G.H. SAUVAGE SA

Contactgegevens G.H. SAUVAGE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G.H. SAUVAGE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

G.H. SAUVAGE SA

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Lombardstraat 29-31,1000, België

Telefoon (phone): +32 (83) 111-27-97 +32 (83) 111-27-97

Fax (fax): +32 (9) 533-24-57 +32 (9) 533-24-57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G.H. SAUVAGE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G.H. SAUVAGE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G.H. SAUVAGE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G.H. SAUVAGE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G.H. SAUVAGE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G.H. SAUVAGE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G.H. SAUVAGE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G.H. SAUVAGE SA
Products information G.H. SAUVAGE SA

BTW identificatienummer (tax): BE07717315673
Ondernemingsnummer: 2867675781
Hoofdstad (capital): 793,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 771,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in G.H. SAUVAGE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G.H. SAUVAGE SA
(Get full report from official database of BE for G.H. SAUVAGE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor G.H. SAUVAGE SA
Addition kinds of activities for G.H. SAUVAGE SA

7537. Reparaties voor auto-overbrenging | Automotive transmission repair shops
14469902. Blast sand mining | Blast sand mining
23940100. Canvas luifels en luifels | Canvas awnings and canopies
24219906. Timmerhout: ruw, gezaagd of geschaafd | Lumber: rough, sawed, or planed
27590701. Zakken, plastic: drukwerk, NSK | Bags, plastic: printing, nsk
28999927. Inkt of schrijfvloeistoffen | Ink or writing fluids
50859910. Vuurvast materiaal | Refractory material
51129908. Verkoop- en ontvangstboeken | Sales and receipt books

Werken bij G.H. SAUVAGE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G.H. SAUVAGE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G.H. SAUVAGE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G.H. SAUVAGE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker Waaslandhaven | 2 ploegen | snelle opstart | busvervoer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker of algemeen magazijnier zal je enerzijds instaan voor het verzamelen van goederen voor verschillende orders, anderzijds voor het wegzetten van goederen in het magazijn.

  • inpakker/productiemedewerkers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Inhouse Vandemoortele Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant, een gerenomeerd voedingsbedrijf, regio meetjesland, zoeken we gemotiveerde INPAKKERS/PRODUCTIEMEDEWERKERS. Je wordt opgenomen binnen de actieve poollijst van kandidaten en wordt in functie van de planning ingeschakeld in diverse afdelingen binnen de productie aan de hand van dagcontracten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Herk-de-stad, 16 uur per week in 2 gastgezinnen (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Herk-de-stad. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak,strijken, koken of voorbereiden van de maaltijden en boodschappen doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Enthousiaste huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Geel-Mol (19u of 30u) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, bromfiets of fiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Student carwash Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Zin om een centje bij te verdienen en tegelijkertijd met luxe auto's te werken? Lees vooral verder! Voor een van de grootste spelers in de automobielgroep zijn wij opzoek naar een student die iedere zaterdag beschikbaar is om in de carwash te werken. Je staat in voor het reinigen van de auto's zowel de buitenkant als de binnenkant. Aangezien het hier gaat over luxe wagens moet je dit uiteraard met de nodige zorg doen. Af en toe moeten de auto's ook verzet worden dus rijbewijs B is een absolute must!

  • Student klusjesman 1 dag per week (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    ben je een dag in de week vrij, steek je graag de handen uit de mouwen en verdien je graag een centje bij? je staat in voor algemene klusjes in het magazijn; schilderwerken, lampen vervangen,...

  • Ploegbaas Tuinaanleg (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: TUINEN DE BECKER

    Type: Vaste Job

    U wordt aangestuurd en werkt in nauw overleg met de projectleider/tuinarchitect. U staat in voor het uitvoeren van aanleg- onderhouds- en snoeiwerken. U beschikt meestal over 1 tot 2 medewerkers die u aanstuurt en begeleidt. U bewaakt de kwaliteit van het werk en het rendement van de werkploeg.

  • Hoofdverpleegkundige regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als hoofdverpleegkundigbinnen dit WZC: -  Vind je de zorg voor ouderen enorm belangrijk -  Is leidinggeven je niet vreemd en kan je goeddelegeren -  Kan je open en duidelijke communiceren met jeteam -        -  Motiveer en coach jij je collega’s om kwalitatievezorg toe te dienen     ,n  -  Je hebt een duidelijk beeld over wat je wilbereiken -        -  Ben je zelfstandig en kan je proactief werken Bedrijfsprofiel:  Het woonzorgcentrum is centraal maar rustig gelegen. Deomgeving bruist van het groen waardoor je toch een landelijk gevoel krijgt. Zestreven naar een persoonsgerichte zorg door met regionale en universitaireziekenhuizen, scholen en een centrale apotheek samen te werken.

