Kids' Computer Club ASBL

Contactgegevens Kids' Computer Club ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kids' Computer Club ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kids' Computer Club ASBL

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): René Gobertlaan 31,1180, België

Telefoon (phone): 02 374 27 08 02 374 27 08

Fax (fax): 02 374 75 87 02 374 75 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kids' Computer Club ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kids' Computer Club ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kids' Computer Club ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kids' Computer Club ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kids' Computer Club ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kids' Computer Club ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kids' Computer Club ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kids' Computer Club ASBL
Products information Kids' Computer Club ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE02871246337
Ondernemingsnummer: 5883422851
Hoofdstad (capital): 257,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 523,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Kids' Computer Club ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kids' Computer Club ASBL
(Get full report from official database of BE for Kids' Computer Club ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kids' Computer Club ASBL
Addition kinds of activities for Kids' Computer Club ASBL

571300. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
07210401. Citrus grove teelt diensten | Citrus grove cultivation services
14790302. Rotszoutwinning | Rock salt mining
47319900. Vrachtvervoer regeling, nv | Freight transportation arrangement, nec
48320201. Leerzaam | Educational

Werken bij Kids' Computer Club ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kids' Computer Club ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kids' Computer Club ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kids' Computer Club ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - Bijverdienste (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingen. Zowel enkele dagen per week, als enkele voor- of namiddagen per week zijn een optie. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • Ergotherapeut geriatrisch support team en verpleegeenheid geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het zorgprogramma geriatrie van az groeninge telt diverse afdelingen: 4 acute geriatrische afdelingen, de geriatrische daghospitalisatie en een liaisonfunctie onder de vorm van een geriatrisch supportteam (GST). De functie is tweeledig: - Het geriatrisch suportteam faciliteert, geeft ondersteunend advies in functie van de geriatrische zorg aan de +75 jarige gehospitaliseerde patiënt, die niet verblijft op een geriatrische afdeling van het ziekenhuis. - Als ergotherapeut op de geriatrische verpleegeenheid sta je samen met je collega’s in voor de opvolging en de behandeling van de geriatrische patiënt en zijn mantelzorg. Als ergotherapeut - Screen je de mogelijkheden en beperkingen van de patiënt aan de hand van zorgvuldig geselecteerde interventies en gevalideerde observatieschalen, - Evalueer je de draaglast en draagkracht van de omgeving van de patiënt, - Vertaal je deze resultaten in acties en adviezen voor de patiënt en zijn mantelzorger in een eenvoudige taal, - Formuleer je op basis van je testing en observaties een professioneel ergotherapeutisch advies en/of behandelvoorstel naar de huisarts, geriater, neuroloog, psychiater, afdelingsverpleegkundige en/of collega’s paramedici, - Rapporteer je correct, tijdig en nauwkeurig je resultaten via het elektronisch patiëntendossier, - Coördineer je de werking van de geheugenkliniek vanuit je functie als ergotherapeut , - Participeer je actief in het multidisciplinaire team.

  • Multifunctionele magazijnbediende (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in Kapellen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Jouw takenpakket zal bestaanuit: Stockbeheer Transport plannen Verzenddocumenten Inventariseren Orderpicken Inspringen voor logistieke support op werven.

  • Commercieel bediende m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een publiciteitsfirma gelegen in Lommel. Om hun team te versterken, zoeken wij een commercieel bediende. Je bent verantwoordelijk voor: • Opmaken van een prospectielijst; • Voeren van telefoongesprekken met mogelijke klanten; • Maken van passende voorstellen; • Uitbouwen van een professionele relatie met je klanten; • Opvolgen van de klantentevredenheid;

  • VACATURE | Kalibratie en Maintenance Technieker | Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als C&M Technician ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van serviceactiviteiten op instrumenten bij onze klanten in België en Luxemburg. Je staat in voor kalibratie inspectie onderhoud en inventarisatie. ? Je voert interventies uit gedurende langere periodes bij hun klanten uit verschillende industrieën waarbij de nadruk ligt op kalibratie en onderhoud. ? Je biedt oplossingen aan voor eenvoudige storingen. ? Je werkt nauw samen in een team van Service Coördinatoren die instaan voor de planning en de opvolging van de serviceactiviteiten. ? Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig opmaken van de dagelijkse rapportering. ? Je onderhoudt een goede communicatie met klanten en hecht belang aan klantentevreden en rendement.

