ANDO CONSULT BVBA

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • ANDO CONSULT BVBA

Contactgegevens ANDO CONSULT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDO CONSULT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDO CONSULT BVBA

Regio (region): Deinze (Sint-Martens-Leerne), België

Adres (address): Achiel Cassimanstraat 1,9800, België

Telefoon (phone): 09 281 24 26 09 281 24 26

Fax (fax): 09 281 24 27 09 281 24 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDO CONSULT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDO CONSULT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDO CONSULT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDO CONSULT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDO CONSULT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDO CONSULT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDO CONSULT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDO CONSULT BVBA
Products information ANDO CONSULT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09974182128
Ondernemingsnummer: 4897125244
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 825,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ANDO CONSULT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDO CONSULT BVBA
(Get full report from official database of BE for ANDO CONSULT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDO CONSULT BVBA
Addition kinds of activities for ANDO CONSULT BVBA

386106. Fotografische verwerkende chemicaliën | Photographic processing chemicals
36480200. Stage verlichting apparatuur | Stage lighting equipment
79990400. Tafel sport parkeerplaats operatie | Table sports parlor operation
92210101. Bureau van strafrechtelijk onderzoek, regering | Bureau of criminal investigation, government
92220404. Juridische raad en vervolging, lokale overheid | Legal counsel and prosecution, local government

Werken bij ANDO CONSULT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDO CONSULT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDO CONSULT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDO CONSULT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bouwt muren, gevels en wanden door draagelementen (bindsteen, baksteen, steen, pleistertegels, ...) te metselen volgens de veiligheidsregels. Metselt horizontale structuren (deklagen, platen, ...) en realiseert verschillende bekistingen en betonwapeningen. Zorgt dat de ruimtes waterdicht en geïsoleerd zijn. Kan bijzondere werkstukken, zoals zwembaden, grafmonumenten, ... bouwen. Kan de bevoorrading, het opruimen en het onderhoud van de werf op zich nemen. Kan een klein team leiden.

  • Administratief medewerker boekhouden (m/v). (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Administratief medewerker boekhouden (m/v). Onze klant is gelegen in de regio Deinze en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief medewerker boekhouden zijn: Voorbereiden en controleren van de facturen; Inboeken van de aan- en verkoopfacturen; Inspringen bij de allround administratieve taken binnen de firma. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Monteur bouwliften met rijbewijs C of CE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een monteur van bouwliften met een rijbewijs C of CE Je taken bestaan uit: - Leveren, plaatsen en monteren van liften. - Je werkt met een kraan op de vrachtwagen. - Je levert en plaats in gans België, het aantal uren dat je werkelijk met de vrachtwagen rijdt is beperkt

  • Technisch tekenaar - groeiende firma regio Moeskroen (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende firma actief in de bouwsector, gelegen in de omgeving van Moeskroen,  is forum Office op zoek naar een technisch tekenaar.  Taakomschrijving: Uittekenen van verandaconstructies in hout/aluminium. Uitwerken van een project van A-Z

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Ham/Leopoldsburg en Balen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Huishoudelijke Hulp IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Student callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Ben je commercieel ingesteld en schrikt telefonisch contact jou niet af? Lees dan zeker verder! Als callcentermedewerk(st)er ga je telefonisch op zoek naar potentiële klanten om jouw product aan te verkopen. Vooraleer je op zelfstandige basis aan de slag gaat, krijg je ter plaatste een opleiding en een script die je ondersteunen bij het bellen. We zoeken zowel Nederlandstalige als Franstalige medewerkers. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een job in de verkoop? Wij zoeken studenten om als verkoper m/v, te werken in een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op je vrije lesdagen in de week, op zaterdag en op zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningstool. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling in de week en het weekend.

  • Studenten kerstmarkt Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Aalst en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur! Heb jij nog voldoende uren over om te werken als student en ben je bereid meerdere dagen te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Vertegenwoordiger (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor regio Brugge zijn we op zoek naar een gepassioneerde vertegenwoordiger. Iemand die zich vastbijt in de markt en op zoek gaat naar de juiste oplossing voor onze klant. De ideale combinatie tussen hunter en farmer. Je moet zowel op zoek naar nieuwe opportuniteiten terwijl je anderzijds je reeds bestaande klanten moet onderhouden en opvolgen. Je hebt geen drempelvrees en moet uitgaan van het alom bekende “een nee heb je, een ja kan je krijgen” en van uit die situatie cold visits en cold calls kunnen uitvoeren. Eens voorbij de eerste kennismaking is het belangrijk om met de klant mee te denken, zich emphatisch op te stellen. In onze sector is ook belangrijk om weten dat wanneer de verkoop is afgerond, de totaliteit van je job niet is afgerond. Het inpassen van de juiste persoon, opvolgingen, … Omgaan met onze techniekers, luisteren naar hun verhaal, zorgen dat ze op vrijdag met een goed gevoel bij jou buiten gaan op kantoor.

  • Technische operator (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar een machine operator. Je bent flexibel ingesteld en staat open om in een 3-ploegensysteem te werken. Je bent handig en hebt een technische achtergrond.

  • WERFLEIDER BURGERLIJKE BOUWKUNDE - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van 1 of meerdere werven, (afhankelijk van de grootte van het project) van voorbereiding tot oplevering. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van je project(en). Je ondersteunt de projectleider met de administratieve opvolging van de werf: Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever, de architect, het studiebureau,… Deelnemen aan werfvergaderingen . Waken over de kwalilteit en de veiligheid op de werf Leiden van het werfteam

Zoek naar antwoorden van ANDO CONSULT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ANDO CONSULT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDO CONSULT BVBA. Laat een reactie achter voor ANDO CONSULT BVBA. ANDO CONSULT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDO CONSULT BVBA. Leave a respond for ANDO CONSULT BVBA. ANDO CONSULT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDO CONSULT BVBA op de google maps. Adres en contacten ANDO CONSULT BVBA
Location of ANDO CONSULT BVBA on the google maps. Address and contacts of ANDO CONSULT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDO CONSULT BVBA ANDO CONSULT BVBA: Van den Hooff | Bond Moyson Medishop | LA FOUINE | Wilkin A | Isolaties Mortier B.V.B.A.

Other related companies as ANDO CONSULT BVBA: Van den Hooff | Bond Moyson Medishop | LA FOUINE | Wilkin A | Isolaties Mortier B.V.B.A.

ANDO CONSULT BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Deinze (Sint-Martens-Leerne), België. De volledige naam van het bedrijf is ANDO CONSULT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09974182128. Het bedrijf ANDO CONSULT BVBA bevindt zich op het adres: Achiel Cassimanstraat 1,9800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 825,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ANDO CONSULT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDO CONSULT BVBA is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDO CONSULT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDO CONSULT BVBA, openstaande posities, locatie van ANDO CONSULT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANDO CONSULT BVBA is a company, that was registered 2006 in Deinze (Sint-Martens-Leerne) region, Belgium. Full name of company is ANDO CONSULT BVBA, company assigned to the tax number BE09974182128. The company ANDO CONSULT BVBA is located at the address: Achiel Cassimanstraat 1,9800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 825,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ANDO CONSULT BVBA were not found.
The main activity of ANDO CONSULT BVBA is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDO CONSULT BVBA is not available. You also can look at reviews of ANDO CONSULT BVBA, open positions, location of ANDO CONSULT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDO CONSULT BVBA, Deinze (Sint-Martens-Leerne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDO CONSULT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDO CONSULT BVBA, Deinze (Sint-Martens-Leerne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDO CONSULT BVBA, employees, financial statistics.