F M Consultants BVBA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • F M Consultants BVBA
Private companiesReal Estate • F M Consultants BVBA

Contactgegevens F M Consultants BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F M Consultants BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

F M Consultants BVBA

Regio (region): Edegem, België

Adres (address): Adrien de Gerlachestraat 33,2650, België

Telefoon (phone): 03 440 44 75 03 440 44 75

Fax (fax): 03 440 42 70 03 440 42 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F M Consultants BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F M Consultants BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F M Consultants BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F M Consultants BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F M Consultants BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F M Consultants BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F M Consultants BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F M Consultants BVBA
Products information F M Consultants BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03869354248
Ondernemingsnummer: 5864196777
Hoofdstad (capital): 158,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 118,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in F M Consultants BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F M Consultants BVBA
(Get full report from official database of BE for F M Consultants BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor F M Consultants BVBA
Addition kinds of activities for F M Consultants BVBA

281911. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
347102. Reinigen, polijsten en afwerken | Cleaning, polishing, and finishing
30810103. Polyethyleen film | Polyethylene film
34210101. Carving sets | Carving sets
44990305. Steamship leasing | Steamship leasing
59620101. Snoepgoed- en snackwinkels | Candy and snack food vending machines
72170200. Tapijt- en stofferingreinigingsinstallaties | Carpet and upholstery cleaning plants

Werken bij F M Consultants BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F M Consultants BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F M Consultants BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F M Consultants BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar Procesoperators in een dag of volcontinue ploegensysteem (m/v) Heb jij een technisch diploma en affiniteiten met de chemie ? Wil je graag werken in Dagploeg of volcontinue systeem? Je werkt graag buiten ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! • Je stuurt en controleert samen met je collega’s het hele productieproces. Kwalitatief hoogstaande producten maken is voor jou een dagelijkse bekommernis. • Je werkt zowel buiten (in de productie-installaties) als binnen (in de controlekamer). • Inspectierondes, kleine onderhoudswerken, het nemen van stalen en de controle van procesparameters behoren tot je takenpakket. • Je bent verantwoordelijk voor het aftekenen van vergunningen en uitvoeren van veiligheidsstelling. • Je voert inspectierondes uit in de installatie met betrekking tot de werking en de staat van de installatie, procesverloop, kwaliteit, veiligheid en milieu. • Je maakt een analyse van de resultaten uit checklists, patrol tours, lijsten preventieve onderhoudstaken en definiëren van corrigerende maatregelen bij afwijkingen.

  • HSEQ Medewerker in Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote logistieke speler in de Waaslandhaven en Antwerpse haven, zijn we op zoek naar een administratief medewerker die het HSEQ team zal ondersteunen. Jouw taken: Voornamelijk gegevens inputten in het daarvoor bevoegd systeem (registratie en opvolging personeel, gegevens medische keuring, opleidingen registreren, etc.) Nieuw personeel verwelkomen en een introductie geven d.m.v. een presentatie inzake veiligheid en kwaliteit. Schadegevallen op de terminal registreren

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Affligem-Asse (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Boortmeerbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren . Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP VOOR SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Sint-Martens-Latem.

  • Handige student gezocht! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de opbouw van een showroom te Oudenaarde zoeken wij een student polyvalente medewerker (m/v) Deze winkel is gespecialiseerd in decoratiemateriaal voor onder andere de kerstdagen en paasartikelen. Gezien het seizoen voor de deur staat, zullen zij hun showroom aanpassen en compleet vernieuwen. Hiervoor zoeken zij een handig persoon die hen hierbij kan helpen. Je helpt mee met het afbreken van de huidige showroom. Je pakt ook het oude materiaal zorgvuldig in. Eens dit klaar is, help je met de opbouw van de nieuwe showroom. Je voorziet de muren van een nieuwe kleur en staat de timmerman bij met de opbouw van nieuwe constructies. Je werkt steeds van maandag tot en met vrijdag in dagploeg. De opstart is onmiddellijk en de opdracht zal lopen tot eind december.

  • Jobstudent winkelmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Studentenjob

    Voor Pelckmans Lommel zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die in het weekend (zaterdag en/of zondag) op regelmatige basis een centje willen bijverdienen. Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf waar je op verschillende afdelingen tewerkgesteld kan worden. Wij zoeken kandidaten die houden van afwisseling en graag de handen uit de mouwen steken. Een eerdere werkervaring binnen de verkoop is een pluspunt, maar de job wordt vooral ter plaatse aangeleerd. Ideaal dus om een eerste werkervaring op te doen!

  • Student in Digital Marketing (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als Student in Digital Marketing, maak je deel uit van het marketing team. Je verzorgt de opmaak van flyers enzovoort in het kader van interne en externe communicatie en marketing communicatie. Als Student in Digital Marketing ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Opmaak van flyers, video's Posts creëren voor social media en TV Administratieve ondersteuning

  • Health & Safety Officer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal gekende speler in de milieusector. We rekruteren voor hen een Health & Safety Officer ter uitbreiding van het QESH-team! In de rol van Health & Safety Officer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de managers met de implementatie van de Health & Safety policies. Je assisteert de site managers en de projectmanagers van de 5 Belgische sites. Je rolt het H&S beleid uit (audits, wetgeving, procedures, ...). In samenspraak met de H&S Manager Europa bepaal je de jaarlijkse H&S targets. Je zorgt voor de voorbereiding en het beheer van de budgetten voor actieplannen m.b.t. gezondheid en veiligheid op de werkvloer en op de externe werven. Je bent betrokken bij diverse lokale H&S projecten.

  • Technisch en Logistiek Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden. - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

Zoek naar antwoorden van F M Consultants BVBA in sociale netwerken
Look for responds of F M Consultants BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor F M Consultants BVBA. Laat een reactie achter voor F M Consultants BVBA. F M Consultants BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F M Consultants BVBA. Leave a respond for F M Consultants BVBA. F M Consultants BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F M Consultants BVBA op de google maps. Adres en contacten F M Consultants BVBA
Location of F M Consultants BVBA on the google maps. Address and contacts of F M Consultants BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come F M Consultants BVBA F M Consultants BVBA: A.D.C. Consult | Dierckx T BVBA | Copy-Systems SA | Volcke | Peopleware NV

Other related companies as F M Consultants BVBA: A.D.C. Consult | Dierckx T BVBA | Copy-Systems SA | Volcke | Peopleware NV

F M Consultants BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Edegem, België. De volledige naam van het bedrijf is F M Consultants BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03869354248. Het bedrijf F M Consultants BVBA bevindt zich op het adres: Adrien de Gerlachestraat 33,2650. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 158,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 118,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in F M Consultants BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van F M Consultants BVBA is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F M Consultants BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F M Consultants BVBA, openstaande posities, locatie van F M Consultants BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

F M Consultants BVBA is a company, that was registered 1994 in Edegem region, Belgium. Full name of company is F M Consultants BVBA, company assigned to the tax number BE03869354248. The company F M Consultants BVBA is located at the address: Adrien de Gerlachestraat 33,2650. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 158,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 118,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in F M Consultants BVBA were not found.
The main activity of F M Consultants BVBA is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of F M Consultants BVBA is not available. You also can look at reviews of F M Consultants BVBA, open positions, location of F M Consultants BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over F M Consultants BVBA, Edegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F M Consultants BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F M Consultants BVBA, Edegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F M Consultants BVBA, employees, financial statistics.