  • Calculator (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Analyseren en voorcalculeren van dossiers - Voorbereiden van technische dossiers - Onderhandelen met leveranciers - Opvolgen van offertes (1ste lijn) - Overdragen van dossiers naar het projectteam - Doorgroeimogelijkheid tot (Key) Account Manager

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoop (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Jouw taak bestaat uit volgende zaken: De winkel op orde houden; Het opvouwen van kledij; Kassawerk indien het drukker is; De winkel proper houden; Stocktelling; Rekken aanvullen; etc. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationale speler in de verkoop van kleding en accessoires. 

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Senior Process Engineer (HAZOP) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    De senior process Engineer is verantwoordelijk voor de opvolging en uitvoering van alle process engineering activiteiten tijdens uitvoeringh van de projecten. Tijdens concept: Evalueren van bestaande processen uitwerken van verschillende opties voor bestaande en nieuwe processen selecteren finale optie Tijdens basis ontwerp: opstellen van massa - en energiebalansen opzetten process flow diagrammen selecteren van de correcte materialen en leidingspecificaties dimensioneren van apparaten en instrumenten opstellen process datasheets uivoeren van hydraullische drukvalbeveiligingen en dimensioneren van de leidingen berekenen van overdrukbeveiligignen Verder neem je ook deel aan de veiligheidsevaluaties tijdens de verschillende stappen van het project. Je coördineert, doet de uitvoering en documentatie van de proces veiligheidstudies.

  • Buyer / Aankoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in de Aankoop van technisch materiaal en aannemingen. Ook het verbeteren van het huidige aankoopprocess behoort tot uw taak. Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (ruime) aankoopdienst. Gelegen in Brussel, makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van Kids' Computer Club ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Kids' Computer Club ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kids' Computer Club ASBL. Laat een reactie achter voor Kids' Computer Club ASBL. Kids' Computer Club ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kids' Computer Club ASBL. Leave a respond for Kids' Computer Club ASBL. Kids' Computer Club ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kids' Computer Club ASBL op de google maps. Adres en contacten Kids' Computer Club ASBL
Location of Kids' Computer Club ASBL on the google maps. Address and contacts of Kids' Computer Club ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Kids' Computer Club ASBL Kids' Computer Club ASBL: Reyns Ivan | Blancke BVBA | Home Sweet Home | Projekt Interieurinrichting BVBA | LINOTTE D SPRL

Other related companies as Kids' Computer Club ASBL: Reyns Ivan | Blancke BVBA | Home Sweet Home | Projekt Interieurinrichting BVBA | LINOTTE D SPRL

Kids' Computer Club ASBL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is Kids' Computer Club ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02871246337. Het bedrijf Kids' Computer Club ASBL bevindt zich op het adres: René Gobertlaan 31,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 257,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 523,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Kids' Computer Club ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kids' Computer Club ASBL is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kids' Computer Club ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kids' Computer Club ASBL, openstaande posities, locatie van Kids' Computer Club ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kids' Computer Club ASBL is a company, that was registered 2006 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is Kids' Computer Club ASBL, company assigned to the tax number BE02871246337. The company Kids' Computer Club ASBL is located at the address: René Gobertlaan 31,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 257,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 523,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Kids' Computer Club ASBL were not found.
The main activity of Kids' Computer Club ASBL is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Kids' Computer Club ASBL is not available. You also can look at reviews of Kids' Computer Club ASBL, open positions, location of Kids' Computer Club ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kids' Computer Club ASBL, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kids' Computer Club ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kids' Computer Club ASBL, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kids' Computer Club ASBL, employees, financial statistics.