A A A Europa Language School asbl ASBL

Contactgegevens A A A Europa Language School asbl ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A A A Europa Language School asbl ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A A A Europa Language School asbl ASBL

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Edith Cavellstraat 142 Bus 4,1180, België

Telefoon (phone): +32 (56) 359-23-87 +32 (56) 359-23-87

Fax (fax): +32 (16) 832-76-26 +32 (16) 832-76-26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A A A Europa Language School asbl ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A A A Europa Language School asbl ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A A A Europa Language School asbl ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A A A Europa Language School asbl ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A A A Europa Language School asbl ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A A A Europa Language School asbl ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A A A Europa Language School asbl ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A A A Europa Language School asbl ASBL
Products information A A A Europa Language School asbl ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE02765502929
Ondernemingsnummer: 5679901123
Hoofdstad (capital): 905,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 369,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A A A Europa Language School asbl ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A A A Europa Language School asbl ASBL
(Get full report from official database of BE for A A A Europa Language School asbl ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A A A Europa Language School asbl ASBL
Addition kinds of activities for A A A Europa Language School asbl ASBL

0132. Tabak | Tobacco
4013. Schakel- en terminaldiensten | Switching and terminal services
17990900. Voorbereiding van de bouwplaats | Building site preparation
23710201. Vachtbekleding, bont | Coat linings, fur
24480101. Lading containers, hout | Cargo containers, wood
59999926. Theatrale apparatuur en benodigdheden | Theatrical equipment and supplies
60610000. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions

Werken bij A A A Europa Language School asbl ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A A A Europa Language School asbl ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A A A Europa Language School asbl ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A A A Europa Language School asbl ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier vaste late ploeg (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote, gekende en internationale klant gelegen te Diegem zijn wij op zoek naar magazijniers (m/v) voor de vaste late ploeg. Dit voor lange termijn. Je taken: Orderpicken van kleine en grote stukken mbv scanner en papier; - Mezanine: kleine stukjes moeten in bakjes gelegd worden - Gelijkvloers: grote paletten voornamelijk met de HT De orderpicking verloopt op basis van codes Nauwkeurigheid is hierin ontzettend belangrijk

  • Productie Operator 2-ploegen of vaste nacht (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, gevestigd te Hamont, is één van de belangrijkste Europese kaarsenproducenten en is internationaal actief in verschillende marktsegmenten, zoals consumermarkt, horeca en religieuze markten. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar gemotiveerde productie operatoren en dit voor zowel 2 wisselende ploegen (6-14u en 14-22u) als voor de vaste nacht (22-6u). Als productie operator zorg je voor het instellen en ombouwen van de productiemachines. Je voert ook kleine onderhoudswerken uit.

  • Machinesteller (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productie bon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

  • Callcentermedewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong callcenter in Zaventem zijn wij op zoek naar 10 Nederlandstalige callagents. Je beheert de agenda's van de vertegenwoordigers en probeert deze zo goed mogelijk te vullen met afspraken. Je hebt een eerste ervaring opgedaan in de verkoop. Je bent op zoek naar een job op lange termijn!

  • Verkoopmedewerker bakkerij regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verkoopsector? Heb je een grote interesse in voeding en een passie voor alles wat met brood te maken heeft? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

  • Containerparkmedewerker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Vilvoorde gespecialiseerd in de recyclage van afvalstromen. We hebben een eigen containerdienst voor het plaatsen van afvalcontainers, zowel rolcontainers als afzetcontainers. Het afval verzamelen we in het recyclagecenter te Vilvoorde om het daar te verwerken. Hiervoor zoeken we een voltijdse containerparkmedewerker. Je staat de klanten bij met advies en hulp. Je bent verantwoordelijk voor de controle van binnenkomende afvalstoffen. Je voert beperkte controletesten uit en stelt niet-conformiteiten op. Je bent mede verantwoordelijk voor een veilige en ordelijke werkomgeving. Je wordt mee ingeschakeld in de brandinterventieploeg. Je werkt in een veranderend uurrooster De nodige opleidingen worden intern verzorgd.

