J. VAN WICHELEN (EISENMANN)

Contactgegevens J. VAN WICHELEN (EISENMANN): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J. VAN WICHELEN (EISENMANN): address, phone, fax, email, website, opening hours

J. VAN WICHELEN (EISENMANN)

Regio (region): Zemst, België

Adres (address): Guldenboomlaan 7,1980, België

Telefoon (phone): 015 61 31 47; 015 61 33 48 015 61 31 47; 015 61 33 48

Fax (fax): 015 61 81 42 015 61 81 42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J. VAN WICHELEN (EISENMANN): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J. VAN WICHELEN (EISENMANN)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J. VAN WICHELEN (EISENMANN)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J. VAN WICHELEN (EISENMANN), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J. VAN WICHELEN (EISENMANN). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J. VAN WICHELEN (EISENMANN), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J. VAN WICHELEN (EISENMANN). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J. VAN WICHELEN (EISENMANN)
Products information J. VAN WICHELEN (EISENMANN)

BTW identificatienummer (tax): BE03499938964
Ondernemingsnummer: 1529815673
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 767,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in J. VAN WICHELEN (EISENMANN) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J. VAN WICHELEN (EISENMANN)
(Get full report from official database of BE for J. VAN WICHELEN (EISENMANN))

Aanvulling soorten activiteiten voor J. VAN WICHELEN (EISENMANN)
Addition kinds of activities for J. VAN WICHELEN (EISENMANN)

2841. Zeep en andere wasmiddelen | Soap and other detergents
3721. vliegtuig | Aircraft
25110503. Magazijnrekken: hout | Magazine racks: wood
25410303. Zink toppen, plastic gelamineerd | Sink tops, plastic laminated
28210101. Epoxyharsen | Epoxy resins
35470201. Barfabrieken | Bar mills
35629903. Rollers en onderdelen | Roller bearings and parts
38210404. Tijdsinterval meetapparatuur, elektrisch (laboratoriumtype) | Time interval measuring equipment, electric (lab type)
38250201. Analoge-digitale omzetters, elektronisch instrumentatie type | Analog-digital converters, electronic instrumentation type

Werken bij J. VAN WICHELEN (EISENMANN): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J. VAN WICHELEN (EISENMANN): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J. VAN WICHELEN (EISENMANN). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J. VAN WICHELEN (EISENMANN). Looking for open vacancies in other companies

  • Inhouse HR Consultant te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP HR GROUP - HOOFDKANTOOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het ASAP-gezicht bij één van onze grote klanten.  Door intensief samen te werken, regel jij alle interim gerelateerde zaken voor jouw klant èn uitzendklanten. Je denkt daarbij in oplossingen en gaat elke uitdaging aan.  Op deze manier vorm jij het verlengde van hun personeelsdienst! Getriggerd? Klik snel verder!                                                                                                                                                                 Een uitdagende job Onze XL-werking heeft tot doelstelling een optimale service te bieden aan een selectie van large accounts. Concreet is je takenpakket: - Zoeken en screenen van kandidaten voor de klant. - Je staat in voor de rekrutering van arbeiders én bediendeprofielen. - Verzorgen van theoretische testings. - Administratieve ondersteuning bieden. - Het uitbouwen van een intensieve samenwerking en communicatie met klanten en uitzendklanten, gebaseerd op vertrouwen en respect: regelmatige aanwezigheid op de werkvloer, "mee-ademen" met de omgeving. - Het creatief nadenken over oplossingen; het meedenken met de klanten. - De ambitie hebben om te fungeren als HR verlengstuk van de klant. - Je werkt vanuit verschillende uitvalsbasissen; bij de klant(en) en in verschillende kantoren.

  • Montage monteur op locatie regio Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een meubelfabrikant zijn we op zoek naar een montage monteur! Jouw takenpakket? Jouw werkzaamheden bestaan uit het in- en uitladen van meubels, het transporteren ervan, het monteren van meubels (ook maatwerk), het verlenen van service en het ondersteunen van de montage afdeling. Meestal ga je met een collega monteur op pad om bij de klant meubels af te leveren en te monteren. Daarnaast help je mee op de montage afdeling.

  • Technisch manager nl/fr M/V (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Adecco is op zoek naar een Technisch manager NL/FR M/V. Je staat in voor de organisatie van het onderhoud, de optimalisatie van de productiesite en het aansturen en begeleiden van de technisch medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het implementeren van een preventief en curatief onderhoudsplan. Je bent in staat technische problemen op te lossen en deze verder te analyseren. Je volgt de KPI's en rendementen op en doet investeringsvoorstellen indien nodig. Je coördineert tussen de technische afdelingen in de Calandering afdeling.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio muizen M/V (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Minderhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Merelbeke (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Flexi of studenten voor functie als verkoper op markten (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar naar leuke en gemotiveerde kandidaten om een team te versterken op de markten in een marktslagerij Uren en dagen van de markten: dinsdag: Nieuwrode (namiddag) - 14u - 17u30 woensdag: Haacht (namiddag) - 12u30 - 17u30 donderdag: Aarschot (voormiddag) 7u - 12u30 vrijdag: Leuven (voormiddag) 7u - 13u00 zaterdag: Sint-Truiden (voormiddag) 7u - 13u00 Uren kunnen besproken worden! Eventueel later beginnen! Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, klantvriendelijkheid en jovialiteit daarentegen wel We zoeken effectief iemand dat bediend op de markten zelf. Als ze tot op de markten geraken is dat goed, anders kunnen ze mee rijden met de klant vanuit Wolvertem. Jobstudenten mogen ook !

