Vastiau-Godeau NV

Contactgegevens Vastiau-Godeau NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vastiau-Godeau NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vastiau-Godeau NV

Regio (region): Beersel (Alsemberg), België

Adres (address): Steenweg naar Halle 1,1652, België

Telefoon (phone): 02 383 06 00; 02 383 06 01; 02 383 06 37; 0800 945 12 02 383 06 00; 02 383 06 01; 02 383 06 37; 0800 945 12

Fax (fax): 02 383 06 30 02 383 06 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vastiau-Godeau NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vastiau-Godeau NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vastiau-Godeau NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vastiau-Godeau NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vastiau-Godeau NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vastiau-Godeau NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vastiau-Godeau NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vastiau-Godeau NV
Products information Vastiau-Godeau NV

BTW identificatienummer (tax): BE01728668212
Ondernemingsnummer: 2983032226
Hoofdstad (capital): 487,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 796,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Vastiau-Godeau NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vastiau-Godeau NV
(Get full report from official database of BE for Vastiau-Godeau NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vastiau-Godeau NV
Addition kinds of activities for Vastiau-Godeau NV

503203. Tegel- en kleiproducten | Tile and clay products
20759900. Sojabonen-oliefabrieken, niet inbegrepen | Soybean oil mills, nec
31449904. Sandalen, vrouwen | Sandals, women's
35630202. Robots voor industriële spuiten, schilderen, enz. | Robots for industrial spraying, painting, etc.
50519904. ingots | Ingots

Werken bij Vastiau-Godeau NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vastiau-Godeau NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vastiau-Godeau NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vastiau-Godeau NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een mechaniekers. Ben je op zoek naar een uitdagende job ? Heb je een goede technische kennis? Werk je graag in dagshiften? Dan is deze job misschien iets voor jou! Als mechanieker sta je voor volgende taken: - Snel en efficiënt oplossen van technische storingen op mechanisch vlak.. - Machines en installaties onderhouden.

  • Winkelmedewerker Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Kassawerk, aanvullen van goederen, op termijn maken van bestellingen, ontvangst goederen. Zelfstandig taken afwerken. Enthousiast zijn, willen werken, ook in het weekend In een klein team kunnen functioneren

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-IINTERIM GENK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ben je verantwoordelijk voor de  huishoudelijke taken bij je gezinnen.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: DE STRIJKMANDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Kruis 16u/ week (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Assebroek/ Sint-Kruis. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken, eventueel koken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Foodboxen | Hoboken & Kontich (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • Jobstudenten winkel Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studentenjob voor elke week op zaterdag en/of zondag, ook in de examenperiode's of blok. Taken: kassa-werk, controle self-pay systeem, rekken aanvullen Werkuren zaterdag tss 7u30-19u zondag tss 7u30 - 12u15 alseen feestdag op een zaterdag valt - volledige dag op 25/12 en 1/1 is de winkel gesloten

  • Administratief bediende expeditie (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Expeditie Je analyseert permanent de inkomende opdrachten en plant zo efficiënt mogelijk de leveringen aan de klanten. De keuze van de meest geschikte transporteur en beheersing van transportkosten zijn belangrijke aandachtspunten. Je streeft naar hoge klantentevredenheid, door het aanspreekpunt te zijn voor het magazijn, alsook het voortdurend opvolgen van de expedities. Transport Je controleert de transport aankoopfacturen t.o.v. overeengekomen tarieven. Je vraagt transportprijzen op voor lucht en zeevracht buiten de EU (buiten tarief). Administratie Je ondersteunt het administratieve team in zijn gevarieerde taakinhoud van import, export, verzending, douane en QC. Je voert vlot kleine boekhoudkundige taken uit.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • VERKOPER TELECOM (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: LINKO-SYSTEMS

    Type: Werfreserve

    We zijn op zoek naar een full time verkoopsmedewerker/klantenadviseur voor ons telenet center. Je zal enerzijds instaan voor het verkopen van hardware en accesoires, alsook de verkoop en de bijhorende service van alle telenet-abonnementen.

  • Flexi-job : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Flexijob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

Zoek naar antwoorden van Vastiau-Godeau NV in sociale netwerken
Look for responds of Vastiau-Godeau NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vastiau-Godeau NV. Laat een reactie achter voor Vastiau-Godeau NV. Vastiau-Godeau NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vastiau-Godeau NV. Leave a respond for Vastiau-Godeau NV. Vastiau-Godeau NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vastiau-Godeau NV op de google maps. Adres en contacten Vastiau-Godeau NV
Location of Vastiau-Godeau NV on the google maps. Address and contacts of Vastiau-Godeau NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vastiau-Godeau NV Vastiau-Godeau NV: HENAULT | Lammens Motors NV | FABRISAC sa SA | IFORI | KL INFORMATION SYSTEMS INTEGRATION

Other related companies as Vastiau-Godeau NV: HENAULT | Lammens Motors NV | FABRISAC sa SA | IFORI | KL INFORMATION SYSTEMS INTEGRATION

Vastiau-Godeau NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Beersel (Alsemberg), België. De volledige naam van het bedrijf is Vastiau-Godeau NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01728668212. Het bedrijf Vastiau-Godeau NV bevindt zich op het adres: Steenweg naar Halle 1,1652. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 487,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 796,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Vastiau-Godeau NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vastiau-Godeau NV is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vastiau-Godeau NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vastiau-Godeau NV, openstaande posities, locatie van Vastiau-Godeau NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vastiau-Godeau NV is a company, that was registered 2013 in Beersel (Alsemberg) region, Belgium. Full name of company is Vastiau-Godeau NV, company assigned to the tax number BE01728668212. The company Vastiau-Godeau NV is located at the address: Steenweg naar Halle 1,1652. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 487,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 796,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Vastiau-Godeau NV were not found.
The main activity of Vastiau-Godeau NV is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vastiau-Godeau NV is not available. You also can look at reviews of Vastiau-Godeau NV, open positions, location of Vastiau-Godeau NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vastiau-Godeau NV, Beersel (Alsemberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vastiau-Godeau NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vastiau-Godeau NV, Beersel (Alsemberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vastiau-Godeau NV, employees, financial statistics.