STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV

Contactgegevens STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV

Regio (region): Vilvoorde, België

Adres (address): Benoit Hanssenslaan 7,1800, België

Telefoon (phone): 02 255 99 00 02 255 99 00

Fax (fax): 02 255 99 55 02 255 99 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV
Products information STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV

BTW identificatienummer (tax): BE05468963623
Ondernemingsnummer: 9924743652
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 535,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV
(Get full report from official database of BE for STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV
Addition kinds of activities for STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV

508303. Landbouwmachines en -uitrusting | Agricultural machinery and equipment
799302. Spelmachines | Game machines
17439901. Marmeren installatie, interieur | Marble installation, interior
27540403. Wikkelaars: gravure printing | Wrappers: gravure printing
34969915. Draadwikkeling | Wire winding
35230103. Combines (harvester-threshers) | Combines (harvester-threshers)
57190107. Glaswerk | Glassware

Werken bij STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Betonarbeider (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken bestaan uit: - De te betonneren productielijn voorbereiden en voorspannen van de strengen, - Indelen en aftekenen van de te betonneren lijn en inplanten van de elementen, - Toebehoren plaatsen volgens de wapeningsplannen (planlezen), - Elementen bekisten, - Betonneren van de elementen en afwerken na verharden van beton: ontkisten en voorspannen, - Afvoer van de elementen met de rolbrug, - Onderhoud van de werkplek, - Je werkt in een vaste nachtploeg

  • Mechanical engineer (Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Deinze op zoek naar een mechanical engineer. De firma is wereldwijd actief en speelt een toonaangevende rol in hun specifieke branche. De firma is wegens continue groei op zoek naar een extra medewerker om het huidige departement Engineering & Projects te versterken. Je functioneert binnen dit departement als een zeer belangrijke schakel. Tijdens de projectuitvoering sta je in voor de verscheidene analyses met betrekking tot de mechanische opbouw van een installatie. Je doet voornamelijk het mechanisch ontwerp met behulp van software tekenpakketten. Je garandeert dat het aanbod optimaal aansluit op de vraag van de klant. Hierna ga je ook over tot het lanceren van de nodige aankopen. Een ander aansluitend onderdeel van je takenpakket is het controleren van de aangekochte materialen en van de geproduceerde montages. Je rapporteert aan de Project Manager over de voortgang van het project. Je assisteert ook de Project Manager bij eventuele moeilijkheden van het project. Dankzij jouw voorstellen worden acties ondernomen die het project opnieuw in goede banen kan leiden. Je streeft er constant na om een vlotte voortgang van het project te waarborgen.

  • poetshulp regio Eke - Nazarteth - Deinze M/V (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazarteth - Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Werken als huishoudhulp Rijmenam (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp - DUFFEL / LINT (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Logistiek administratief bediende regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Lokeren ben ik op zoek naar een gemotiveerd logistiek administratief bediende die graag nauw in contact staat met anderen! Jouw taken als logistiek administratief bediende: Dagelijkse communicatie met klanten  Opmaak van offertes voor projecten en transport Ondersteuning bieden bij de dispatching units ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als Planner van de verpakkingsafdeling ben je verantwoordelijk om het digitale planningssysteem operationeel te laten lopen en verder te optimaliseren.  Dit zijn jouw taken:  Dagelijks en wekelijks analyseer je de voorraadbehoeften Wekelijks stel je de planning op voor de verschillende verpakkingslijnen. Doorheen de week volg je dit dagelijks op en stuur je bij waar nodig Nauwe en efficiëntie communicatie met medewerkers van Supply Chain afdeling en teamverantwoordelijken productie Op basis van je inzichten in het logistieke proces, stockbeheer, forecasts en verkoopcijfers stel je een lange termijn planning op Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, dé Europese marktleider binnen de voedingsector, zijn wij op zoek naar een ervaren planner voor de verpakkingsafdeling. Momenteel is onze klant bezig met de introductie van een nieuw ERP-systeeem met als doelstelling binnen de verpakkingsafdeling de overstap te maken naar een compleet digitaal planningssysteem.

  • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

  • NIEUWE VESTIGING OP 'T HOGE KORTRIJK ZOEKT assistant manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Frituur Bossuwé Wevelgem

    Type: Vaste Job

    Superviseert operationeel de goede werking van het team in het restaurant, werkt nauw samen met de restaurant manager.

  • Schoolverlatende of ervaren industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor: - Installatie in scholen, kantoren, waterzuiveringen alsook op industriële werven in de Antwerpse haven. Je zal op verschillende plaatsen tewerkgesteld worden. - Boren, slijpen en kappen behoren tot de dagdagelijkse taken Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf, gelegen in hartje Antwerpen, is specialist in het ontwerp, studie en uitvoering van: - Bordenbouw zowel tertiar, industrie en automatisatie - Volledige laagspanningsinstallaties - Verlichtingsinstallaties - Onderhoud en reparaties - Glasvezelbekabeling

  • RESERVE schoonmaak regio Dendermonde 2018 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Dendermonde zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Werfreserve

    Voor een groot bedrijf in de Antwerpse haven zoeken wij een administratief bediende die er de administratieve taken zal overnemen. De functie zal er onder andere in bestaan de uren van werknemers bij te houden en de telefoon op te nemen, alsook zal u meehelpen om de dagdagelijkse taken van het bedrijf mee in goede banen te leiden.

Zoek naar antwoorden van STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV in sociale netwerken
Look for responds of STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV. Laat een reactie achter voor STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV. STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV. Leave a respond for STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV. STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV op de google maps. Adres en contacten STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV
Location of STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV on the google maps. Address and contacts of STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV

Andere gerelateerde bedrijven als come STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV: Electro Technics | MB Labels | Etilux SA | Setadi sa | dalia nosratabadi

Other related companies as STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV: Electro Technics | MB Labels | Etilux SA | Setadi sa | dalia nosratabadi

STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Vilvoorde, België. De volledige naam van het bedrijf is STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05468963623. Het bedrijf STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV bevindt zich op het adres: Benoit Hanssenslaan 7,1800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 535,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV, openstaande posities, locatie van STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV is a company, that was registered 1997 in Vilvoorde region, Belgium. Full name of company is STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV, company assigned to the tax number BE05468963623. The company STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV is located at the address: Benoit Hanssenslaan 7,1800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 535,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV were not found.
The main activity of STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV is not available. You also can look at reviews of STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV, open positions, location of STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV, Vilvoorde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV, Vilvoorde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STYFHALS INGENIEURSBUREAU NV, employees, financial statistics.