ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER

Particuliere bedrijvenHuismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels • ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER
Private companiesHome Furniture, Furnishings and Equipment Stores • ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER

Contactgegevens ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER

Regio (region): Overijse, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 416,3090, België

Telefoon (phone): 02 657 20 44 02 657 20 44

Fax (fax): 02 657 20 44 02 657 20 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER
Products information ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE04555450439
Ondernemingsnummer: 4706787109
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 743,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER
(Get full report from official database of BE for ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER
Addition kinds of activities for ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER

2892. explosieven | Explosives
3641. Elektrische lampen | Electric lamps
729911. Persoonlijke verzorgings- en opslagdiensten | Personal item care and storage services
12319904. Ondergrondse mijnbouw, antraciet | Underground mining, anthracite
20990100. stropen | Syrups
23950300. Decoratieve en nieuwigheidsteken: voor de handel | Decorative and novelty stitching: for the trade
33340100. Aluminium ingots en platen | Aluminum ingots and slabs
35770402. Verifiers, punch card | Verifiers, punch card
39319904. ocarina | Ocarinas

Werken bij ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch tekenaar (M/V) te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar. De functieomschrijving: Het uittekenen van plannen m.b.t. residentiele ventilatie Telefonisch klanten technische bijstand verlenen Klanten aan de balie helpen bij een probleem Ingeven van orders in het ERP-systeem Contact met klanten onderhouden Selecties en offertes opstellen en opvolgen Rapporteren aan de manager en director

  • Onderhoudstechnieker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hasselt, actief in industrieel en machine-onderhoud, zijn we op zoek naar onderhoudstechniekers/storingstechniekers, regio Limburg: Je wordt ingepland bij een klant, dit kunnen opdrachten van een jaar zijn, soms ettelijke jaren en sporadisch slechts enkele maanden Met jouw eigen camionette vertrek je van thuis uit naar de werkplaats, waar je instaat voor: Onderhoud aan productiemachines in zowel de chemische, de voedings-, de automotive- als de metaalsector  Storingen oplossen maar ook preventief onderhoud aan machines

  • poetshulp dienstencheques regio Nijlen - Lier - Kessel (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Nijlen - Lier -Kessel

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Opvelp, 8 uur per week (OPVELP)

    Regio: OPVELP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Opvelp. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • 1 HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • JobStudent Sales, Marketing and coaching (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een coole studentenjob binnen Sales en Marketing ? Sta je te popelen om je netwerk uit te breiden en je commerciële skills te boosten? Dan heeft Hurricane dé studentenjob die jij zoekt! Jij bent als Sales Promotor de belangrijkste schakel tussen het merk en de klant.Je spreekt consumenten proactief aan en maakt hen enthousiast* over het product dat jij die dag aan het demonstreren * bent. Je gaat zelfstandig* op pad, maar er staat altijd een ervaren team achter je om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kan doen én er plezier in hebt! Daarnaast krijg je altijd een professionele product- en verkooptraining . Deze studentenbaan staat mooi op je CV en je kan je netwerk binnen Sales en Marketing aanzienlijk uitbreiden. :)

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Verpleegkundige Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE TALENTS

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige moet je: - De dagelijkse zorg van de senioren op jouw nemen.  - Je collega's inspireren en motiveren om samen de individuele zorg voor elke bewoner te garanderen - Toezicht houden op de gezondheid van de bewoners - Ondernemend zijn en initiatief nemen ... Bedrijfsprofiel: Voor een prachtig woonzorgcentrum in Linkeroever zijn wij op zoek naar een verpleegkundige. Het woonzorgcentrum is vlot bereikbaar, dit zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De mooie grote tuin en huiselijke inrichting zorgen voor een warme en aangename sfeer in het woonzorgcentrum. 

  • Gemotiveerde apotheekassistent(e) - Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AFS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn steeds opzoek naar gemotiveerde apotheekassistenten - M/V Als apotheekassistent help je bij : - Het uitpakken en wegzetten van producten ; - Het afleveren van geneesmisselen met het nodige advies; - Het maken van magistrale bereidingen; - Het controleren van vervallen producten; - Het controleren en onderhouden van de toestellen.

  • toonbankverkoper m/v (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: SANITAIR & CV DE MEYER

    Type: Vaste Job

    dagelijks klanten begeleiden, technisch advies geven naar de juiste keuze van goederen offertes maken & opnemen van bestellingen aanvullen van goederen orde en netheid behouden in het magazijn

  • Thuisverpleegkundige op zelfstandige basis voor tewerkstelling op Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM WIM LEMMENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige verzorg je je patiënten bij hen thuis, daar waar ze zich het best voelen. Je bent voor hen een vertrouwd gezicht. Samen met je collega’s zorg je voor een professionele uitvoering van de benodigde verpleegtechnische zorgen en ben je er steeds voor je patiënten. Je bent verantwoordelijk voor een ronde en een aantal bijhorende patiënten op Linkeroever, Je staat in voor een deskundige en professionele verzorging van je patiënten in nauw overleg met de huisarts en de andere disciplines in de thuiszorg Je werkt heel zelfstandig en nauwkeurig, maar maakt ook deel uit van een team dat instaat voor kwalitatieve en integrale thuiszorg op maat. Je hebt een hart voor mensen en kan vertrouwen scheppen. Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan? Reageer dan snel door je CV en sollicitatiebrief te verzenden via email via deze knop! Je wordt dan snel gecontacteerd voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Hulp voor broodjes- en saladebar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BITE AND RIDE

    Type: Flexijob

    Wij vernieuwden onze shop van ons TOTAL-benzinestation. We zijn gestart met een gezellige eethoek voor slaatjes en broodjes onder de naam Bite and Ride. We zoeken mensen die via een flexijob een paar uur in de week willen meehelpen in de broodjeszaak. Liefst op een maandag-, woensdag- of vrijdagvoormiddag telkens van 9:00 tot 14:00.

Zoek naar antwoorden van ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER in sociale netwerken
Look for responds of ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER. Laat een reactie achter voor ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER. ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER. Leave a respond for ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER. ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER op de google maps. Adres en contacten ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER
Location of ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER on the google maps. Address and contacts of ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER: ORTHO-SHOP | De Zaeyer Henk BVBA | Neoc SA | Meynen Paul BVBA | Koffiekan B.V.B.A.

Other related companies as ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER: ORTHO-SHOP | De Zaeyer Henk BVBA | Neoc SA | Meynen Paul BVBA | Koffiekan B.V.B.A.

ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Overijse, België. De volledige naam van het bedrijf is ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04555450439. Het bedrijf ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 416,3090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 743,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER, openstaande posities, locatie van ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER is a company, that was registered 2009 in Overijse region, Belgium. Full name of company is ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER, company assigned to the tax number BE04555450439. The company ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER is located at the address: Brusselsesteenweg 416,3090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 743,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER were not found.
The main activity of ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER is not available. You also can look at reviews of ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER, open positions, location of ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER, Overijse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER, Overijse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER, employees, financial statistics.