AFIM BUREAU IMMOBLIER

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • AFIM BUREAU IMMOBLIER
Private companiesTextile Mill Products • AFIM BUREAU IMMOBLIER

Contactgegevens AFIM BUREAU IMMOBLIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AFIM BUREAU IMMOBLIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

AFIM BUREAU IMMOBLIER

Regio (region): Charleroi (Gosselies), België

Adres (address): Place de la Station 5,6041, België

Telefoon (phone): 071 34 44 04 071 34 44 04

Fax (fax): 071 35 05 45 071 35 05 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AFIM BUREAU IMMOBLIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AFIM BUREAU IMMOBLIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AFIM BUREAU IMMOBLIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AFIM BUREAU IMMOBLIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AFIM BUREAU IMMOBLIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AFIM BUREAU IMMOBLIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AFIM BUREAU IMMOBLIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AFIM BUREAU IMMOBLIER
Products information AFIM BUREAU IMMOBLIER

BTW identificatienummer (tax): BE09630035400
Ondernemingsnummer: 2271118164
Hoofdstad (capital): 985,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 135,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AFIM BUREAU IMMOBLIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AFIM BUREAU IMMOBLIER
(Get full report from official database of BE for AFIM BUREAU IMMOBLIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor AFIM BUREAU IMMOBLIER
Addition kinds of activities for AFIM BUREAU IMMOBLIER

12410102. Exploratie, bitumineuze of bruinkoolwinning | Exploration, bituminous or lignite mining
24930401. Isolatieplaat, hardgedrukt | Insulating board, hard pressed
25420208. Lunchroom armaturen, behalve hout | Lunchroom fixtures, except wood
28699902. Antioxidanten, rubberen verwerking: cyclisch of acyclisch | Antioxidants, rubber processing: cyclic or acyclic
34299912. Zadelmakerij | Saddlery hardware
51310113. Nylon stukgoed, geweven | Nylon piece goods, woven

Werken bij AFIM BUREAU IMMOBLIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AFIM BUREAU IMMOBLIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AFIM BUREAU IMMOBLIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AFIM BUREAU IMMOBLIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur preventief onderhoud (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: TSG Belgium

    Type: Vervanging brugpensioen

    De kandidaat zal instaan voor het preventief onderhoud op de benzinestations. Preventief onderhoud houdt in dat de pompen jaarlijkse gecontroleerd moeten worden op juistheid van de afleverhoeveelheid. Tijdens het preventief onderhoud worden ook een aantal onderdelen gecontroleerd en vervangen indien nodig.

  • Voicepickers / Orderpickers voor Volvo Logistics Oostakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Volvo Group Logistics Services, wereldwijd distributiecentrum in Oostakker, zoeken wij magazijnmedewerkers: - Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (= voicepicking) - Je staat in voor het correct verpakken van de gepickte goederen - Je maakt deel uit van een hecht team van orderpickers: dagelijks worden de taken verdeeld - Je bent administratief sterk: je rapporteert en labelt correct en vlot - Je bent flexibel: je wordt ingeschakeld in verschillende picking processen: - herbevoorrading van de VOLVO magazijnen - herbevoorrading van dealers - (dringende) dagorders van dealers

  • Magazijnier grondstoffen M/V in Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afhankelijk van de nood van de organisatie zal je worden ingeschakeld als magazijnier grondstoffen of magazijnier productie. Als magazijnier grondstoffen ben je verantwoordelijk voor het afroepen van de vereiste hoeveelheden bulkgrondstoffen. Daarnaast sta je in voor het ontvangen, controleren, stockeren en intern distribueren van grondstoffen. Wanneer je wordt ingeschakeld als magazijnier productie ben je verantwoordelijk voor diverse interne transportwerkzaamheden. Enerzijds sta je in voor het tijdig afvoeren van (half-)afgewerkte producten vanuit de inpakafdeling naar het magazijn. Anderzijds sta je in voor diverse aanvoer werkzaamheden waar onder vb. bevoorraden van de inpakafdeling met diverse hulp- en verpakkingsmaterialen. Buiten de dag uren ben je verantwoordelijke voor het samenstellen en het verzend klaarmaken van paletten met afgewerkte producten teneinde een tijdige uitlevering aan klanten te realiseren.

  • Huishoudhulpen dienstenchequebaan (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: DCB PALLIETER

    Type: Dienstenchequebaan

    Het bieden van huishoudhulp bij verschillende gezinnen in de regio van Borgloon.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Moerkerke - Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Jobstudent zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij jobstudenten die als zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

  • Proces and Data Analist - Petrochemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na de implementatie van een nieuw ERP-systeem blijkt dat informatieflows geen betrouwbare data opleveren. Als resultaat van die procesoefening wil het bedrijf in samenspraak met operationele experten en IT: Processen verbeteren, aligneren over terminals/regio's waar mogelijk Kwalitatieve informatie flows opzetten : one single version of the truth Systemen beter enten op het proces Taak beschrijving Administratieve ondersteuning van werk-sessies: bij het hertekenen van bedrijfsprocessen binnen volgende domeinen: Opslag inquiry tot orderverwerking product & leverancierskeuze, contracteren tot bestelbon generatie en leveranciersbeheer Project beheer & lifecycle digitalisatie van documenten : aanmaak en volgen van de order/financiële flow voorraadbeheer Het vertalen van de processen naar informatie flows Data-extractie vanuit bestaande systemen om te matchen naar de informatie flows Data-analyse Mappen van processen naar data-flows en systemen Uitschrijven van verbeter behoeften in rapportering en systemen naar in- en output en presentatievorm (bv. Schermopdeling, schermvolgorde)

