Claire Tondeleir BVBA

Contactgegevens Claire Tondeleir BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claire Tondeleir BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claire Tondeleir BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Van Noortstraat 10,2018, België

Telefoon (phone): 03 203 50 20 03 203 50 20

Fax (fax): 03 203 50 25 03 203 50 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claire Tondeleir BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claire Tondeleir BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claire Tondeleir BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claire Tondeleir BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claire Tondeleir BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claire Tondeleir BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claire Tondeleir BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claire Tondeleir BVBA
Products information Claire Tondeleir BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04724090576
Ondernemingsnummer: 6130065917
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 360,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Claire Tondeleir BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claire Tondeleir BVBA
(Get full report from official database of BE for Claire Tondeleir BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claire Tondeleir BVBA
Addition kinds of activities for Claire Tondeleir BVBA

208400. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten | Wines, brandy, and brandy spirits
396503. Fasteners | Fasteners
28440300. Parfums en colognes | Perfumes and colognes
32990400. Nonmetallic minerale statuary en andere decoratieve producten | Nonmetallic mineral statuary and other decorative products
34430804. Trogs, industrieel: metalen plaat | Troughs, industrial: metal plate
36949901. Armaturen, auto | Armatures, automotive
49539902. Dode dierenafvoer | Dead animal disposal
51310117. Synthetische stoffen, nec | Synthetic fabrics, nec

Werken bij Claire Tondeleir BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claire Tondeleir BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claire Tondeleir BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claire Tondeleir BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijds, tijdelijke laborant voor regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse medewerker voor het labo. Je bent binnen dit labo te Gent verantwoordelijk voor de verwerking van bloedzakjes (uitpakken, registreren, centrifugeren en sorteren). Jij zorgt er op die manier voor dat de stalen perfect verwerkt worden. Je krijgt een opleiding aan de start van de terwerkstelling en daarna werk je zelfstandig aan de verwerking. Je helpt bij het verwerken van de bloedzakjes: registratie in informaticasysteem, centrifugeren, wegen en etiketteren van producten. Je staat in voor het bereiden van bloedcomponenten uit volbloed.

  • Ateliermedewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een innoverend bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste arbeiders die in de houtsector willen werken. Je werkt in het atelier en staat in voor het maken van keukens, dressings, badkamers, haartwanden en maatmeubilair. Je kan het technisch plan goed interpreteren en monteert de gemaakte stukken van de productie.

  • Inpakker dagdienst met Heftruckattest (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC in Mol zoekt tijdelijke inpakmedewerkers, die in het bezit zijn van een heftruckattest. Je zal de afgewerkte producten inpakken zodat het op een veilige wijze naar de klant kan verzonden worden. Het betreft een voltijdse opdracht voor ongeveer één maand

  • Hoofdmagazijnier vaste nacht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer mooi bedrijf zijn wij op zoek naar een hoofdverantwoordelijke voor het magazijn. Je hebt een zeer ruim takenpakket en staat onder andere in voor: Het aansturen van de medewerkers en de taakverdeling en deze controleren. Controle van de ritten van de chauffeurs en deze ook opvolgen. Toezien en het strikt opvolgen van de hygiëne regels in het magazijn (verbod op eten en drinken). Veiligheid controleren van de medewerkers (bij het niet respecteren van deze regels moet men dit melden aan de preventieadviseur).

  • sorteermedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in groot regio Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste sorteermedewerkers voor het sorteren van 2de handskledij. Je zal instaan voor het manueel uitsorteren van textiel/kledij volgens kwaliteit.

  • Productieoperator weger (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Operator sta je in voor : Het volledig zelfstandig draaien van de lijn, uitvoeren van lotwissels, productwissels,... Het oplossen van technische problemen bij stilstand en uitvoeren van klein onderhoud. Het vontinu bewaken van de goede werking van de instalaties.

  • DRINGEND GEMOTIVEERDE POETSHULP (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Kleine huishoudelijke taken bij particuliere klanten met dienstencheques. Strijken, boodschappen doen, ramen zemen, was doen,...

  • Jobstudent verkoop secretariaat - periode kerstvakantie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Je gaat aan het werk ter ondersteuning van het verkoop secretariaat. Dit doe je door het beantwoorden van telefoons, mails en het verdelen van de post. Daarnaast sta je in voor algemene administratieve taken en inputwerk.

  • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

  • TECHNISCH COMMERCIEEL BEDIENDE HOUTBEWERKINGSMACHINES (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de dienst na verkoop van A tot Z in België. Je staat in voor het opnemen en verwerken van de telefonische meldingen. Je stelt gerichte vragen zodat je een eerste technische diagnose kan opmaken. Je coördineert de planning van de techniekers voor de installatie en depannage van machines. Je onderhoudt nauwe contacten met de techniekers op de baan.

  • Junior Information Security Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRAXION

    Type: Vaste Job

    Traxion lanceert jouw carrière Traxion bundelt de krachten van de beste Information Security-experts. En we hebben jong bloed en frisse ideeën nodig om verder te groeien. Lanceer je in een team dat dé waterdichte security-oplossingen voor grote organisaties bouwt. Waar jouw ideale positie zich binnen dat gestructureerde team precies bevindt? Ontdek het zelf tijdens je interactieve traineeship. Ga overal proeven en ervaar waar jouw expertise het best uitkristalliseert. Jouw ontdekkingstocht Als Security Trainee ga je langs Information Protection, Access Control Services, Identity & Access Management en Situational Awareness. Stuk voor stuk specifieke deelgebieden van Information Security. Ontdek in de praktijk waar jij het verschil kan maken. Van alle markten thuis Informationveiligheid is hot in kleine en (hele) grote bedrijven. Proef in je traineeship ook van de verschillende bedrijfsvormen. Van een gemoedelijke kmo- tot een veeleisende corporatesfeer. Verfijn je hard en soft skills. Weet wat verschillende klanten verwachten. En lever dé service die ze nodig hebben. Jonge honden Als junior heb je vooral een gezonde honger om snel en efficiënt van jouw mentoren te leren. Boekenkennis is prachtig. Maar de praktijkvaardigheden zijn pas echt van goudwaarde. En die leer je van Traxion-experts die de moeilijkste watertjes succesvol doorzwommen. Daarbij tonen ze je óók de leuke kanten van de job. Want Traxion … da’s work hard, play hard!

  • Garagist (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij nog op zoek naar een fulltime garagist met enkele jaren ervaring. Uit wat bestaat jouw takenpakket? Je zal instaan voor het onderhoud, de keuring, depannage, ombouw/reparaties van personenvoertuigen & bestelwagens. Na een tijdje zal je ook de tankwagens voor jouw rekening moeten nemen. Wat ga je dus exact moeten doen? Preventief onderhoud van onze wagens. Je zorgt voor een 'voorkeuren' en volgt hierna de keuring van de wagns op. Bij pannes ga je uitzoeken of de bestuurder dit zelf kan repareren of dat er een depannage nodig is. Je werkt in hecht team samen met de collega's en verantwoordelijke. Je zorgt voor de registratie van alle handelingen in de fiche van het voertuig. Op termijn zal dit takenpakket uitgebreid worden naar onze tankwagen.

Zoek naar antwoorden van Claire Tondeleir BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Claire Tondeleir BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claire Tondeleir BVBA. Laat een reactie achter voor Claire Tondeleir BVBA. Claire Tondeleir BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claire Tondeleir BVBA. Leave a respond for Claire Tondeleir BVBA. Claire Tondeleir BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claire Tondeleir BVBA op de google maps. Adres en contacten Claire Tondeleir BVBA
Location of Claire Tondeleir BVBA on the google maps. Address and contacts of Claire Tondeleir BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Claire Tondeleir BVBA Claire Tondeleir BVBA: Stuk-Cars Verholen NV | Anima GFX | Van Impe L | Alinco N.V. | Bindomatic

Other related companies as Claire Tondeleir BVBA: Stuk-Cars Verholen NV | Anima GFX | Van Impe L | Alinco N.V. | Bindomatic

Claire Tondeleir BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Claire Tondeleir BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04724090576. Het bedrijf Claire Tondeleir BVBA bevindt zich op het adres: Van Noortstraat 10,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 360,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Claire Tondeleir BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Claire Tondeleir BVBA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claire Tondeleir BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claire Tondeleir BVBA, openstaande posities, locatie van Claire Tondeleir BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Claire Tondeleir BVBA is a company, that was registered 2009 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Claire Tondeleir BVBA, company assigned to the tax number BE04724090576. The company Claire Tondeleir BVBA is located at the address: Van Noortstraat 10,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 360,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Claire Tondeleir BVBA were not found.
The main activity of Claire Tondeleir BVBA is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Claire Tondeleir BVBA is not available. You also can look at reviews of Claire Tondeleir BVBA, open positions, location of Claire Tondeleir BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claire Tondeleir BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claire Tondeleir BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claire Tondeleir BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claire Tondeleir BVBA, employees, financial statistics.