  • Mecaniciens / machinebouwers - West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - In elkaar steken landbouwvoertuigen a.d.h.v. een plan - monteren leidingen hydraulica / pneumatica - kableren - bord aansluiten

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent (september) - Total Tessenderlo (autosnelweg richting Hasselt) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende studentenjob en weet je van aanpakken? Dan is een studentenjob als verkoper bij TOTAL Tessenderlo misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Tessenderlo (autosnelweg richitng Hasselt) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers (studenten). Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 3/5de regime tijdens de maand september en daarna tijdens de weekends. (+/-21 uur per week)

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Willebroek zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als inpakker/magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • ZELSTANDIG MAKELAAR MET BIV-NUMMER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: BRICKS IMMOBILIËN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkoopsbezoeken: rondleidingen, het geven van advies bij verkoop, onderhandelingen en opvolging van dossier tot akte. Prospectie: je gaat actief op zoek naar nieuwe eigendommen voor verkoop. Verhuurbezoeken: rondleidingen, selectie van kandidaten en opvolging van het dossier tot sleuteloverdracht. Ons team geeft je hierbij een uitgebreide ondersteuning.

  • Zaalmedewerker - kelner - flexijob Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klant en neemt bestellingen op met een glimlach. Bij vragen van onze klanten heb je een adviserende rol en speel je in op hun behoefte. Je vestigt de aandacht op suggesties of speciale aanbiedingen. Je noteert de bestellingen (gerechten, drank) en geeft ze in de kassa in. je draagt plateus met drank en de gerechten tot bij de klant Bij veeleisende klanten leg je de nodige diplomatie aan de dag. In onze zaal komt een divers cliënteel. Jij past je service aan op maat; van jong tot oud, van klein tot groot.

Zoek naar antwoorden van A A A Europa Language School asbl ASBL in sociale netwerken
Look for responds of A A A Europa Language School asbl ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A A A Europa Language School asbl ASBL. Laat een reactie achter voor A A A Europa Language School asbl ASBL. A A A Europa Language School asbl ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A A A Europa Language School asbl ASBL. Leave a respond for A A A Europa Language School asbl ASBL. A A A Europa Language School asbl ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A A A Europa Language School asbl ASBL op de google maps. Adres en contacten A A A Europa Language School asbl ASBL
Location of A A A Europa Language School asbl ASBL on the google maps. Address and contacts of A A A Europa Language School asbl ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come A A A Europa Language School asbl ASBL A A A Europa Language School asbl ASBL: Vanheusden BVBA | Horta NV | FOCILUX FOTO-VIDEO-DIGITAAL | Detournay | Smit SPRL

Other related companies as A A A Europa Language School asbl ASBL: Vanheusden BVBA | Horta NV | FOCILUX FOTO-VIDEO-DIGITAAL | Detournay | Smit SPRL

A A A Europa Language School asbl ASBL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is A A A Europa Language School asbl ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02765502929. Het bedrijf A A A Europa Language School asbl ASBL bevindt zich op het adres: Edith Cavellstraat 142 Bus 4,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 905,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 369,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A A A Europa Language School asbl ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A A A Europa Language School asbl ASBL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A A A Europa Language School asbl ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A A A Europa Language School asbl ASBL, openstaande posities, locatie van A A A Europa Language School asbl ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A A A Europa Language School asbl ASBL is a company, that was registered 2006 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is A A A Europa Language School asbl ASBL, company assigned to the tax number BE02765502929. The company A A A Europa Language School asbl ASBL is located at the address: Edith Cavellstraat 142 Bus 4,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 905,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 369,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A A A Europa Language School asbl ASBL were not found.
The main activity of A A A Europa Language School asbl ASBL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A A A Europa Language School asbl ASBL is not available. You also can look at reviews of A A A Europa Language School asbl ASBL, open positions, location of A A A Europa Language School asbl ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A A A Europa Language School asbl ASBL, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A A A Europa Language School asbl ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A A A Europa Language School asbl ASBL, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A A A Europa Language School asbl ASBL, employees, financial statistics.