ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL

Contactgegevens ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Roetaertstraat 144,1180, België

Telefoon (phone): 02 376 59 10 02 376 59 10

Fax (fax): 02 376 59 10 02 376 59 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL
Products information ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07670349121
Ondernemingsnummer: 7616241455
Hoofdstad (capital): 338,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 168,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL
(Get full report from official database of BE for ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL
Addition kinds of activities for ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL

203402. Gedroogde en ontwaterde vruchten | Dried and dehydrated fruits
208400. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten | Wines, brandy, and brandy spirits
20480206. Kelpmeel en pellets, bereid als diervoeder | Kelp meal and pellets, prepared as animal feed
20539909. Sponsartikelen, bakkerij: bevroren | Sponge goods, bakery: frozen
34410100. Vervaardigd constructiemetaal voor schepen | Fabricated structural metal for ships
62110104. Vloerhandelaars, veiligheid | Floor traders, security
86999901. Dierlijke humane samenleving | Animal humane society

Werken bij ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen in Lummen zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Magazijnier m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf te Tielt, zijn we op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor het klaarzetten van de bouwmaterialen voor de verschillende werven.

  • Magazijnier / Orderpicker (m/v) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Ternat zijn we op zoek naar dynamische Orderpicker/sorteerder (m/v). Als orderpicker/sorteerder, zorg je ervoor dat bestellingen en pakketen correct klaargezet worden en tijdig vertrekken voor verzending. Dit gebeurt hoofdzakelijk manueel. De te picken orders zijn zowel kleine producten als grotere stukken. Je werkt in teams van verschillende medewerker en dit in één van de verschillende ploegen. - Ochtend: 6u tot 14u - Nacht: 17u tot 1u Of halftijds: 9-14u of 3u tot 7u

  • LAGO zoekt | Redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Leuven en omgeving

  • Medewerker bediening (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor in de bediening. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • MICROSOFT DYNAMICS AX SPECIALIST (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Technische ervaring met Microsoft Dynamics AX No-nonsense Regio Kortrijk Voor onze klant, een toonaangevende leverancier van industriële projecten in regio Kortrijk, zijn wij vanuit Hays IT op zoek naar een Microsoft Dynamics AX specialist. Als Microsoft Dynamics AX specialist ben je, in nauwe samenwerking met de externe partner, verantwoordelijk voor alles wat betreft het ERP-pakket binnen de firma. Het is jouw verantwoordelijkheid om de beschikbaarheid en goede werking van het pakket te garanderen voor alle gebruikers. Je fungeert als schakel tussen de business en IT. In deze rol analyseer je de verschillende noden en vertaal je deze naar praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Waar mogelijk ontwikkel je zelf het nodige maatwerk. Bij te complexe zaken stuur je de externe consultants aan. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de ERP service desk en sta je in voor de nodige interne opleidingen voor alle ERP-software.

  • Kandidaat Rayonverantwoordelijke Brussel Zuid-Oost (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

  • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

  • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DB SHOPPING

    Type: Vaste Job

    De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

  • Reclame bedeler in De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

    Type: Werfreserve

    Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

Zoek naar antwoorden van ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL. Laat een reactie achter voor ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL. ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL. Leave a respond for ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL. ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL op de google maps. Adres en contacten ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL
Location of ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL on the google maps. Address and contacts of ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL: B & A Systems NV | Carrosserie Sanse BVBA | Cogneau S | Artimobili | CIT Engineering nv

Other related companies as ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL: B & A Systems NV | Carrosserie Sanse BVBA | Cogneau S | Artimobili | CIT Engineering nv

ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07670349121. Het bedrijf ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL bevindt zich op het adres: Roetaertstraat 144,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 338,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 168,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL, openstaande posities, locatie van ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL is a company, that was registered 2016 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL, company assigned to the tax number BE07670349121. The company ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL is located at the address: Roetaertstraat 144,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 338,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 168,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL were not found.
The main activity of ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL is not available. You also can look at reviews of ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL, open positions, location of ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABC BASIC SYSTEM, SBS SPRL, employees, financial statistics.