Ahorn

Contactgegevens Ahorn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ahorn: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ahorn

Regio (region): Lier, België

Adres (address): Bosstraat 99 Bus 6,2500, België

Telefoon (phone): 03 475 06 59 03 475 06 59

Fax (fax): 03 489 10 01 03 489 10 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ahorn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ahorn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ahorn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ahorn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ahorn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ahorn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ahorn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ahorn
Products information Ahorn

BTW identificatienummer (tax): BE03921813964
Ondernemingsnummer: 8139190673
Hoofdstad (capital): 871,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 604,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Ahorn zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ahorn
(Get full report from official database of BE for Ahorn)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ahorn
Addition kinds of activities for Ahorn

201101. Rundvleesproducten, van rundvlees geslacht ter plaatse | Beef products, from beef slaughtered on site
286905. Parfums, aroma's en voedingsadditieven | Perfumes, flavorings, and food additives
17210302. Brug schilderij | Bridge painting
27410204. Globe covers (kaarten): alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Globe covers (maps): publishing only, not printed on site
51490800. Gedroogd of ingeblikt voedsel | Dried or canned foods
59630200. Voedingsdiensten, directe verkoop | Food services, direct sales
73839906. Persdienst | Press service
73899941. Product sterilisatie service | Product sterilization service
76920000. Las reparatie | Welding repair
82990200. Educatieve diensten | Educational services

Werken bij Ahorn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ahorn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ahorn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ahorn. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantendienstmedewerker supermarktketen, Diegem, fulltime (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer sercive medewerker zal je zowel telefonisch als schriftelijk vragen en bemerkingen behandelen van de klanten. Dit doe je telkens op een klantvriendelijke en professionele manier. Voor onze klant gelegen vlakbij het station in Diegem, zoeken we gemotiveerde klantendienstmedewerkers. Met vestigingen over de hele wereld (Frankrijk, Marokko, Algerije, Roemenië, Zuid-Afrika en sinds kort in België, Nederland) is dit een groeiend bedrijf met veel internationale projecten. Voor het ogenblik zoeken we een customer service agent voor een populaire supermarktketen.

  • Allround medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend familiebedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een allround winkelmedewerker om mee te helpen op de verschillende afdelingen. Je zal instaan voor: - stocktellingen - controleren van leveringen - rayons aanvullen - klanten bedienen - kassawerk op piekmomenten

  • HUISHOUDHULP (dienstencheques) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: COMMILFOO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ter ondersteuning van ons team zoeken wij heel dringend een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van huishoudelijke taken in de regio Lo-Reninge, Alveringem, Vleteren, Merkem en Boezinge. Steek je graag de handen uit de mouwen en heeft poetsen voor jou geen geheimen, neem contact met ons op. Misschien ben jij wel de geschikte kandidaat om bij ons aan de slag te gaan.

  • Huishoudhulp Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten Lingerieoutlet (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Brugge zijn wij op zoek naar studenten. Je wordt tijdens de outletweekenden ingezet in Brugge doorheen het jaar. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • Student in Bunsbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    De dagen zijn flexibel op te nemen, weliswaar gedurende de werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Het bedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Bunsbeek. Je biedt minstens één dag per week administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • OOST-VLAANDEREN - Verkoper/Verkoopster Oudenaarde (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Krëfel

    Type: Vaste Job

    Uw functie: Als gedreven voltijdse verkoper informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Oudenaarde. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Uw profiel: Je bent klant- en servicegericht en hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk Wij bieden: Een interessante en veelzijdige functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt in een aangename werksfeer.Een motiverend salarispakket in overeenstemming met uw toegevoegde waarde.

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • ALGEMEEN TANDARTS (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Geert Van Moerbeke

    Type: Zelfstandige activiteit

    Toffe en enthousiaste tandarts gevraagd voor onze groepspraktijk met assistentie. De tandartsenpraktijk is vlot bereikbaar en is gevestigd in een nieuwbouw lage energiewoning. Er heerst een aangename werksfeer.

  • Volg de opleiding bediende internationale handel en logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TALENTENSTROOM

    Type: Werfreserve

    Als bediende internationale handel en logistiek kom je in contact met de hele wereld! Je regelt verschillende transportopdrachten van A tot Z. Je zorgt ervoor dat goederen van de plaats van vertrek naar de plaats van bestemming worden gezonden. Je reserveert het gekozen vervoermiddel en maakt de vereiste vervoersdocumenten en douaneformaliteiten in orde. Daarenboven zorg je ervoor dat de voorschriften in het documentair krediet en de verzekering strikt worden nageleefd. Je regelt eventueel de opslag van de goederen en de voorfinanciering van het transport. Iets voor jou? Volg deze gratis opleiding.

Zoek naar antwoorden van Ahorn in sociale netwerken
Look for responds of Ahorn in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ahorn. Laat een reactie achter voor Ahorn. Ahorn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ahorn. Leave a respond for Ahorn. Ahorn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ahorn op de google maps. Adres en contacten Ahorn
Location of Ahorn on the google maps. Address and contacts of Ahorn

Andere gerelateerde bedrijven als come Ahorn Ahorn: Castelyn D | Nacebo | CNM Boekbinden & Restauratie | Airbrush Bike Tattoo | DISPLAY COURRIER SA

Other related companies as Ahorn: Castelyn D | Nacebo | CNM Boekbinden & Restauratie | Airbrush Bike Tattoo | DISPLAY COURRIER SA

Ahorn is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Lier, België. De volledige naam van het bedrijf is Ahorn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03921813964. Het bedrijf Ahorn bevindt zich op het adres: Bosstraat 99 Bus 6,2500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 871,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 604,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Ahorn zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ahorn is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ahorn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ahorn, openstaande posities, locatie van Ahorn op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ahorn is a company, that was registered 2011 in Lier region, Belgium. Full name of company is Ahorn, company assigned to the tax number BE03921813964. The company Ahorn is located at the address: Bosstraat 99 Bus 6,2500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 871,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 604,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Ahorn were not found.
The main activity of Ahorn is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Ahorn is not available. You also can look at reviews of Ahorn, open positions, location of Ahorn on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ahorn, Lier: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ahorn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ahorn, Lier: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ahorn, employees, financial statistics.