A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA

Contactgegevens A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Industrieweg 70,8800, België

Telefoon (phone): 051 22 93 62; 051 20 20 52 051 22 93 62; 051 20 20 52

Fax (fax): 051 24 50 23; 051 24 73 00 051 24 50 23; 051 24 73 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA
Products information A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09724792480
Ondernemingsnummer: 6427520751
Hoofdstad (capital): 720,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 523,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA
(Get full report from official database of BE for A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA
Addition kinds of activities for A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA

2491. Houtbescherming | Wood preserving
3671. Electron buizen | Electron tubes
32730000. Klaarbeton | Ready-mixed concrete
34829907. Shot, lead | Shot, lead
39499906. Handschoenen, sport en atletiek: boksen, handbal, enz. | Gloves, sport and athletic: boxing, handball, etc.
75390000. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec

Werken bij A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Medewerker (m/v) in kader van een zwangerschapsvervanging. Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Menen. Tot jouw takenpakket als Administratief Medewerker regio Menen behoort: je verwerkt de orders; je volgt levertermijnen op; je staat in contact met klanten omtrent de abonnementen, prijzen, offertes en openstaande bestellingen; je maakt offertes op of past deze aan waar nodig; je verwerkt klachten, retours en eventuele verzendingsproblemen; je ondersteunt de vertegenwoordiger waar nodig; je verzorgt het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Plaatser ramen (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, even een pauze. Tijd om van de skyline te genieten. Aan je voeten ligt de stad…dubbel en dik genieten met dit mooie weer… Ja, je moet wel wat lef hebben om deze job te doen! Samen met je collega’s bevind je je regelmatig in hogere sferen. Dagelijks gaan jullie op pad om bij particuliere of commerciële gebouwen ramen en/of balustrades te plaatsen. Dit zowel in aluminium als PVC. Verder ga je alles op een drager plaatsen en vastzetten, dichten, stutten, stijlen en lijsten assembleren en aan metselwerk bevestigen. Je technisch inzicht komt daarbij goed van pas. Alsook je goesting om buiten te werken, want tussen muren zitten is echt niets voor jou! Dit is echt een job waar jij als vakman veel plezier aan beleefd… De pauze is om…terug aan de slag!

  • vertegenwoordiger (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt onze ambassadeur in de regio van je woonplaats. Dit betekent: Je ontwikkelt een eigen klantenportefeuille door te prospecteren bij hoofdzakelijk particulieren en in mindere mate bij professionele klanten met het doel een afspraak te maken voor een demo. Tijdens de demo identificeer je de behoeften van de klant en overtuig je hem op een enthousiaste en vriendelijke manier van de voordelen van onze veiligheidsoplossingen. Bij verkoop spreek je een datum van installatie af die je zelf verzorgt. Je realiseert je verkopen op basis van eigen prospectie en afspraken komende uit marketingacties. Je verzorgt de dienst na verkoop.

  • HUISHOUDHULP VOOR SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Sint Martens Latem.

  • Huishoudhulp (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING DILSEN-STOKKEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen aan huis in het kader van dienstencheques. Dit omvat o.a. schoonmaken (inclusief ramen), wassen, strijken, kleine naaiwerken en bereiden van maaltijden. Je voert deze taken uit in de regio Dilsen-Stokkem.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Vrachtwagentechnieker (183-399) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij die collega die samen met onze klant de schouders eronder wil zetten en vind je het een uitdaging om te werken in een servicegerichte, professionele omgeving en branche? Dan maken we graag kennis met je! Onze klant is een Truck-dealer actief in Nederland en België. Voor hun vestiging in Dendermonde zijn ze op zoek naar vrachtwagentechniekers: zowel ervaren diagnosetechniekers als schoolverlaters met een diploma autotechnieken. Volledig zelfstandig repareren van voertuigen. Deze reparatiewerkzaamheden betreffen o.a. motor, aandrijflijn, remmen en elektriciteit Onderhoudswerkzaamheden en controlebeurten uitvoeren, gebruikmakend van de bestaande procedures Verrichten van montagewerkzaamheden ten behoeve van in- en opbouw van accessoires Het uitvoeren van APK-keuringen, ijken van tachografen en het verrichten van specifieke werkzaamheden volgens gehaalde certificaten

  • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Belfius West-Brabant

    Type: Vaste Job

    Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

  • HR Officer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als HR administrator is jouw rol een mix van administratie en HR. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen Je staat in voor de maandelijkse loonverwerking van de bedienden Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van personeelsdossiers Je plant de opleidingen in en volgt ze verder op Je maakt contracten op en zorgt voor verlengingen  Je voert algemene administratieve taken uit en biedt ondersteuning bij onthaal en telefonie Je assisteert bij de organisatie van personeelsevents Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende speler in de ICT wereld.

  • Diëtiste/voedingsconsulente (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Massagetherapeut(e) flexijob (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: GO WELL

    Type: Flexijob

    Om ons team in de behandelingen te versterken zijn we op zoek naar een Massagetherapeut(e)

Zoek naar antwoorden van A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. Laat een reactie achter voor A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. Leave a respond for A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA op de google maps. Adres en contacten A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA
Location of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA on the google maps. Address and contacts of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA: Printpoint | DFDS TRANSPORT NV | Heerschap R | ACSA 92 N.V. | Guido Dumon

Other related companies as A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA: Printpoint | DFDS TRANSPORT NV | Heerschap R | ACSA 92 N.V. | Guido Dumon

A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09724792480. Het bedrijf A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA bevindt zich op het adres: Industrieweg 70,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 720,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 523,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, openstaande posities, locatie van A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA is a company, that was registered 2000 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, company assigned to the tax number BE09724792480. The company A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA is located at the address: Industrieweg 70,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 720,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 523,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA were not found.
The main activity of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA is not available. You also can look at reviews of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, open positions, location of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, employees, financial statistics.