Warnimont Confiserie

Contactgegevens Warnimont Confiserie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Warnimont Confiserie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Warnimont Confiserie

Regio (region): Wemmel, België

Adres (address): Koningin Elisabethlaan 19,1780, België

Telefoon (phone): 02 460 62 00 02 460 62 00

Fax (fax): 02 460 67 32 02 460 67 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Warnimont Confiserie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Warnimont Confiserie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Warnimont Confiserie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Warnimont Confiserie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Warnimont Confiserie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Warnimont Confiserie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Warnimont Confiserie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Warnimont Confiserie
Products information Warnimont Confiserie

BTW identificatienummer (tax): BE08169952392
Ondernemingsnummer: 9208984375
Hoofdstad (capital): 854,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 755,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Warnimont Confiserie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Warnimont Confiserie
(Get full report from official database of BE for Warnimont Confiserie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Warnimont Confiserie
Addition kinds of activities for Warnimont Confiserie

417399. Bus terminal en service faciliteiten, nec | Bus terminal and service facilities, nec
24210102. Plafond timmerhout, gekleed | Ceiling lumber, dressed
24990105. Strijkplanken, hout | Ironing boards, wood
27890203. Bewerken van boeken, kaarten of papier | Edging books, cards, or paper
28369900. Biologische producten, behalve diagnostische, nec | Biological products, except diagnostic, nec
31619902. aktetassen | Briefcases
32290707. Reflectoren voor verlichtingsapparatuur, geperst of geblazen glas | Reflectors for lighting equipment, pressed or blown glass
34439912. Raket transport behuizingen | Rocket transportation casings
35520104. Kaartkleding, textielmachines | Card clothing, textile machinery
37140305. Stuurinrichting, motorvoertuig | Steering mechanisms, motor vehicle

Werken bij Warnimont Confiserie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Warnimont Confiserie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Warnimont Confiserie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Warnimont Confiserie. Looking for open vacancies in other companies

  • Koeltechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    onderhoud en herstel van technische klimaat- en koelsystemen zelfstandig en nauwkeurig werken je werkt binnnen en buiten je werkt op verplaatsing je werkt bij hoge en lage temperaturen

  • Administratief en Logistiek Bediende 80% te Beerse m/v (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dagelijks beheer van Labkasten via kanbankaartjes systeem Aanmaken van bestellingen in het computersysteem Ontvangen, uitpakken, verdelen en stockeren van goederen Ophalen afval (glas, solventen, divers) en aanvullen van het leeggoed Verdelen persoonlijke pakketten voor eindgebruikers Proper en netjes laten van de afzetplaats Medium (uitpakken, registreren, opslaan) Certificatenbeheer Etiketteren van grondstoffen Inschrijven van data in logboeken RVS materiaal voorbereiden Diverse administratieve taken Diverse labo-ondersteunende taken Controleren van vervaldata van grondstoffen/mobiele fasen Bestellingen beheren op vraag van eindgebruikers

  • Orderpickers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

  • Assistent broedmeester (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor: * inkomende broedeieren: het ingaan van de broedeieren in de broedmachines en het opstarten van het broedproces * Medeverantwoordelijk voor het broedproces, dit betekent dat je het broedproces mee helpt opvolgen door middel van nauwkeurige opvolging van alle parameters tijdens het broeden * kleine technische storingen probeer je eigenhandig te herstellen en je probeert te anticiperen om storingen zoveel mogelijk te vermijden * Je staat in het voor de dagelijkse opstart en opvolging van onze schouw-overleglijn en je stuurt het team van medewerkers aan die deze machine bedienen.

  • Vrachtwagenchauffeur C-CE (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen in regio Limburg er dienen een 20 à 25-tal klanten per dag beleverd te worden

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Munsterbilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MUNSTERBILZEN)

    Regio: MUNSTERBILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent M/V maand oktober fotocovers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grafisch vormgevingsbureau in centrum Gent zoekt Adecco een jobstudent M/V voor het maken van fotocovers, om van 9/10 tem 26/10 fulltime te werken. Takenpakket: Je helpt mee met het maken van fotocovers voor verschillende soorten smartphones. Dit doe je samen met onze collega in de productie. Je print de gevraagde foto van de klant op een ijzeren plaatje door gebruik te maken van een verwarmde pers. Vervolgens plak je dit op de cover. Ook pak je de bestellingen in en doe je de nodige administratie zodat het product naar het juiste adres vertrekt.

