AVET BUILDING & ENGINEERING NV

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • AVET BUILDING & ENGINEERING NV
Private companiesEducational Services • AVET BUILDING & ENGINEERING NV

Contactgegevens AVET BUILDING & ENGINEERING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVET BUILDING & ENGINEERING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVET BUILDING & ENGINEERING NV

Regio (region): Anzegem (Tiegem), België

Adres (address): Oostdorp 67,8573, België

Telefoon (phone): 056 77 33 10 056 77 33 10

Fax (fax): 056 77 49 09 056 77 49 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVET BUILDING & ENGINEERING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVET BUILDING & ENGINEERING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVET BUILDING & ENGINEERING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVET BUILDING & ENGINEERING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVET BUILDING & ENGINEERING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVET BUILDING & ENGINEERING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVET BUILDING & ENGINEERING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVET BUILDING & ENGINEERING NV
Products information AVET BUILDING & ENGINEERING NV

BTW identificatienummer (tax): BE07473419189
Ondernemingsnummer: 2421630859
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 352,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AVET BUILDING & ENGINEERING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVET BUILDING & ENGINEERING NV
(Get full report from official database of BE for AVET BUILDING & ENGINEERING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVET BUILDING & ENGINEERING NV
Addition kinds of activities for AVET BUILDING & ENGINEERING NV

20679900. Kauwgom, nec | Chewing gum, nec
35539910. Schaafmachines | Planing mill machinery
35590404. Petroleumraffinaderij apparatuur | Petroleum refinery equipment
36430306. Soldeerloze aansluitingen (elektrische bedradingstoestellen) | Solderless connectors (electric wiring devices)
73380201. Rechtsdienstdienst | Court reporting service

Werken bij AVET BUILDING & ENGINEERING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVET BUILDING & ENGINEERING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVET BUILDING & ENGINEERING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVET BUILDING & ENGINEERING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Filiaal Manager (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is specialist inzake zelfbouwsystemen voor elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. Om hun verdere groei te bestendigen zijn we voor hen op zoek naar een Filiaal Manager met passie voor de doe het zelf markt. Als Filiaal Manager ziet je takenpakket er als volgt uit: - je werkt mee als technisch adviseur en dit doe je vanuit een voorbeeldrol - je bent het luisterend oor voor klanten hun projecten en geeft hen gericht advies om hun project tot een mooi einde te brengen - je neemt de praktische organisatie van het filiaal voor jouw rekening (kantoormateriaal bestellen, contact met leveranciers, ...) - je waakt over de goede werkflow van jouw filiaal en legt de prioriteiten vast - je zorgt voor een vlotte en optimale werkverdeling (rotatiesysteem) - je bouwt actief mee aan een aangename werksfeer - je waakt over de te behalen targets - communicatie met het management

  • Poetshulp met dienstencheques regio Rumst (voltijds) (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Horecamedewerker Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde zijn er diverse horeca-vacatures: kassabeheer, verantwoordelijke horeca-shop, afruimen, afwassen,... Algemeen sta je in voor het bedienen van de klanten: je neemt bestellingen op, maakt de gevraagde producten op de juiste manier klaar en zorgt voor de afrekening. Je zorgt ervoor dat de shop waar je tewerkgesteld bent steeds proper en ordelijk is.

  • Polyvalente studenten - Fastfoodketen - Wetteren - 18+ (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, één van 's werelds grootste fastfoodketens zijn wij nog op zoek naar meerdere studenten voor in de vakantieperiode en voor tijdens het weekend doorheen het schooljaar. Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. De uren liggen tussen 10u00 en 01u00. In samenspraak met de verantwoordelijke kan steeds bekeken worden welke planning voor jou haalbaar is.

  • Bijlesgever chemie (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Accountmanager werving & selectie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat je job werkelijk inhoudt: je inventariseert de wensen van je klanten en geeft daar adequaat invulling aan; je zet succesvolle werving- en selectieprocedures op; je beheert een kwalitatief hoogwaardig kandidatenbestand en breidt deze verder uit; je voert gesprekken met bestaande klanten en prospects om hun capaciteitsbehoeftes en wensen te inventariseren; je brengt de dienstverlening van Continu Carrière met verve onder de aandacht bij opdrachtgevers en kandidaten, zodat zij daar net zo enthousiast over raken als jij; je voert tariefonderhandelingen binnen de geldende kaders, stelt contracten op en zorgt voor een professionele afhandeling; je werft mee potentiële technische en bouwkundige bedienden met de recruiters, onder andere via jobbeurzen, websites en ons eigen kandidatenbestand; je voert (samen met recruitment) wervingsgesprekken met potentiële medewerkers; je achterhaalt de looneisen, extra-legale voordelen, beschikbaarheid, wensen en ambities van kandidaten en legt deze vast in ons systeem; je informeert kandidaten over mogelijke vacatures en peilt hun interesses; je houdt kandidaten op de hoogte over de voortgang van de wervingsprocedure; je verzorgt de verslaglegging van de wervingsgesprekken en de andere contacten met kandidaten. Wij volgen hiervoor speciale interne procedures; je legt persoonlijke dossiers aan en inventariseert veiligheids- en risicoaspecten; je onderhoudt bestaande klantrelaties en bouwt deze uit, zodat je je omzetdoelstellingen behaalt. Bedrijfsprofiel: Continu Carrière Erkenningsnr.: VG/2160/UC Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en ben je op zoek naar meer inhoud in je werk? Dan heeft Continu Carrière, dé uitdaging voor jou. Een gezonde mix van commercie en mensgericht werken, écht samen met je opdrachtgever en je team van collega’s op zoek naar de juiste oplossing. Continu Carrière bemiddeld in carrières voor hoger opgeleide bouwkundigen en techneuten (enkel bedienden) voor tijdelijke en vaste jobs. Continu Carrière is dé toonaangevende specialist in de werving & selectie van bedienden binnen de bouw en industrie. En als Accountmanager werving & selectie ben jij ons visitekaartje. Je onderhoudt een waardevol netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die je succesvol met elkaar in contact brengt. Je handelsgeest, durf, daadkracht en energie maken jou een echte Continu’er. Continu Carrière maakt onderdeel uit van de groep HR bedrijven House Of HR

