Loriers G SPRL

Contactgegevens Loriers G SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Loriers G SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Loriers G SPRL

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Rue Hullos 40,4000, België

Telefoon (phone): 04 224 48 44; 0475 52 84 49 04 224 48 44; 0475 52 84 49

Fax (fax): 04 224 48 54 04 224 48 54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Loriers G SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Loriers G SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Loriers G SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Loriers G SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Loriers G SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Loriers G SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Loriers G SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Loriers G SPRL
Products information Loriers G SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09523468017
Ondernemingsnummer: 6414062500
Hoofdstad (capital): 110,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 800,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Loriers G SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Loriers G SPRL
(Get full report from official database of BE for Loriers G SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Loriers G SPRL
Addition kinds of activities for Loriers G SPRL

26740102. Verzending van zakken of zakken, inclusief multiwall en heavy duty | Shipping bags or sacks, including multiwall and heavy duty
35590702. Machines en uitrusting voor het terugtrekken van banden | Tire retreading machinery and equipment
73590504. Verhuur van mobiele communicatie apparatuur | Mobile communication equipment rental
75199903. Mobiele kantoren en commerciële eenheden, verhuur | Mobile offices and commercial units, rental
80820000. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services

Werken bij Loriers G SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Loriers G SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Loriers G SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Loriers G SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatbewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als plaatbewerker.

  • stapelaar/consolidatie (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van De Velde Lingerie te Wichelen zoekt voor zijn distributiecentrum een stapelaar/ medewerker consolidatie. Jouw taak is tweeledig de mensen die zorgen voor het scannen van de verzendingen te ondersteunen, van karton te voorzien, bakken wegzetten,... de te verzenden pakketten sorteren en stapelen op paletten en klaarmaken voor verzending (in folie wikkelen)

  • Flex chauffeur C/CE (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur? Ben je op (rust)pensioen, ben je zelfstandige in bijberoep of ben je gewoon op zoek naar een leuke bijverdienste? Wij hebben opdrachten in gans Limburg bij verschillende soorten (transport) bedrijven voor chauffeurs C en CE. Zoek je iets vast voor één of meerdere dagen per week of wil je op meerdere plaatsen ingezet worden voor af en toe eens een opdracht? Bij ons is alles mogelijk.

  • vertegenwoordiger (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor actieve prospectie met doel een lange termijn relatie opbouwen met je klanten. Bestaande klanten begeleiden en ondersteunen bij de verkoop van het uitgebreide assortiment. Realiseren van verkoop doelstellingen en melden van eventuele afwijkingen. Een aantal administratieve taken: klantencontracten registreren in het systeem behandeling van diverse e-mails offertes opstellen en onderhandelen over prijsafspraken.

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • jobstudent - allround medewerker (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: BELLE & MOI

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud van de fabriek en de toonzaal.

  • Beenhouwer-verkoper Bio-Planet Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BIO-PLANET Destelbergen

    Type: Vaste Job

    Als beenhouwer-verkoper werk je samen met verschillende verkopers. Je maakt ons kwaliteitsvlees klaar voor verkoop en je maakt bereidingen. Je zet ook bestellingen klaar. Je zorgt voor het dagelijkse onderhoud van de beenhouwerij volgens de hygiënische voorschriften. Je staat in voor een vlotte bediening van onze klanten en dankzij je degelijke productkennis kan je hen altijd gericht informeren. Met je commerciële ingesteldheid draag je bij tot de optimale klantgerichte service die we nastreven.

  • VERANTWOORDELIJKE COMMERCIAL PRINT (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: INNI group

    Type: Vaste Job

    Je stuurt twee kleine teams van de afdeling commercial print aan. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van de productieplanning van deze teams. Je kent je prioriteiten en zorgt ervoor dat wijzigingen vlot in de planning worden opgenomen. Je voert analyses uit aan de hand van productiecijfers en werkt mee aan het kwaliteitsplan binnen productie. Je volgt de orders in onderaanneming nauw op en bent hun eerste aanspreekpunt. Daarnaast ben je de rechterhand van de operations managers.

  • Sales & Marketing manager (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: IC-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

  • Leidinggevende Inspecteur/Inspectrice professionele schoonmaak regio Antwerpen - ref. 674 (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: GOM HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Als teamleider schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn in Vlaanderen. Voor deze functie werk je enkel in de provincie Antwerpen. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers In deze functie Rapporteer je aan de Districtsmanager

  • chefkok (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BELFLEUR

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het dagdagelijks gebeuren van de keuekenwerkzaamheden. Je werkt zelf actief mee in de keuken als kok. je kan zelfstandig werken maar ook in team. je kan je collega's sturen. kennis van warme kant koude kant en desserts is ene must! je bent gemotiveerd, flexibel, gevoel voor ritme, je gaat 100% voor de gast!

  • Freelance Senior Projectleider Industriële / Residentiële Renovatie (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Group Suerickx levert hoog kwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Om die immense projecten tot een goed einde te brengen, zijn we op zoek naar collega’s die zichzelf overstijgen. Binnen Group Suerickx hebben we verschillende business units met elk hun eigen specialisatie (betonrenovatie, dakwerken, vloersystemen, gevelrenovatie, terrasrenovatie, straalwerken, schilderwerken, …) Als Senior Projecleider ben je, in samenwerking met de Project Manager, verantwoordelijk voor de kwalitatieve en veilige uitvoering van de projecten: Bijwonen van werfvergaderingen Opmaken van uitvoeringsdossiers Briefen, coachen en opvolgen van teamleaders, arbeiders en operationele ploegen Verzorgen van de werf- en projectadministratie en plaatsen van logistieke orders Nauwgezet opvolgen van de projecten en rapporteren aan de Project Manager Dagelijkse de nacalculatie van de werven opvolgen Overleg en input geven voor vordering staten Opleveren van projecten in het bijzijn van de klant

Zoek naar antwoorden van Loriers G SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Loriers G SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Loriers G SPRL. Laat een reactie achter voor Loriers G SPRL. Loriers G SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Loriers G SPRL. Leave a respond for Loriers G SPRL. Loriers G SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Loriers G SPRL op de google maps. Adres en contacten Loriers G SPRL
Location of Loriers G SPRL on the google maps. Address and contacts of Loriers G SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Loriers G SPRL Loriers G SPRL: Montré-Laga | VRIJE SCHOOL TER STREPE | Degrande N.V. | Simons Bulk Storage N.V. | Schokkele William

Other related companies as Loriers G SPRL: Montré-Laga | VRIJE SCHOOL TER STREPE | Degrande N.V. | Simons Bulk Storage N.V. | Schokkele William

Loriers G SPRL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is Loriers G SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09523468017. Het bedrijf Loriers G SPRL bevindt zich op het adres: Rue Hullos 40,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 110,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 800,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Loriers G SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Loriers G SPRL is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Loriers G SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Loriers G SPRL, openstaande posities, locatie van Loriers G SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Loriers G SPRL is a company, that was registered 1985 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is Loriers G SPRL, company assigned to the tax number BE09523468017. The company Loriers G SPRL is located at the address: Rue Hullos 40,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 110,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 800,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Loriers G SPRL were not found.
The main activity of Loriers G SPRL is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Loriers G SPRL is not available. You also can look at reviews of Loriers G SPRL, open positions, location of Loriers G SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Loriers G SPRL, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Loriers G SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Loriers G SPRL, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Loriers G SPRL, employees, financial statistics.