BOGIMAC ENGINEERING NV

Contactgegevens BOGIMAC ENGINEERING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOGIMAC ENGINEERING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOGIMAC ENGINEERING NV

Regio (region): Grimbergen, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 107,1850, België

Telefoon (phone): 02 272 42 00 02 272 42 00

Fax (fax): 02 272 42 18 02 272 42 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOGIMAC ENGINEERING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOGIMAC ENGINEERING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOGIMAC ENGINEERING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOGIMAC ENGINEERING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOGIMAC ENGINEERING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOGIMAC ENGINEERING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOGIMAC ENGINEERING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOGIMAC ENGINEERING NV
Products information BOGIMAC ENGINEERING NV

BTW identificatienummer (tax): BE09538024902
Ondernemingsnummer: 1626495361
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 490,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BOGIMAC ENGINEERING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOGIMAC ENGINEERING NV
(Get full report from official database of BE for BOGIMAC ENGINEERING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOGIMAC ENGINEERING NV
Addition kinds of activities for BOGIMAC ENGINEERING NV

205200. Koekjes en crackers | Cookies and crackers
14299902. Diabase, verpletterd en gebroken-steengroeven | Diabase, crushed and broken-quarrying
34430602. Tunnel voering, metalen plaat | Tunnel lining, metal plate
38260105. Massaspectroscopie instrumentatie | Mass spectroscopy instrumentation
38299910. Vloeibare scintillatie spectrometers | Liquid scintillation spectrometers

Werken bij BOGIMAC ENGINEERING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOGIMAC ENGINEERING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOGIMAC ENGINEERING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOGIMAC ENGINEERING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - lader/losser - 2 ploegen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP XL Cummins

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Cummins zijn we op zoek naar een lader/lossers met BT ervaring in een 2 ploegenstelsel. takenpakket: - inkomende bestellingen laden en lossen - je werkt vanop een BT en maakt zo de vrachtwagen leeg - gun systeem (handscanner) - producten op de dokken en kaaien zetten

  • Billing Medewerker | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tijdelijke Billing Medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van het facturatieproces. Je zorgt voor de tijdige en correcte facturatie van alle klanten. Je staat daarbij eveneens in voor de pre- en post-controles ter garantie van de kwaliteit. Je verwerkt alle meter- en klantendata correct zodat de klant tijdig en nauwkeurig kan worden gefactureerd en beleverd. Je brengt verbeterpunten in alle facturatieprocessen aan en volgt deze op zodat onze klanten steeds de beste service krijgen. Je behandelt de technische procesuitval zodat er een tijdige en correcte facturatie kan plaatsvinden. Je behandelt de geëscaleerde klantvragen van A tot Z. Je werkt in een resultaatgerichte omgeving waarbij je rapporteert over de operationele KPI’s en de afgesproken doelstellingen behaalt. Je rapporteert in deze functie aan de Billing Teamleader.

  • Zaalhulp M/V (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hotel in Kortrijk zijn wij op zoek naar iemand om te helpen in de zaal.

  • Assistant Accountant - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren Assistant boekhouder en sta jij open voor een job mogelijkheid gedurende een periode van 1 maand? Ben je een gemotiveerde werker en ben je graag een helpende hand? Dan kan je nu bij Accountemps terecht! De klant is een Internationaal bedrijf gelegen rond Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Afhandelen van banken en betalingen; Facturen inboeken; In contact staan met de leveranciers en hun vragen behandelen; Ad hoc administratieve taken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Algemene werkorganisatie: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 à 16u in regio Oostkamp/Hertsberge (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijnegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Kamermeisje/Kamerjongen (student/e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een hotel te Ieper die de nadruk legt op een persoonlijke ontvangst van de gasten, verrassende kamers en huiselijke sfeer, zijn we op zoek naar studenten/studentes die gedurende het weekend en/of op dinsdag vrij zijn om te werken als kamermeisje/jongen. Je staat in voor het schoonmaken van de kamers: stofzuigen, bedden opmaken, schoonmaken van badkamer etc; alsook het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het hotel zoals bar en ontbijtruimte.