  • Poetshulp Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde poetsdame of -man. U zal bij de klant instaan voor het onderhoud van de woning. Hierbij kan er ook gevraagd worden om te strijken of te koken. U kan, in samenspraak met ons, een uurrooster opstellen waar u zich goed bij voelt. Geen weekendwerk, geen avondwerk. 50-plussers komen zeker ook in aanmerking!!

  • ZAALMEDEWERKER CATERING (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vacature als zaalmedewerker ben je een spring in 't veld. De voornaamste taken die je zal uitvoeren zijn: Opbouw van het evenement waarbij je oog hebt voor detail. Vlekkeloze bediening van onze koning " de klant". Afruimen van de tafels en buffetten zodat iedereen steeds in een nette omgeving kan genieten. Na de service afbouw van het evenement met nog steeds dezelfde grote glimlach als bij de opbouw.

  • Kapper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANVERS TELECOM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken Wij zoeken een kapper voor een zaak te Antwerpen. Je hebt een opleiding gevolgd als kapper en hebt reeds enige ervaring (ook stages). Je helpt bij het onthaal van de klanten, het wassen en drogen, je zorgt mee voor een goede service aan al de klanten. Je bent bereid bij te leren en in te springen waar nodig. Je helpt mee de ruimte netjes te houden en kan ook helpen bij het poetsen. Je profiel Je hebt een opleiding gevolgd als kapper. Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld. Je bent bereid bij te leren.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    gemotiveerd enthousiast doorgroeien durver internationaal particuliere markt wij zijn volop bezig in onze groei en zoeken enthousiaste mensen die willen doorgroeien samen met ons mensen met co ouderschap welkom deeltijds studenten en weekendwerk mogelijk

  • Leercontract - Verkoper/aanvuller (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: GAMMA Genk-Hasseltweg, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Leercontract

    Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde, leergierige persoon. Tijdens je opleiding zal je doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen leren kennen en verkopen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent mee het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten en je doet ook kassawerk. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken. Wij zorgen voor een degelijke opleiding en opvolging tijdens je leercontractperiode.

Zoek naar antwoorden van AVET BUILDING & ENGINEERING NV in sociale netwerken
Look for responds of AVET BUILDING & ENGINEERING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVET BUILDING & ENGINEERING NV. Laat een reactie achter voor AVET BUILDING & ENGINEERING NV. AVET BUILDING & ENGINEERING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVET BUILDING & ENGINEERING NV. Leave a respond for AVET BUILDING & ENGINEERING NV. AVET BUILDING & ENGINEERING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVET BUILDING & ENGINEERING NV op de google maps. Adres en contacten AVET BUILDING & ENGINEERING NV
Location of AVET BUILDING & ENGINEERING NV on the google maps. Address and contacts of AVET BUILDING & ENGINEERING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AVET BUILDING & ENGINEERING NV AVET BUILDING & ENGINEERING NV: Auto Tuning | Solico BVBA | Cosmos Laboratory Equipment | BITO Systems NV | EML PRODUCTIONS NV

Other related companies as AVET BUILDING & ENGINEERING NV: Auto Tuning | Solico BVBA | Cosmos Laboratory Equipment | BITO Systems NV | EML PRODUCTIONS NV

AVET BUILDING & ENGINEERING NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Anzegem (Tiegem), België. De volledige naam van het bedrijf is AVET BUILDING & ENGINEERING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07473419189. Het bedrijf AVET BUILDING & ENGINEERING NV bevindt zich op het adres: Oostdorp 67,8573. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 352,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AVET BUILDING & ENGINEERING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AVET BUILDING & ENGINEERING NV is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVET BUILDING & ENGINEERING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVET BUILDING & ENGINEERING NV, openstaande posities, locatie van AVET BUILDING & ENGINEERING NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AVET BUILDING & ENGINEERING NV is a company, that was registered 1994 in Anzegem (Tiegem) region, Belgium. Full name of company is AVET BUILDING & ENGINEERING NV, company assigned to the tax number BE07473419189. The company AVET BUILDING & ENGINEERING NV is located at the address: Oostdorp 67,8573. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 352,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AVET BUILDING & ENGINEERING NV were not found.
The main activity of AVET BUILDING & ENGINEERING NV is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AVET BUILDING & ENGINEERING NV is not available. You also can look at reviews of AVET BUILDING & ENGINEERING NV, open positions, location of AVET BUILDING & ENGINEERING NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVET BUILDING & ENGINEERING NV, Anzegem (Tiegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVET BUILDING & ENGINEERING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVET BUILDING & ENGINEERING NV, Anzegem (Tiegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVET BUILDING & ENGINEERING NV, employees, financial statistics.