bezit zijn van een Reachtruck of Heftruck brevet is een meerwaarde.

  • Customer Care Agent (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het contactcenter bij een consumentenorganidatie zoeken wij dringend twee retention agents.

  • Inpakmedewerkers - 3 ploegen - Malle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Malle zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakkers. Je staat in voor het opvolgen van de machine, fouten opvolgen en rechtzetten, ... . Je werkt in een 3 ploegen systeem.

  • Tijdelijk Customer Service Medewerker (m/v/x) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan jij oproepen en e-mail vlot beantwoorden in het Nederlands & Engels? Streef jij naar een hoge klantentevredenheid? Dan ben jij wellicht de Customer Service Medewerker (m/v/x) die wij zoeken! Benieuwd naar jouw taken? Lees dan zeker verder! - Verwerken van outbound orders volgens de verschillende WMS systemen en procedures; - Behandelen van allerhande klantgerichte activiteiten; - Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders en zorgdragen voor een optimaal relatiebeheer met de klant tav operationele zaken met als doel de klanttevredenheid te verhogen; - Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; - Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden, rekening houdend met het belang van zowel de klant als de eigen organisatie; - Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijk gestelde vragen van de klant (leveringen, retours, transportproblemen, afwijkende condities, spoedorders, enz), na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan; - Het aanleveren van gegevens voor rapporteringen en KPI’s volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en).

  • Shunter XPO Logistics (rijbewijs CE voor transport op bedrijf) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant XPO Logistics te Zellik, een internationale speler in de logistiek, zijn wij op zoek naar een shunter. Je zorgt voor het aan- en afrijden van de vrachtwagens aan de laadkaaien. Je helpt mee met het laden en lossen.

  • Technieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Walem M/V (WALEM)

    Regio: WALEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (deeltijds - zelf te kiezen) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student verkoop naar regioshops regio Kust! (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Je bezoekt verschillende winkels en bedrijven in jouw eigen regio waar je het gebruik van cadeaubonnen toelicht en overtuigt hen van de meerwaarde van cadeubonnen. Je bepaalt zelf welke leuke winkels, bedrijven je aanspreekt om hieraan te kunnen deelnemen. Iedere werkdag sluit je af met een half uur administratief werk.

  • Gespierde mechanieker opleggers (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je sleutelt aan opleggers. Let op het betreft hier het fysiek zwaardere werk! Je staat in voor het vervangen van remblokken en rempotten, het vervangen wielen, kleine laswerken, de elektriciteit aanpassen, zaken uitlezen op computer,...

  • Technisch Adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Je werkzaamheden bestaan uit: het actief op zoek gaan naar prospecten; het opstellen van een accountplan; het opnemen van aanvragen; het opvolgen van offertes; het onderhouden van bestaande relaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een producent en leverancier van een alles wat te maken heeft met tooling voor de hout-, metaal- en kunststofindustrie. Het is een familiebedrijf dat zich onderscheidt door het ontwikkelen van innovatieve gereedschappen.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Antwerpen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1549795-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van AMERICAN ORTHODONTICS in sociale netwerken
Look for responds of AMERICAN ORTHODONTICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMERICAN ORTHODONTICS. Laat een reactie achter voor AMERICAN ORTHODONTICS. AMERICAN ORTHODONTICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMERICAN ORTHODONTICS. Leave a respond for AMERICAN ORTHODONTICS. AMERICAN ORTHODONTICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMERICAN ORTHODONTICS op de google maps. Adres en contacten AMERICAN ORTHODONTICS
Location of AMERICAN ORTHODONTICS on the google maps. Address and contacts of AMERICAN ORTHODONTICS

Andere gerelateerde bedrijven als come AMERICAN ORTHODONTICS AMERICAN ORTHODONTICS: Fleury Etienne BVBA | Busicom bvba BVBA | M + R Design International | DEC N.V. | ADR Construct BVBA

Other related companies as AMERICAN ORTHODONTICS: Fleury Etienne BVBA | Busicom bvba BVBA | M + R Design International | DEC N.V. | ADR Construct BVBA

AMERICAN ORTHODONTICS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Brasschaat, België. De volledige naam van het bedrijf is AMERICAN ORTHODONTICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08989257812. Het bedrijf AMERICAN ORTHODONTICS bevindt zich op het adres: Leopoldslei 92,2930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 395,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 148,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AMERICAN ORTHODONTICS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AMERICAN ORTHODONTICS is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMERICAN ORTHODONTICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMERICAN ORTHODONTICS, openstaande posities, locatie van AMERICAN ORTHODONTICS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AMERICAN ORTHODONTICS is a company, that was registered 1997 in Brasschaat region, Belgium. Full name of company is AMERICAN ORTHODONTICS, company assigned to the tax number BE08989257812. The company AMERICAN ORTHODONTICS is located at the address: Leopoldslei 92,2930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 395,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 148,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AMERICAN ORTHODONTICS were not found.
The main activity of AMERICAN ORTHODONTICS is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AMERICAN ORTHODONTICS is not available. You also can look at reviews of AMERICAN ORTHODONTICS, open positions, location of AMERICAN ORTHODONTICS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMERICAN ORTHODONTICS, Brasschaat: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMERICAN ORTHODONTICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMERICAN ORTHODONTICS, Brasschaat: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMERICAN ORTHODONTICS, employees, financial statistics.