  • Jobstudent beenhouwerij M/V (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

    Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Sint-Huibrechts Lille zijn wij op zoek naar een jobstudenten die meehelpen in de beenhouwerij. Als winkelmedewerker ga je: helpen met chipolata's maken hamburgers maken klanten verderhelpen en bedienen

  • Customer Service Medewerker Franse markt (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Om de enorme groei te kunnen opvangen, is onze klant op zoek naar een nieuwe medewerker voor de Customer Service en meer bepaald om de orderadministratie van de Franse klanten onder zijn/haar hoede te nemen. Als Customer Service Medewerker Franse Markt (m/v) krijg je onder meer volgende taken: - je verzorgt alle inkomende communicatie op zeer klantvriendelijke en professionele wijze - je beheert de volledige orderverwerking voor jouw klantenportefeuille: je voert de orders in die binnen komen (een deel van de orders komt binnen via EDI), je maakt leveringsnota's op en stelt facturen op - je volgt de transportplanning op - je fungeert ook als medewerker dienst na verkoop; behandelen en oplossen van klachten alsook debiteurenbeheer - je werkt hierbij steeds aanvullend op de buitendienstmedewerkers van de Franse markt - je springt bij bij de andere customer service medewerkers wanneer de nood zich voordoet

  • Zelfstandig verpleegkundigen (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

Zoek naar antwoorden van BOGIMAC ENGINEERING NV in sociale netwerken
Look for responds of BOGIMAC ENGINEERING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOGIMAC ENGINEERING NV. Laat een reactie achter voor BOGIMAC ENGINEERING NV. BOGIMAC ENGINEERING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOGIMAC ENGINEERING NV. Leave a respond for BOGIMAC ENGINEERING NV. BOGIMAC ENGINEERING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOGIMAC ENGINEERING NV op de google maps. Adres en contacten BOGIMAC ENGINEERING NV
Location of BOGIMAC ENGINEERING NV on the google maps. Address and contacts of BOGIMAC ENGINEERING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BOGIMAC ENGINEERING NV BOGIMAC ENGINEERING NV: LVP Engineering | I-I Centrum Brussel NV | Carrosserie Kremer & Fils SPRL | PhB C.R. | SECUREM BVBA BVBA

Other related companies as BOGIMAC ENGINEERING NV: LVP Engineering | I-I Centrum Brussel NV | Carrosserie Kremer & Fils SPRL | PhB C.R. | SECUREM BVBA BVBA

BOGIMAC ENGINEERING NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Grimbergen, België. De volledige naam van het bedrijf is BOGIMAC ENGINEERING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09538024902. Het bedrijf BOGIMAC ENGINEERING NV bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 107,1850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 490,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BOGIMAC ENGINEERING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOGIMAC ENGINEERING NV is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOGIMAC ENGINEERING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOGIMAC ENGINEERING NV, openstaande posities, locatie van BOGIMAC ENGINEERING NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOGIMAC ENGINEERING NV is a company, that was registered 1995 in Grimbergen region, Belgium. Full name of company is BOGIMAC ENGINEERING NV, company assigned to the tax number BE09538024902. The company BOGIMAC ENGINEERING NV is located at the address: Brusselsesteenweg 107,1850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 490,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BOGIMAC ENGINEERING NV were not found.
The main activity of BOGIMAC ENGINEERING NV is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOGIMAC ENGINEERING NV is not available. You also can look at reviews of BOGIMAC ENGINEERING NV, open positions, location of BOGIMAC ENGINEERING NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOGIMAC ENGINEERING NV, Grimbergen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOGIMAC ENGINEERING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOGIMAC ENGINEERING NV, Grimbergen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOGIMAC ENGINEERING NV, employees, financial statistics.