Tirfor-Covadi SPRL

Contactgegevens Tirfor-Covadi SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tirfor-Covadi SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tirfor-Covadi SPRL

Regio (region): Amay, België

Adres (address): Rue du Nord Belge 3,4540, België

Telefoon (phone): 085 31 12 79 085 31 12 79

Fax (fax): 085 31 48 35 085 31 48 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tirfor-Covadi SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tirfor-Covadi SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tirfor-Covadi SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tirfor-Covadi SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tirfor-Covadi SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tirfor-Covadi SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tirfor-Covadi SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tirfor-Covadi SPRL
Products information Tirfor-Covadi SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06952941894
Ondernemingsnummer: 2939361572
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 209,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Tirfor-Covadi SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tirfor-Covadi SPRL
(Get full report from official database of BE for Tirfor-Covadi SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tirfor-Covadi SPRL
Addition kinds of activities for Tirfor-Covadi SPRL

596200. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators
10410202. Gouden ertsmalen | Gold ore milling
26720205. Etiketten (ongedrukt), gommateriaal: gemaakt van aangekochte materialen | Labels (unprinted), gummed: made from purchased materials
28130000. Industriële gassen | Industrial gases
28690105. Ethyleenglycolen | Ethylene glycols
50910704. Buitenboordmotoren | Outboard motors
51990603. Cadeaumanden | Gift baskets
76990504. Industriële machines en apparatuur reparatie | Industrial machinery and equipment repair

Werken bij Tirfor-Covadi SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tirfor-Covadi SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tirfor-Covadi SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tirfor-Covadi SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

  • Chauffeur C - Zeehaven (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Merelbeke zijn we op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het aan- en afvoeren van te recycleren metaal in de Gentse Zeehaven. Je zal voornamelijk binnen de haven rijden. Het laden en lossen doe je via kraanbediening op de vrachtwagen.

  • Commercieel Assistent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratief bediende en communicatief sterk? Adecco rekruteert momenteel een commercieel assistent (m/v) voor een firma regio Lier. Je taken bestaan uit: Administratieve ondersteuning aan de managers bij commerciële activiteiten Opvolging van communicatie in samenwerking met Marketing, winkels, leveranciers en klanten Opvolging van prijsstelling, promo's, forecasts, links naar de winkel Communicatie met Nederland Aansturen van 1 of 2 assistenten

  • Calculator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong en dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar een Calculator (M/V) Verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het voorbereiden en calculeren van inkomende prijsvragen. - Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van meetstaten. - Je voert technische berekeningen en kostprijscalculaties uit. - Je onderhoudt goede contacten met onze klanten, toeleveranciers en onderaannemers. - Je zorgt voor een vlotte dossieroverdracht naar de projectleiders.

  • Arbeider metaal - afvoer reachtruck Nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt samen met een collega aan de verpakkingslijn. Om beurt bedien je de verpakkingsmachine of verplaats je de goederen in het buitenmagazijn. Taken verpakkingsmachine: Piepschuim opleggen Machine voorzien van folie Folie op – nieuwe rol voorzien Eenvoudig machine bedienen Zelf horen/zien of de folie gescheurd is of als er iets misloopt Taken reachtruck: Moet de pak buiten zetten Moet zelf redeneren waar hij de pak zal zetten en geeft de locatie dan ook in in het computer (SAP systeem in de reachtruck) Er zijn plaatsen van  6 rijen na elkaar, andere plaatsen waar er maar 2 rijen achter elkaar zijn Is het een bestelling van maar 1 pak, best plaatsen waar er maar 2 rijen zijn, anders moet er bijvoorbeeld eerst 5 rijen verzet worden voor de juiste pak genomen kan worden Er wordt onderling beslist wie wanneer wat doet.

  • CHAUFFEUR C - DISTRIBUTIE (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur C zorg je voor het laden en vervoeren van de afgewerkte producten van ons magazijn naar onze klanten. Je plaatst de afgewerkte producten in bakken met een transpallet in de koelwagens. Bij de klanten haal je de gewenste zakken uit de vrachtwagen en leg je ze op de gewenste plaats. Dit zal gaan over een 20-tal posten per dag.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeilaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Sint-Truiden, 8 uur per week (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Sint-Truiden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • OPERATIONEEL PREVENTIEADVISEUR (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: ENERGIEF

    Type: Vaste Job

    Energief Energief als onderneming is in beweging. Waar Energief voornamelijk actief was in de multinationals als ondersteuning voor de interne preventiedienst of op projectbasis, breidt Energief nu zijn diensten uit naar de KMO's. Veiligheid en preventie voor de KMO. Zaakvoerders die optreden als preventieadviseur bijstaan met raad maar zeker en vooral ook met daad. Energief pakt zo de rol van preventieadviseur op zich voor de kleinere, startende ondernemingen en dit in alle sectoren. We dienen instrumenten aan om tot een gedegen en structrueel preventiebeleid te komen en voeren dit ook uit. Kijk gerust eens op www.energief.be Inhoud van de funtie Energief is op zoek naar zijn eerste werknemer. Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is. Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur. Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. Je zal ondermeer deze taken op jou nemen. : - uitvoeren risico-analyses op verschillende niveaus : - je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze tesamen met de verantwoordelijke bij de klant : - je voert kwaliteitvoortgangen uit : - je voert werkplekinspecties uit : - je implementeert VCA of een ander managementsysteem : - je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces : - je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant...