  • STUDENT: Sinterklaas + helpers (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Sint-Pieters-Leeuw en Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die op 11 november willen helpen op een Sinterklaas-event. Sint-Pieters-Leeuw: 1 Sinterklaas en 2 helpers Groot-Bijgaarden: 1 Sinterklaas en 2 helpers Taken: - kindjes ontvangen en animeren - geschenkjes uitdelen - spelletjes spelen met de kindjes

  • Technisch Tekenaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • Computer Recruitment Services - Database Modeler with TFS (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    NK 384 Database Modeler; Banking, Brussels Background The department that ensures the support of bank's business strategy with efficiency, reliability and security in mind is looking for an experienced Database Modeler. Role We are seeking a highly motivated individual with strong Data Model Administration skills. You must be self-motivated and have the experience, personality, and passion to support developers and designers. You will be part of the Component and Data Management team who has a transversal role acting as a service desk for the designers and the developers. The team mainly performs configuration and data management activities for projects and maintenances. It also has a gatekeeper role, reviewing all naming convention and databases standards and ensuring they are compliant with configuration management good practices. The Component Management team is spread over 3 locations (Brussels, Paris, and London) with on average 12 team members. This position is based in Brussels. Job description The main focus of the work will be in conducting operational activity, providing data modeling subject matter expertise, and maintenance of a catalogue of the information assets. Generate and deploy DDLs in the respective environments. Insure compliance with established standards, policies, and performance guidelines. Focus on customers. Strives to exceed customer expectations and metrics. Builds strong relationships with customers. Deliver Quality Results Stays focused, overcoming distractions and obstacles to achieve goals Carries out assignments with thoroughness, accuracy and attention to detail. Act Ethically Act in accordance with the bank's values Act as a Team Player Develops and maintains productive working relationships with team members Actively shares information and expertise Support Change and Innovation Maintains a positive attitude in response to change and uncertainty. Effectively handles shifting demands and multiple priorities. Continually looks for ways to streamline processes, reduce costs and accomplish goals. Profile Please note you must have the following in order to be considered: Experience with TFS Experience with software configuration management Be proactive Qualifications: Specific qualifications for the Data Modeler position include: At least 5 years of experience in IT industry Must have professional experience performing logical and physical data modeling, using industry standard tools such as Computer Associate's AllFusion Data Modeler (Erwin), ER studio, or MEGA/HOPEX Must have professional experience with data models and data modeling (Data dictionary, data management standards, and data model best practices) Knowledge of relational databases (DB2, Sybase, and/or SQL Server) with regards to physical data structure design Knowledge of SQL Ability to conduct data modeling sessions with business users and technical staff, which includes conveying complex ideas both verbally and in written form. Nice to have: Experience with Software Development Life Cycle (SDLC) Mainframe background will be a plus (JCL, REXX, Changeman, Endevor...) Experience using Microsoft Office suite including Word, Excel, Access, Etc. Experience using a Service Desk Skills in one of the following... ...

Zoek naar antwoorden van Warnimont Confiserie in sociale netwerken
Look for responds of Warnimont Confiserie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Warnimont Confiserie. Laat een reactie achter voor Warnimont Confiserie. Warnimont Confiserie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Warnimont Confiserie. Leave a respond for Warnimont Confiserie. Warnimont Confiserie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Warnimont Confiserie op de google maps. Adres en contacten Warnimont Confiserie
Location of Warnimont Confiserie on the google maps. Address and contacts of Warnimont Confiserie

Andere gerelateerde bedrijven als come Warnimont Confiserie Warnimont Confiserie: Jodocy I | DOMOTRIC BVBA | Devriese-De Vriendt | Ticket BBL Travel | Multimedia Productions Benelux BVBA

Other related companies as Warnimont Confiserie: Jodocy I | DOMOTRIC BVBA | Devriese-De Vriendt | Ticket BBL Travel | Multimedia Productions Benelux BVBA

Warnimont Confiserie is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Wemmel, België. De volledige naam van het bedrijf is Warnimont Confiserie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08169952392. Het bedrijf Warnimont Confiserie bevindt zich op het adres: Koningin Elisabethlaan 19,1780. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 854,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 755,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Warnimont Confiserie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Warnimont Confiserie is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Warnimont Confiserie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Warnimont Confiserie, openstaande posities, locatie van Warnimont Confiserie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Warnimont Confiserie is a company, that was registered 1992 in Wemmel region, Belgium. Full name of company is Warnimont Confiserie, company assigned to the tax number BE08169952392. The company Warnimont Confiserie is located at the address: Koningin Elisabethlaan 19,1780. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 854,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 755,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Warnimont Confiserie were not found.
The main activity of Warnimont Confiserie is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Warnimont Confiserie is not available. You also can look at reviews of Warnimont Confiserie, open positions, location of Warnimont Confiserie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Warnimont Confiserie, Wemmel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Warnimont Confiserie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Warnimont Confiserie, Wemmel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Warnimont Confiserie, employees, financial statistics.