Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans
Private companiesReal Estate • Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans

Contactgegevens Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans: address, phone, fax, email, website, opening hours

Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans

Regio (region): Brasschaat, België

Adres (address): Helena Thyslei 4,2930, België

Telefoon (phone): 03 653 59 83; 0475 94 52 14 03 653 59 83; 0475 94 52 14

Fax (fax): 03 653 59 83 03 653 59 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans
Products information Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans

BTW identificatienummer (tax): BE05352508544
Ondernemingsnummer: 3225280761
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 610,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans
(Get full report from official database of BE for Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans)

Aanvulling soorten activiteiten voor Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans
Addition kinds of activities for Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans

275406. Promotie drukwerk, gravure | Promotional printing, gravure
33170100. Naadloze buizen en buizen | Seamless pipes and tubes
35999906. Elektrische ontladingsbewerking (edm) | Electrical discharge machining (edm)
72120103. Truckweg, was- en droogreiniging | Truck route, laundry and drycleaning
87420100. Industriële en arbeidsadviesdiensten | Industrial and labor consulting services

Werken bij Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans. Looking for open vacancies in other companies

  • Autocad-tekenaar te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met je collega’s tekenaars en je werkt onder leiding van de leidinggevende CAD CAM. Taken: In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct. Je zal dus de ontwerpen van de architect moeten omzetten in tekeningen. met als specifieke taken: ? Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) ? Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen. ? Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) ? Stuklijsten maken in excel ? Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst ? As built dossiers opstellen na afwerking van het project ? Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Hulpmonteur (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbewerkingsbedrijf zijn wij opzoek naar een hulmonteur om in het atelier te werken. Dit om te schijven, ponsen, gaatjes af te tekenen, enz.

  • Administratief Bediende dienst na-verkoop (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar een Administratief Bediende voor tewerkstelling op de dienst-na-verkoop. Jouw takenpakket is divers en bestaat onder meer uit de volgende taken: Registratie van inkomende telefoongesprekken Klanten, leveranciers en techniekers telefonisch informeren wat betreft de stand van zaken van het dossier Het aanmaken van werkopdrachten voor de techniekers alsook controle en ingave van hun prestaties Het opmaken van offertes voor klanten Het aanvragen van technische keuringen voor de verkochte goederen Algemene administratie en klassement

  • Automecanicien (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Deurne, zoeken wij een mecanicien. Je zal instaan voor het onderhoud van wagens, van A tot Z. Je zal hoofdzakelijk werken met Volkswagen, maar eveneens merken zoals Audi-Skoda-Seat. Tevens staat de garage ook in voor de carrosserieherstelling van alle merken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Landen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Ham/Tessenderlo (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Technical Support Engineer (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Hydro Building Systems

    Type: Vaste Job

    Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • Hulpploegchef 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenfirma in Ardooie zijn wij op zoek naar een hulpploegchef. Samen met de ploegchef staat u in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijn voor diepvriesgroenten. U werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. U zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf opgemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. U geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met uw collega-ploegchefs die voor of na u opstarten. U geeft leiding aan een 25-tal personen. U rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke.

  • Functioneel Analist (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze functioneel analist. Jij ligt mee aan de basis en helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je hebt talent als functioneel analist en kunt snel met inzicht de behoeften van onze klanten kan vertalen in de functionele noden. Je brengt de behoeften, processen en de informatiestromen in kaart in nauwe samenwerking met alle stakeholders van een organisatie of project. Je brengt ook een adviserende rol met mogelijke procesverbeteringen tot gevolg. Je kunt zeer goed kan documenteren, duidelijk communiceren en een gezonde kritische houding aannemen. Je kunt de noden van klanten met betrekking tot de digital transformation vertalen naar concrete acties. Je kunt een mooi trackrecord voorleggen en staven aan de hand van enkele interessante projecten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Oost- en West-Vlaanderen

Zoek naar antwoorden van Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans in sociale netwerken
Look for responds of Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans in social networks

Lees alle opmerkingen voor Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans. Laat een reactie achter voor Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans. Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans. Leave a respond for Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans. Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans op de google maps. Adres en contacten Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans
Location of Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans on the google maps. Address and contacts of Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans

Andere gerelateerde bedrijven als come Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans: Devos Lieven | R.T.S. BVBA | Sint-Ursula-instituut | JEAN WAUTERS SA | Cogneau S

Other related companies as Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans: Devos Lieven | R.T.S. BVBA | Sint-Ursula-instituut | JEAN WAUTERS SA | Cogneau S

Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Brasschaat, België. De volledige naam van het bedrijf is Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05352508544. Het bedrijf Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans bevindt zich op het adres: Helena Thyslei 4,2930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 610,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans, openstaande posities, locatie van Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans is a company, that was registered 2015 in Brasschaat region, Belgium. Full name of company is Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans, company assigned to the tax number BE05352508544. The company Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans is located at the address: Helena Thyslei 4,2930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 610,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans were not found.
The main activity of Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans is not available. You also can look at reviews of Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans, open positions, location of Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans, Brasschaat: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans, Brasschaat: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans, employees, financial statistics.