  • Verpleegkundige dagdienst met optie vast werk (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: HEYDEVELD

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zorg van onze bewoners binnen ons woonzorgcentrum.

  • STUDENTEN 7/10/2018 (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 7/10/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein Puyenbroeck Puyenbrug 1a, 9185 Wachtebeke

  • Productie Ingenieur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij een Industrieel of Burgerlijk Ingenieur en heb je ervaring als productie ingenieur? Weet jij een goed overzicht te bewaren en kan je er voor zorgen dat de productie vlot blijft lopen? Dan ben jij de productie ingenieur die wij zoeken! Als productie ingenieur: zorg je dat de productie goed verloopt, rekening houdend met veiligheid, efficiëntie, kwaliteit en productiviteit; ben je verantwoordelijk voor onderhoudsmaatregelen; analyseer je technische storingen en denk je na over oplossingen; weet je een overzicht bewaren waardoor je de productieomgeving goed kan evalueren; denk je mee na over verbeteringen in de productie en je start hiervoor ook projecten op; werk je nauw samen met de productieploegen.

  • Zelfstandig consulent voor een relatiebureau. Regio Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Social Connect

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een interne opleiding zal u mensen thuis bezoeken voor een interview afname en voor het afsluiten van de overeenkomst voor het aangaan van een lidmaatschap bij ons relatie- datingbureau. U werkt in de regio van provincie Brussel/Vlaams-Brabant. U bent bereid om in het weekend of 's avonds te werken. U bent in het bezit van een ondernemingsnummer of bereid deze aan te vragen, zowel mogelijk hoofd- als bijberoep.

  • Flexijob keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Keukenmedewerker / hulpchef / souschef Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

Zoek naar antwoorden van J. VAN WICHELEN (EISENMANN) in sociale netwerken
Look for responds of J. VAN WICHELEN (EISENMANN) in social networks

Lees alle opmerkingen voor J. VAN WICHELEN (EISENMANN). Laat een reactie achter voor J. VAN WICHELEN (EISENMANN). J. VAN WICHELEN (EISENMANN) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J. VAN WICHELEN (EISENMANN). Leave a respond for J. VAN WICHELEN (EISENMANN). J. VAN WICHELEN (EISENMANN) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J. VAN WICHELEN (EISENMANN) op de google maps. Adres en contacten J. VAN WICHELEN (EISENMANN)
Location of J. VAN WICHELEN (EISENMANN) on the google maps. Address and contacts of J. VAN WICHELEN (EISENMANN)

Andere gerelateerde bedrijven als come J. VAN WICHELEN (EISENMANN) J. VAN WICHELEN (EISENMANN): Blockx Greet | Confiserie 2000 NV | A.C.I. Eau Pure | Haltermann N.V. | HIGHWARE INC

Other related companies as J. VAN WICHELEN (EISENMANN): Blockx Greet | Confiserie 2000 NV | A.C.I. Eau Pure | Haltermann N.V. | HIGHWARE INC

J. VAN WICHELEN (EISENMANN) is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Zemst, België. De volledige naam van het bedrijf is J. VAN WICHELEN (EISENMANN), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03499938964. Het bedrijf J. VAN WICHELEN (EISENMANN) bevindt zich op het adres: Guldenboomlaan 7,1980. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 767,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in J. VAN WICHELEN (EISENMANN) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J. VAN WICHELEN (EISENMANN) is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J. VAN WICHELEN (EISENMANN) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J. VAN WICHELEN (EISENMANN), openstaande posities, locatie van J. VAN WICHELEN (EISENMANN) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

J. VAN WICHELEN (EISENMANN) is a company, that was registered 2012 in Zemst region, Belgium. Full name of company is J. VAN WICHELEN (EISENMANN), company assigned to the tax number BE03499938964. The company J. VAN WICHELEN (EISENMANN) is located at the address: Guldenboomlaan 7,1980. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 767,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in J. VAN WICHELEN (EISENMANN) were not found.
The main activity of J. VAN WICHELEN (EISENMANN) is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of J. VAN WICHELEN (EISENMANN) is not available. You also can look at reviews of J. VAN WICHELEN (EISENMANN), open positions, location of J. VAN WICHELEN (EISENMANN) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over J. VAN WICHELEN (EISENMANN), Zemst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J. VAN WICHELEN (EISENMANN), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J. VAN WICHELEN (EISENMANN), Zemst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J. VAN WICHELEN (EISENMANN), employees, financial statistics.