  • Mature onderhoudstechnieker HVAC (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Volgens een vooropgestelde planning doe je het onderhoud van verschillende HVAC toestellen: warmtepompen, airconditioning, ventilatie, sanitair, .. Je werkt volledig autonoom en bent in staat om tijdig te zien wanneer een toestel aan vervanging toe is. Door je klantgerichtheid ben je het visitekaartje van de firma en lever je proper werk af.

  • Electrical assembly supervisor (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Plannen van de werkzaamheden in samenspraak met planningsverantwoordelijke, projectleiding en Teamleader Mechanical Assembly. Opstellen van een detailplanning en de allocatie van het personeel naar de verschillende projecten en werven. Sturen en motiveren van de medewerkers binnen zijn team. Coördineren van de werfvoorbereidingen en beheren van de werfgereedschappen. Aanbrengen van ideeën i.v.m. met productie- en productverbeteringen en dit in samenwerking met zijn team. Feedback geven naar engineering i.v.m. fouten in schema’s. Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten binnen de afdeling. Waken over de veiligheid, de kwaliteit en de orde en netheid in zijn afdeling. Opvolgen/registreren van de realisaties (uren, …) Oplossen van storingen en onregelmatigheden in de productie. Opvolgen dat de onderdelen en materialen tijdig beschikbaar zijn. Beheer van de elektrisch installatie van BEP, inclusief de nodige keuringen, de nodige reparaties, … in samenspraak met de productie manager en projectmanagement. Het begrijpen, het kunnen uitvoeren en opvolgen van de nodige lanceringen voor de verschillende projecten aan de hand van de elektrische schema’s. Opvolgen van de expected returns per project en uitvoeren van de administratie voor terugname in het magazijn. Aansturen van een werkvoorbereider ten einde taken tijdig en correct uit te kunnen uitvoeren. Aansturen van onderaannemers die elektrische werken uitvoeren voor de projecten of aan de BEP facility. Medezeggenschap bij het selecteren van mensen die werken in detachering of op tijdelijke basis.

Zoek naar antwoorden van Tirfor-Covadi SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Tirfor-Covadi SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tirfor-Covadi SPRL. Laat een reactie achter voor Tirfor-Covadi SPRL. Tirfor-Covadi SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tirfor-Covadi SPRL. Leave a respond for Tirfor-Covadi SPRL. Tirfor-Covadi SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tirfor-Covadi SPRL op de google maps. Adres en contacten Tirfor-Covadi SPRL
Location of Tirfor-Covadi SPRL on the google maps. Address and contacts of Tirfor-Covadi SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Tirfor-Covadi SPRL Tirfor-Covadi SPRL: Van Damme Willy & Zn BVBA | Autorama NV | Hellemans | ADK-Vertalingen | Woningbouw Serruys-Lapere B.V.B.A.

Other related companies as Tirfor-Covadi SPRL: Van Damme Willy & Zn BVBA | Autorama NV | Hellemans | ADK-Vertalingen | Woningbouw Serruys-Lapere B.V.B.A.

Tirfor-Covadi SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Amay, België. De volledige naam van het bedrijf is Tirfor-Covadi SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06952941894. Het bedrijf Tirfor-Covadi SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Nord Belge 3,4540. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 209,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Tirfor-Covadi SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tirfor-Covadi SPRL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tirfor-Covadi SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tirfor-Covadi SPRL, openstaande posities, locatie van Tirfor-Covadi SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tirfor-Covadi SPRL is a company, that was registered 2018 in Amay region, Belgium. Full name of company is Tirfor-Covadi SPRL, company assigned to the tax number BE06952941894. The company Tirfor-Covadi SPRL is located at the address: Rue du Nord Belge 3,4540. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 209,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Tirfor-Covadi SPRL were not found.
The main activity of Tirfor-Covadi SPRL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Tirfor-Covadi SPRL is not available. You also can look at reviews of Tirfor-Covadi SPRL, open positions, location of Tirfor-Covadi SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tirfor-Covadi SPRL, Amay: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tirfor-Covadi SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tirfor-Covadi SPRL, Amay: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tirfor-Covadi SPRL, employees, financial statistics.