INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV
Private companiesOil and Gas Extraction • INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV

Contactgegevens INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Brabantdam 33E,9000, België

Telefoon (phone): 09 233 00 11 09 233 00 11

Fax (fax): 09 233 05 83 09 233 05 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV
Products information INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV

BTW identificatienummer (tax): BE05193206787
Ondernemingsnummer: 6542053222
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 794,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV
(Get full report from official database of BE for INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV
Addition kinds of activities for INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV

352401. Gras- en tuin trekkers en uitrusting | Lawn and garden tractors and equipment
20990306. Marshmallow creme | Marshmallow creme
22110703. Mosquito netting | Mosquito netting
51910203. Hooi | Hay
59320102. Huisinrichting, tweedehands | Home furnishings, secondhand

Werken bij INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als projectbeheerder sta je in voor de verkoop en service binnen de sectie verwarming. Je staat in rechtstreeks contact met klanten en maakt voor hen correcte offertes op conform de lastenboeken. Je biedt klanten een technische oplossing aan en overhaalt hen hierop in te gaan. Jij bent het middelpunt tussen klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Jouw dossiers zijn dan ook van A tot Z opgevolgd.

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de brug tussen de verkopers en kopers van vastgoed. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten Je bezoekt eigenaars die hun vastgoed willen verkopen. Op basis van je marktkennis voer je een schatting uit en licht je de werking van ons kantoor toe. Je begeleidt kopers bij het zoeken naar een nieuwe woonst. Na een doorgedreven interview van de potentiële kopers, stel je hen de panden uit onze portefeuille voor die hun verwachtingen beantwoorden.  

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Huishoudhulp regio Reet - Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (regio bespreekbaar!) m/v (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over gans het land enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Tweetalig Medewerker Gerechtsdeurwaarder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OFFICE4TALENT

    Type: Vaste Job

    Het team van Office4Talent is thans dringend op zoek naar gedreven medewerkers voor een gerechtsdeurwaarderskantoor in het centrum van Antwerpen. Het is één van de grootste deurwaarderskantoren van het land, nationaal actief maar lokaal verankerd. Je taken: Je maakt en volgt de toevertrouwde dossiers op; Je staat in voor het opstellen van allerlei brieven en juridische documenten, zoals aanmaningsbrieven, dagvaardingen, betekening van vonnissen, bevelen, beslagen, etc; Je communiceert met uiteenlopende partijen (cliënten, advocaten, schuldenaars) en bent een eerste SPOC; Je onderhandelt afbetalingsplannen en volgt ze op; Je behandelt de briefwisseling en de betwistingen die binnenkomen; Je werkt nauw samen met andere diensten, en kan deze ook ondersteunen. Jouw profiel: Je hebt minstens interesse in de juridische wereld, en je hebt reeds een eerste werkervaring, (niet noodzakelijk in de juridische sfeer - minimum 2 jaar); Je bedient je vlot van het Nederlands en Frans, zowel mondeling als schriftelijk; Je gaat discreet om met vertrouwelijke informatie en kan empathisch met mensen omgaan; Je bent communicatief sterk, bezit de nodige assertiviteit, en je bent stressbestendig; Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en je bezit een “juist is juist”-mentaliteit; Je werkt graag in team, maar je kan ook zelfstandig/pro-actief werken; Je kan vlot werken met de gangbare MS Office software toepassingen (Outlook, Word, Excel).

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • MONTEUR SECTIONAAL POORTEN - REGIO RONSE - KLUISBERGEN - MAARKEDAL (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Oudenaarde gespecialiseerd in sectionaal poorten zijn we dringend op zoek naar een monteur!

  • Acupuncturist (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd acupuncturist. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Teamleider welzijnssector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleidt mensen naar een beter welzijn; U bouwt een netwerk uit van personen met interesse in een gezonde levensstijl; U coacht een team van welzijnsconsulenten; Voor meer info: www.goherbalife.com/mariovernyns

  • Service Advisor (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VERTOMMEN Rudy

    Type: Werfreserve

    U staat in voor het klantencontact, telefonisch en aan de ontvangstbalie. U maakt werkorders aan: u noteert welke herstellingen moet worden uitgevoerd aan de wagen. U maakt de planning voor de werkplaats op. U staat in voor de facturatie. U beheert ook het vervangwagenpark.

  • Bijverdienste / FLEXI Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV in sociale netwerken
Look for responds of INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV. Laat een reactie achter voor INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV. INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV. Leave a respond for INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV. INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV op de google maps. Adres en contacten INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV
Location of INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV on the google maps. Address and contacts of INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV: G.V.K. | Chant d'Oiseau Décoration SPRL | Chrisjo BVBA | G.V.E. STUDIEBUREAU VAN EYCKEN BVBA | AXS Systems Technology BVBA

Other related companies as INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV: G.V.K. | Chant d'Oiseau Décoration SPRL | Chrisjo BVBA | G.V.E. STUDIEBUREAU VAN EYCKEN BVBA | AXS Systems Technology BVBA

INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05193206787. Het bedrijf INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV bevindt zich op het adres: Brabantdam 33E,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 794,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, openstaande posities, locatie van INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV is a company, that was registered 2000 in Gent region, Belgium. Full name of company is INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, company assigned to the tax number BE05193206787. The company INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV is located at the address: Brabantdam 33E,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 794,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV were not found.
The main activity of INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV is not available. You also can look at reviews of INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, open positions, location of INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, employees, financial statistics.