  • Werkvoorbereider met IT-achtergrond - Regio Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Affiniteit voor de Bouwsector? En meer specifiek de niche 'Afwerking'? Dan kan je maar beter meteen solliciteren om deel uit te maken van één van de beste teams in Vlaanderen. Lees hier meer over ons aanbod: Je werkt graag ondersteunend in de bouw, waar je instaat voor de voorbereiding van meerdere projecten. Je hebt een voeling voor IT en vormt een team met het tekenbureau. Op deze manier bereid je de productie voor op administratief vlak en sta je in voor de opvolging van de productieactiviteiten van verschillende projecten. Daarnaast sta je ook in voor de opmaak van orders voor inkoop, productie en logistiek en maak je materiaalstaten op. Je geeft technisch advies aan de klant. De firma werkt met een extern tekenbureau en de werkvoorbereider moet alle plannen analyseren en voorbereiden, ... Kortom, je regelt alles i.v.m. de werven van binnenuit. Om de functie optimaal te kunnen uitvoeren krijg je de nodige interne en externe opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

  • Verkoper Bloemenwinkel - Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

  • Elektromechanieker (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Zwijndrecht, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • ZAALMEDEWERKER CATERING (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vacature als zaalmedewerker ben je een spring in 't veld. De voornaamste taken die je zal uitvoeren zijn: Opbouw van het evenement waarbij je oog hebt voor detail. Vlekkeloze bediening van onze koning " de klant". Afruimen van de tafels en buffetten zodat iedereen steeds in een nette omgeving kan genieten. Na de service afbouw van het evenement met nog steeds dezelfde grote glimlach als bij de opbouw.

  • Freelance jobcoach regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: BE THE WELLBEING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance jobcoach bij Be The Wellbeing, coach je mensen rond vraagstukken over hun loopbaan. Omdat wij een holistische visie nastreven, zijn wij op zoek naar jobcoaches die naast een professionele achtergrond ook uit hun eigen opgebouwde ervaring kunnen putten. Je maakt deel uit van een team, maar werkt zelfstandig je trajecten af. Je hebt een eigen netwerk en plant daarbij ook je eigen agenda. Je maakt gebruik van je eigen methodieken en beheert je eigen groeithema’s als coach. Je staat in voor een vlekkeloze administratie van jouw dossiers. Je neemt 4 keer per jaar deel aan een intervisie ochtend met het team. In onze teammeetings mag je versterking van je werk en ontwikkeling verwachten. Uiteraard heb je affiniteit met de arbeidsmarkt en school je jezelf geregeld bij. Omdat het je passie is om met mensen te werken en hen te zien groeien, blijf je je coachingskills verscherpen.

Zoek naar antwoorden van AFIM BUREAU IMMOBLIER in sociale netwerken
Look for responds of AFIM BUREAU IMMOBLIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor AFIM BUREAU IMMOBLIER. Laat een reactie achter voor AFIM BUREAU IMMOBLIER. AFIM BUREAU IMMOBLIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AFIM BUREAU IMMOBLIER. Leave a respond for AFIM BUREAU IMMOBLIER. AFIM BUREAU IMMOBLIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AFIM BUREAU IMMOBLIER op de google maps. Adres en contacten AFIM BUREAU IMMOBLIER
Location of AFIM BUREAU IMMOBLIER on the google maps. Address and contacts of AFIM BUREAU IMMOBLIER

Andere gerelateerde bedrijven als come AFIM BUREAU IMMOBLIER AFIM BUREAU IMMOBLIER: EUROBOX CONTINENTAL NV | Suys M | Sociaal-Culturele Vereniging van Vlaamse Liberale Vrouwen | Allimp S.A. | Papageno

Other related companies as AFIM BUREAU IMMOBLIER: EUROBOX CONTINENTAL NV | Suys M | Sociaal-Culturele Vereniging van Vlaamse Liberale Vrouwen | Allimp S.A. | Papageno

AFIM BUREAU IMMOBLIER is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Charleroi (Gosselies), België. De volledige naam van het bedrijf is AFIM BUREAU IMMOBLIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09630035400. Het bedrijf AFIM BUREAU IMMOBLIER bevindt zich op het adres: Place de la Station 5,6041. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 985,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 135,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AFIM BUREAU IMMOBLIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AFIM BUREAU IMMOBLIER is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AFIM BUREAU IMMOBLIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AFIM BUREAU IMMOBLIER, openstaande posities, locatie van AFIM BUREAU IMMOBLIER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AFIM BUREAU IMMOBLIER is a company, that was registered 2017 in Charleroi (Gosselies) region, Belgium. Full name of company is AFIM BUREAU IMMOBLIER, company assigned to the tax number BE09630035400. The company AFIM BUREAU IMMOBLIER is located at the address: Place de la Station 5,6041. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 985,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 135,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AFIM BUREAU IMMOBLIER were not found.
The main activity of AFIM BUREAU IMMOBLIER is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AFIM BUREAU IMMOBLIER is not available. You also can look at reviews of AFIM BUREAU IMMOBLIER, open positions, location of AFIM BUREAU IMMOBLIER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AFIM BUREAU IMMOBLIER, Charleroi (Gosselies): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AFIM BUREAU IMMOBLIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AFIM BUREAU IMMOBLIER, Charleroi (Gosselies): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AFIM BUREAU IMMOBLIER, employees, financial statistics.