  • IT Business Officer (m/v) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VANDAPOWER

    Type: Vaste Job

    Vandapower in Oosterzele produceert en verdeelt hoogwaardige componenten voor industriële batterijen. Vandapower is een sterk groeiend bedrijf met klanten in heel Europa en met opstartende activiteiten in de markten van Noord- en Zuid-Amerika. In deze rol ben je het contact tussen IT en de medewerkers in ons bedrijf met locaties in Oosterzele en Austin (Texas). Je werkt samen met sales, customer service, warehouse, procurement, finance en HR omtrent de opzet en het beheer van onze ondersteunende IT-oplossingen, zijnde Office 365 en Globis ERP. Je ondersteunt de ontwikkeling en implementatie van IT-oplossingen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken van nieuwe of veranderende processen en functionaliteiten. Je verbetert onze IT-oplossingen en onze rapporteringen (in Pentaho), en je beheert onze databases en maakt je lay-outs in Jasper Soft. Daarnaast onderhoud je de prestaties van onze SQL-database, en schrijf en optimaliseer je SQL- queries.

  • Webdeveloper (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: D&D distribution

    Type: Vaste Job

    Verdere ontwikkeling en uitbouw van… Uniek en innovatief webshop platform met B2B webshop + 100-tal B2C webshops gericht naar eindklanten, inclusief modules zoals een PC Configurator, supply selector, backend module, …  Server Configurator waarmee onze resellers een server systeem kunnen samenstellen, bestellen en nadien beheren Online platform voor IT verdelers met ticketing, beheer van documentatie, verkoop van recurring careplan-abonnementen, etc Koppelingen met ons cloud platform (zodat men vanaf de webshops cloudoplossingen zoals Office 365, Azure, … kan bestellen)  Koppelingen met ons ERP pakket en de ERP software van onze resellers

  • Gedreven telesales (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zeer goede verloning Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van G.H. SAUVAGE SA in sociale netwerken
Look for responds of G.H. SAUVAGE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor G.H. SAUVAGE SA. Laat een reactie achter voor G.H. SAUVAGE SA. G.H. SAUVAGE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G.H. SAUVAGE SA. Leave a respond for G.H. SAUVAGE SA. G.H. SAUVAGE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G.H. SAUVAGE SA op de google maps. Adres en contacten G.H. SAUVAGE SA
Location of G.H. SAUVAGE SA on the google maps. Address and contacts of G.H. SAUVAGE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come G.H. SAUVAGE SA G.H. SAUVAGE SA: Van Huele Recuperatie, Bouwmaterialen en -Promotie sprl | Lorphèvre Somatec SA | Buildindus NV | Omnisport SA | MEDATA

Other related companies as G.H. SAUVAGE SA: Van Huele Recuperatie, Bouwmaterialen en -Promotie sprl | Lorphèvre Somatec SA | Buildindus NV | Omnisport SA | MEDATA

G.H. SAUVAGE SA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is G.H. SAUVAGE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07717315673. Het bedrijf G.H. SAUVAGE SA bevindt zich op het adres: Lombardstraat 29-31,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 793,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 771,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in G.H. SAUVAGE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van G.H. SAUVAGE SA is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G.H. SAUVAGE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G.H. SAUVAGE SA, openstaande posities, locatie van G.H. SAUVAGE SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

G.H. SAUVAGE SA is a company, that was registered 2008 in Brussel region, Belgium. Full name of company is G.H. SAUVAGE SA, company assigned to the tax number BE07717315673. The company G.H. SAUVAGE SA is located at the address: Lombardstraat 29-31,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 793,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 771,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in G.H. SAUVAGE SA were not found.
The main activity of G.H. SAUVAGE SA is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of G.H. SAUVAGE SA is not available. You also can look at reviews of G.H. SAUVAGE SA, open positions, location of G.H. SAUVAGE SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over G.H. SAUVAGE SA, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G.H. SAUVAGE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G.H. SAUVAGE SA, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G.H. SAUVAGE SA, employees, financial statistics.