ETN. FRANZ COLRUYT NV

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • ETN. FRANZ COLRUYT NV
Private companiesTextile Mill Products • ETN. FRANZ COLRUYT NV

Contactgegevens ETN. FRANZ COLRUYT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETN. FRANZ COLRUYT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETN. FRANZ COLRUYT NV

Regio (region): Halle, België

Adres (address): Edingensesteenweg 196,1500, België

Telefoon (phone): 02 360 10 40; 016 23 44 99 02 360 10 40; 016 23 44 99

Fax (fax): 02 360 02 07 02 360 02 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETN. FRANZ COLRUYT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETN. FRANZ COLRUYT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETN. FRANZ COLRUYT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETN. FRANZ COLRUYT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETN. FRANZ COLRUYT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETN. FRANZ COLRUYT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETN. FRANZ COLRUYT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETN. FRANZ COLRUYT NV
Products information ETN. FRANZ COLRUYT NV

BTW identificatienummer (tax): BE09289184570
Ondernemingsnummer: 9259246826
Hoofdstad (capital): 650,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 177,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ETN. FRANZ COLRUYT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETN. FRANZ COLRUYT NV
(Get full report from official database of BE for ETN. FRANZ COLRUYT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETN. FRANZ COLRUYT NV
Addition kinds of activities for ETN. FRANZ COLRUYT NV

355201. Machines en uitrusting voor het bereiden van vezel- en garenbereiding | Fiber and yarn preparation machinery and equipment
14110304. Vulkanische steen, dimensie-steengroeven | Volcanic rock, dimension-quarrying
26750104. Waterdicht karton: gemaakt van aangekochte materialen | Waterproof cardboard: made from purchased materials
28420106. Schoonmaakmakers | Paint and wallpaper cleaners
38260102. Waterstof-ion apparatuur, colorimetric | Hydrogen ion equipment, colorimetric
55510302. Zeilboten, unpowered | Sailboats, unpowered
87139902. Lucht digitale beeldvorming | Aerial digital imaging

Werken bij ETN. FRANZ COLRUYT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETN. FRANZ COLRUYT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETN. FRANZ COLRUYT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETN. FRANZ COLRUYT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur/Q-Check MONTAGE m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Meten, testen, controleren van een grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. - Opsporen van mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten. - Organiseert zelf zijn werk in het aangewezen domein. - Bestudeert en analyseert de gegevens. - Bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. - Kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. -Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. - Maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. - Registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. - Zelfstandig opsporen van de oorzaken van montagemoeilijkheden door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. - Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. - Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. - Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. - Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • Inpakker Chocolade - 2 ploegen te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een fantastisch bedrijf te Lokeren, actief in de voeding, zijn we op zoek naar een inpakker (m/v).  Je komt terecht in een uitdagende functie in een jonge, dynamisch groeiende KMO met een familiale werksfeer waar trots, goed gevoel, wij samen, gelijkwaardigheid en respect de kernwaarden zijn. Je kan jezelf volledig vinden in de missie van het bedrijf:  “Make people happy” Als inpakker sta jij in voor de volgende taken: Chocolade figuren en lolly’s inpakken Aanvoeren van verpakkingsmateriaal Kwaliteitscontrole aan de lijn Reinigen van de lijnen, machines en directe omgeving (vloer) Bij technische problemen de verantwoordelijke verwittigen Afwassen van gebruikte materialen Verloning: € 13.03 per uur + VP: €0,50/ u - LP: €0,58 /u Bedrijfsprofiel: Een modern chocoladebedrijf te Lokeren.

  • Pistoolspuiter (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de goede afwerking voor het spuiten van ramen en deuren in hout.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Tielen (TIELEN)

    Regio: TIELEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van meer dan 270 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Student Tentenopbouw (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een stevige tentenbouwer. Hij/zij zal instaan voor de opbouw van tenten op verschillende locaties en evenementen.

  • Magazijnier herfstvakantie (357/18170) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor een groothandel in vuurwerk gelegen te Kapellen zijn wij op zoek naar magazijnier M/V. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen via pickinglijsten. Je voorziet het vuurwerk van een gebruiksaanwijzing.

  • Receptioniste / administratief bediende (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving - Je verwerkt de dagelijkse post. - Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. - Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. - Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem - Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen - Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten - Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • Assistent monteur liften (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur mechanische montage help je de monteur bij de installatie van nieuwe liften. Je bent een belangrijke schakel in de montage van liften, samen met de monteur zorg je ervoor dat de liften tijdig en kwalitatief geïnstalleerd worden. Na voldoende kennis van je job en ervaring zal je op termijn kunnen doorgroeien als monteur voor de montage van liften.

  • Trainer Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van ETN. FRANZ COLRUYT NV in sociale netwerken
Look for responds of ETN. FRANZ COLRUYT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETN. FRANZ COLRUYT NV. Laat een reactie achter voor ETN. FRANZ COLRUYT NV. ETN. FRANZ COLRUYT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETN. FRANZ COLRUYT NV. Leave a respond for ETN. FRANZ COLRUYT NV. ETN. FRANZ COLRUYT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETN. FRANZ COLRUYT NV op de google maps. Adres en contacten ETN. FRANZ COLRUYT NV
Location of ETN. FRANZ COLRUYT NV on the google maps. Address and contacts of ETN. FRANZ COLRUYT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ETN. FRANZ COLRUYT NV ETN. FRANZ COLRUYT NV: Cofisim SA | Joy & Adventure | Bewilux BVBA | Desco-De Swaef Constructie & Onderhoud | Loetzweb

Other related companies as ETN. FRANZ COLRUYT NV: Cofisim SA | Joy & Adventure | Bewilux BVBA | Desco-De Swaef Constructie & Onderhoud | Loetzweb

ETN. FRANZ COLRUYT NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Halle, België. De volledige naam van het bedrijf is ETN. FRANZ COLRUYT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09289184570. Het bedrijf ETN. FRANZ COLRUYT NV bevindt zich op het adres: Edingensesteenweg 196,1500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 650,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 177,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ETN. FRANZ COLRUYT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETN. FRANZ COLRUYT NV is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETN. FRANZ COLRUYT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETN. FRANZ COLRUYT NV, openstaande posities, locatie van ETN. FRANZ COLRUYT NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ETN. FRANZ COLRUYT NV is a company, that was registered 1989 in Halle region, Belgium. Full name of company is ETN. FRANZ COLRUYT NV, company assigned to the tax number BE09289184570. The company ETN. FRANZ COLRUYT NV is located at the address: Edingensesteenweg 196,1500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 650,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 177,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ETN. FRANZ COLRUYT NV were not found.
The main activity of ETN. FRANZ COLRUYT NV is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ETN. FRANZ COLRUYT NV is not available. You also can look at reviews of ETN. FRANZ COLRUYT NV, open positions, location of ETN. FRANZ COLRUYT NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETN. FRANZ COLRUYT NV, Halle: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETN. FRANZ COLRUYT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETN. FRANZ COLRUYT NV, Halle: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETN. FRANZ COLRUYT NV, employees, financial statistics.